Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość architekt.

Ale bym r0chał te ... z Love Island....

Polecane posty

Gość architekt.

tak bym im wylizał c!peczke a potem rżnął na sto różnych pozycji, dosłownie każdą.. bez wyjątku, cudne stworzenia (szkoda, ze wiekszosc niestety pusta, ale trzeba sie z tym liczyc, rzadko taka uroda idzie w parze z głową, ale w sumie co im sie dziwic, kazda z tych lasek moglaby miec 100 facetów codziennie, wiec mozna zwariowac i miec mega wygurowane ego)

Gość Napisał...
3 minuty temu, Gość architekt. napisał:

tak bym im wylizał c!peczke a potem rżnął na sto różnych pozycji, dosłownie każdą.. bez wyjątku, cudne stworzenia (szkoda, ze wiekszosc niestety pusta, ale trzeba sie z tym liczyc, rzadko taka uroda idzie w parze z głową, ale w sumie co im sie dziwic, kazda z tych lasek moglaby miec 100 facetów codziennie, wiec mozna zwariowac i miec mega wygurowane ego)

A.C

Gość własnie

a że Ty lubisz używany towar,takie łatwe i puszczalskie to byś moczył w dziurach po innych,setkach innych.Twój poziom..

Gość architekt.
5 minut temu, Gość własnie napisał:

a że Ty lubisz używany towar,takie łatwe i puszczalskie to byś moczył w dziurach po innych,setkach innych.Twój poziom..

łatwe, puszczalskie ? takie laski jak te z tego programu nawet by nie spojrzały na mnie i 90% innych facetów z polski..

gdyby np taka monika z tego programu mi dała to bym się czuł jakbym wygrał w totka

Gość gosc
1 minutę temu, Gość architekt. napisał:

łatwe, puszczalskie ? takie laski jak te z tego programu nawet by nie spojrzały na mnie i 90% innych facetów z polski..

gdyby np taka monika z tego programu mi dała to bym się czuł jakbym wygrał w totka

zalosny koles

Gość Proste
15 minut temu, Gość gosc napisał:

zalosny koles

No poznanski cw3l bez wyglądu, pieniędzy i życia. Taki tani przegryw. 

Gość jesteście do bani mężczyzn

hahahahha, rozwalają mnie tego typu  teksty. Koleś ty możesz sobie marzyc i chcieć..i tylko tyle:)

Gość gosc

Chyba zacznę dawać na kasę... 😛 Skoro to taki prestiż dla niektórych 😄 

Gość gregreg

tez bym rżnął te ku.rwy az by kwiczały !!!

Gość Gość
30 minut temu, Gość architekt. napisał:

No, ja widziałam w Mielnie Klaudię z Warsaw shore z facetem. Nie trudno zgadnąć jakim. Wysoki, ciemna karnacja, ciało mega, modnie przystrzyżony czarny zarost, luksusowe czarne duże auto, same markowe ciuchy, śmierdział pieniędzmi. Krótko pisząc mega przystojny bogacz. Można ją wyzywać od pustaków, ale to ona, a nie pani z biura będzie miała przystojniejszego męża i ciekawsze życie bez narzekania na brak kasy. Nauka dziś nie przynosi kokosów, przebojowość, śmiałość i odwaga to dziś recepta na super życie,ale nawet studia dziś ...a skończy, a przebojowy jest mało kto, dlatego to te "puste królowe" zarabiają, a my po uczelniach jak mrówki robotnice. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

No, ja widziałam w Mielnie Klaudię z Warsaw shore z facetem. Nie trudno zgadnąć jakim. Wysoki, ciemna karnacja, ciało mega, modnie przystrzyżony czarny zarost, luksusowe czarne duże auto, same markowe ciuchy, śmierdział pieniędzmi. Krótko pisząc mega przystojny bogacz. Można ją wyzywać od pustaków, ale to ona, a nie pani z biura będzie miała przystojniejszego męża i ciekawsze życie bez narzekania na brak kasy. Nauka dziś nie przynosi kokosów, przebojowość, śmiałość i odwaga to dziś recepta na super życie,ale nawet studia dziś ...a skończy, a przebojowy jest mało kto, dlatego to te "puste królowe" zarabiają, a my po uczelniach jak mrówki robotnice. 

