Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypada czy nie wypada

Czy wypada wysłać mu życzenia

Polecane posty

Hej, trochę zawaliłam ale czy wypada wysłać życzenia urodzinowe dzień po facetowi który mi się podoba? Nigdy do niego nie pisałam i trochę zawaliłam bo mogłam je wysłać wczoraj więc byłby już jakiś punkt zaczepienia. Ogolnie jestem nieśmiała i biłam się z myślami bo nie chce żeby wyszło że jestem super za nim. Koleżanka powiedziała żeby mu wysłała mimo wszystko ale czy wypada dzień po urodzinach czy lepiej odpuścić?

Gość Gosc

A w ogóle go znasz?

Gość wypada nie wypada

Tak znam ale nie chce zrobić z siebie ...ki więc nie wiem czy wysłać czy nie

Gość Gość
9 minut temu, Gość wypada czy nie wypada napisał:

Hej, trochę zawaliłam ale czy wypada wysłać życzenia urodzinowe dzień po facetowi który mi się podoba? Nigdy do niego nie pisałam i trochę zawaliłam bo mogłam je wysłać wczoraj więc byłby już jakiś punkt zaczepienia. Ogolnie jestem nieśmiała i biłam się z myślami bo nie chce żeby wyszło że jestem super za nim. Koleżanka powiedziała żeby mu wysłała mimo wszystko ale czy wypada dzień po urodzinach czy lepiej odpuścić?

Ty jesteś ta co biła się z myślami czy wysłać wczoraj wieczorem sms?Jeśli chodzi o twoje pytanie oczywiście że wypada napewno mu będzie miło:)

Gość Wyślij

Lepiej późno niz wcale. Ja tego nie zrobiłem rok temu i żałuję

Zebrałam sie na odwagę i wysłałam, odpisał po jednym dniu. Dziękuje ... ( moje imie)  Wciąż mam ból głowy i dwa buziaki 

No w sumie tak neutralnie ale te buziaki na końcu miłe, zostawić to tak czy jeszcze coś odpisać? W sumie ciesze się że się odważyłam

Gość goscinna

A co mu odpiszesz? Dalas juz mu sygnal, jak bedzie chcial pociagnac znajomosc to sie odezewie. 

Buziak w odp na zyczenia jest normalny. Gdybys byla zaproszona na impreze i mu osobiscie skladala zyczenia, tobtez byscie sie pocalowali.