wolę być robotnicą i uczciwie zarabiać niż puszczalską dzi.wką

Gość gergerger
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

puszczalską dzi.wką? czyli rozumiem, ze nigdy nie dalas jeszcze d0py i jestes dziewica? no bo co za roznica ze tamta daje przystojniakom a ty jakimś waflom?

post wyzej bardzo trafny..., takie laski mają siano w glowie i są spi.e.r.dolone z charakteru ale mimo to zyją o wiele lepiej i latwiej niz my. one maja wszystko.., kase, facetow na zawolanie, seks moglyby miec co 5 minut z inym gdyby tylko chcialy, a my? samotnosc , celibat, bieda , a jak komus sie cudem ktos trafi to tez z takiej pułki, że jakby tylko taka panna jak monia z love islang sie usmiechnela do nas to od razu bysmy polecieli, no taka prawda

Gość jezuuuuuuuu
1 minutę temu, Gość gergerger napisał:

puszczalską dzi.wką? czyli rozumiem, ze nigdy nie dalas jeszcze d0py i jestes dziewica? no bo co za roznica ze tamta daje przystojniakom a ty jakimś waflom?

post wyzej bardzo trafny..., takie laski mają siano w glowie i są spi.e.r.dolone z charakteru ale mimo to zyją o wiele lepiej i latwiej niz my. one maja wszystko.., kase, facetow na zawolanie, seks moglyby miec co 5 minut z inym gdyby tylko chcialy, a my? samotnosc , celibat, bieda , a jak komus sie cudem ktos trafi to tez z takiej pułki, że jakby tylko taka panna jak monia z love islang sie usmiechnela do nas to od razu bysmy polecieli, no taka prawda

kup sobie słownik ortograficzny kolesiu z wyższej półki

Gość tom cruise
7 minut temu, Gość Gość napisał:

jestes nikim

Gość Antycweles
1 godzinę temu, Gość Napisał... napisał:

A.C

Czy A.C = P.C (Poznański Cwel)? 😂😂😂

Gość gosć
6 minut temu, Gość tom cruise napisał:

jestes nikim

lepiej być nikim niz takim kimś-szm.ata dla kasy zrobi wszystko

Gość gregergre
1 minutę temu, Gość gosć napisał:

lepiej być nikim niz takim kimś-szm.ata dla kasy zrobi wszystko

kazda szm@ta by poszla na kase, tylko nie kazda ma okazje, bo tacy z kasa wola piekne kobiety a nie pasztety 😉 wiec pasztety ublizaja tym pieknym, ale iwoadmo, ze same zazdroszcza im tego

Gość gregergre
11 minut temu, Gość jezuuuuuuuu napisał:

kup sobie słownik ortograficzny kolesiu z wyższej półki

dawaj jeden blad ktory zrobilem

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość architekt. napisał:

To temat ArytoCwela na 100%.

Gość gergerger
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

To temat ArytoCwela na 100%.

twoj stary to arytocwel, ku.rwa caly czas jakis jeden p.e.dal pisze cos o cwelu, masz cwela w d0pie i teksnisz czy o co z tym chodzi ?

Gość Gość

Jeszcze śmieć poznański pisze pod wieloma nickami😂😂😂 Chooyowi zbanowali konto, ale jak widać to za mało. Szykuje się już ban na IP😂😂😂

32 minuty temu, Gość Gość napisał:

[...] Można ją wyzywać od pustaków, ale to ona, a nie pani z biura będzie miała przystojniejszego męża i ciekawsze życie bez narzekania na brak kasy. Nauka dziś nie przynosi kokosów, przebojowość, śmiałość i odwaga to dziś recepta na super życie,ale nawet studia dziś ...a skończy, a przebojowy jest mało kto, dlatego to te "puste królowe" zarabiają, a my po uczelniach jak mrówki robotnice. 

System dąży do promocji destruktywnych wzorców w określonym celu, a gdyby większość społeczeństwa słuchała głosu rozsądku, analizowała realia i nie wspierała ''wydmuszek'', proporcje zarobkowe byłyby prawidłowe. Nie zgadzam się, że nauka i wykształcenie nie dają możliwości dostatniego życia, wystarczy znaleźć odpowiednią drogę dla siebie. I jest to raczej wyższy poziom i znacznie bardziej satysfakcjonujący, niźli bycie medialną pacynką o niskiej użyteczności i wartości społecznej, a często wręcz szkodliwej.

Gość gregerg
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeszcze śmieć poznański pisze pod wieloma nickami😂😂😂 Chooyowi zbanowali konto, ale jak widać to za mało. Szykuje się już ban na IP😂😂😂

twoj stary to smiec i wchodzi ci pod koldre? wspolczujemy, a teraz pakuj walizki i wypie.rdalaj cwelu

Gość gregerg
4 minuty temu, Nenesh napisał:

System dąży do promocji destruktywnych wzorców w określonym celu, a gdyby większość społeczeństwa słuchała głosu rozsądku, analizowała realia i nie wspierała ''wydmuszek'', proporcje zarobkowe byłyby prawidłowe. Nie zgadzam się, że nauka i wykształcenie nie dają możliwości dostatniego życia, wystarczy znaleźć odpowiednią drogę dla siebie. I jest to raczej wyższy poziom i znacznie bardziej satysfakcjonujący, niźli bycie medialną pacynką o niskiej użyteczności i wartości społecznej, a często wręcz szkodliwej.

w zyciu i tak najwazniejszy jest wyglad,masz wyglad-to zdobedziesz kogos z wysokiej pulki, kto ma do tego kase, a jak ma kase to i ty bedziesz miala ta kase i kolo sie zamyka a inny musi zapie.r.dalac cale zycie za grosze i nic z tego nie ma

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gregerg napisał:

twoj stary to smiec i wchodzi ci pod koldre? wspolczujemy, a teraz pakuj walizki i wypie.rdalaj cwelu

Załatwiłem ci jednego bana, ty plugawe ścierwo, to załatwię ci i drugiego. Masz to poznański qrviu jak w banku😂

Gość gergerger
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Załatwiłem ci jednego bana, ty plugawe ścierwo, to załatwię ci i drugiego. Masz to poznański qrviu jak w banku😂

po pierwsze cwelu nie jestem z zadnego poznania, wiec nie wiem co ci sie bani ryje, ale mam to w d0pie, dla mnie mozesz nawet pisac, ze jestem z sosnowca

a co do tego bana, to osryw.am cie cieplym skacowanym g0wnem smieciu, zryj gruz cyganie

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

haha co za spier)dolina xD zalatwic to ty sie mozesz na podloge u matki w domu zje)bie xD

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gergerger napisał:

po pierwsze cwelu nie jestem z zadnego poznania, wiec nie wiem co ci sie bani ryje, ale mam to w d0pie, dla mnie mozesz nawet pisac, ze jestem z sosnowca

a co do tego bana, to osryw.am cie cieplym skacowanym g0wnem smieciu, zryj gruz cyganie

Tak, tak😂 najpierw byłeś z Poznania, potem z Łodzi, a teraz jesteś z Sosnowca 😂 Już leżysz trollu i robisz pod siebie 😂😂😂

8 minut temu, Gość gregerg napisał:

w zyciu i tak najwazniejszy jest wyglad,masz wyglad-to zdobedziesz kogos z wysokiej pulki, kto ma do tego kase, a jak ma kase to i ty bedziesz miala ta kase i kolo sie zamyka a inny musi zapie.r.dalac cale zycie za grosze i nic z tego nie ma

Tak, takie właśnie można wysnuć wnioski na podstawie medialnej manipulacji, i tak właśnie wyglądają realia dla tego, który ją przyjmie za fakt. Powierzchowność pomaga, ale nie jest najważniejsza i wiele przykładów z życia to potwierdza. Nawet w odniesieniu do wielu urodziwych tzw. celebrytów, teoretycznie mogliby sobie pozwolić na o wiele lepszych - i to nie wyłącznie pod względem urody - partnerów, a nawet lepszą sytuację życiową, ale z jakiegoś powodu nie aspirują. Ponieważ jest to kwestia wielu, wielu innych od powierzchowności czynników. Narzekanie na brak urody i upatrywanie tylko w nim źródła niepowodzeń jest typowy dla raczej ograniczonej percepcji (bez urazy). Uroda bywa pomocna, ale niczego nie warunkuje, ani nie gwarantuje.

Gość gergerger
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak, tak😂 najpierw byłeś z Poznania, potem z Łodzi, a teraz jesteś z Sosnowca 😂 Już leżysz trollu i robisz pod siebie 😂😂😂

powtarzam, dla mnie mozesz nawet pisac, ze jestem z czarnobyla, osry.wam cie cwelu rozumiesz? wy....e na ciebie mam tak jak na lewackie sci.erwo w polsce, zryj gruz cweli i wyu.pierdalaj smieciu