Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmm

Co sądzicie o takiej sytuacji? Wg was to gwałt? Macie podobne doświadczenia?

Polecane posty

Gość Rambo

Jesteście ...a mi.

Dobranoc

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Rambo napisał:

Popłakała się zanim zaprotestowała?

Zdarzenie trwało najwyżej kilkanaście sekund.

Nawet jeżeli tak było mógł ten szloch zinterpretować inaczej.

Historia nie trzyma się kupy.

Nie no. Z tego co ta dziewczy a pisze to te ich zabawy wyglądały tak,  że ona zostawała w majtkach a on był nagi (bez sensu trochę no ale każdy się bawi jak lubi). Potem było tak:

1) On jej zaczął po raz pierwszy odchylać majtki.

2) Ona tego nie chciała i zaprotestowała. 

3) On mimo to nie przestał i kazał jej się uspokoić mówiąc, że tylko ją troche podotyka (trzeba przyznać ze trochę ją oszukał). 

4) Ona uległa.

5) Nagle on zaczął w nią wkładać fiuuta. 

6) Wtedy ona zaczela panikować i płakać, ale gość ja przytrzymał za biodra i zrobił swoje. 

7) Potem leżał na niej i pocieszał. 

Gość Xyz
27 minut temu, Gość Rambo napisał:

Sekundę wcześniej ściągnął jej majtki.

Coś słabo się wyrywala może dlatego że zdążyła się popłakać.

Nie chce mi się z wami gadać.

Nawet przez chwilę się nie zastanowicie tylko wyroki śmierci byście dawali...wszystko jedno komu byle dać

Jest różnica miedzy lekkim oporowaniem, z uśmiechem,może nawet wyrywaniem takim świadomy, a miedzy szarpaniem w panice i  wrzeszczeniem.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

E tam. Gwałt, bo się nie zgodziła. Po prostu. Nie chciała tego, a on to zrobil. Nie ma co dywagowac i dorabiac ideologii. 

No ale w takim razie to jest bardzo niesprawiedliwe.

NIE MOŻEMY ZRÓWNYWAĆ SYTUACJI, W KTÓREJ BANDZIOR WYSKAKUJE Z KRZAKÓW I NAPADA NA DZIEWCZYNĘ, BIJE JĄ STRASZLIWIE I GWAŁCI, Z FACETEM KTÓRY PRZYTRZYMAŁ LASKĘ,  KTÓRA DOVROWOLNIE POSZŁA Z NIM DO ŁÓŻKA! 

Gość Xyz
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie no. Z tego co ta dziewczy a pisze to te ich zabawy wyglądały tak,  że ona zostawała w majtkach a on był nagi (bez sensu trochę no ale każdy się bawi jak lubi). Potem było tak:

1) On jej zaczął po raz pierwszy odchylać majtki.

2) Ona tego nie chciała i zaprotestowała. 

3) On mimo to nie przestał i kazał jej się uspokoić mówiąc, że tylko ją troche podotyka (trzeba przyznać ze trochę ją oszukał). 

4) Ona uległa.

5) Nagle on zaczął w nią wkładać fiuuta. 

6) Wtedy ona zaczela panikować i płakać, ale gość ja przytrzymał za biodra i zrobił swoje. 

7) Potem leżał na niej i pocieszał. 

Gwałt zaczyna się gdzieś miedzy 5 a 6 na moje.

Gość Gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Czy prawdą jest że właśnie w pewnym momencie zwyczajnie facet nie jest w stanie przestać? Czytałam takie stwierdzenie z ust psycholog Ewy Woydyłło. W takim razie dlaczego sądy tego nie respektują? 

Nie jest prawdą, bez przesady. Mój mąż przerywa jak córka zapłacze z drugiego pokoju. Nawet go o to pytałam, wyśmiał mnie. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Xyz napisał:

Jest różnica miedzy lekkim oporowaniem, z uśmiechem,może nawet wyrywaniem takim świadomy, a miedzy szarpaniem w panice i  wrzeszczeniem.

Ale jest tez różnica między zgwałceniem osoby która nie chce z tobą tego robić i cię nawet nie zna a poprowadzeniem sytuacji dalej z laska która była chętna. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie jest prawdą, bez przesady. Mój mąż przerywa jak córka zapłacze z drugiego pokoju. Nawet go o to pytałam, wyśmiał mnie. 

Czyli może przerwać jeśli zechce w każdej chwili?

Gość Xyz
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

NIE MOŻEMY ZRÓWNYWAĆ SYTUACJI, W KTÓREJ BANDZIOR WYSKAKUJE Z KRZAKÓW I NAPADA NA DZIEWCZYNĘ, BIJE JĄ STRASZLIWIE I GWAŁCI, Z FACETEM KTÓRY PRZYTRZYMAŁ LASKĘ,  KTÓRA DOVROWOLNIE POSZŁA Z NIM DO ŁÓŻKA! 

Dlatego ten drugi dostanie ładowny wyrok, a ten drugi już nie. Choć to wszystko zależy od sędziego.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Xyz napisał:

Moim zdaniem między 5 a 6 nie ma gwałtu bo miał już nadstawioną i wypiętą laskę. Jest namawianie i oszukanie między 3 a 4 (miał tylko podotykac) ale mogła wcześniej się nie zgadzac na przesuwanie granic w sumie. 

Gość Rambo

Ktoś w ogóle bierze pod uwagę, że ta dziewczyna może kłamać?

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale nie chciała. Miała tylko ochotę polezec sobie w majtkach 😏😉

Gość Xyz
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Czyli może przerwać jeśli zechce w każdej chwili?

To chyba zależy od jednostki, no ale niektórzy np. mogą zabić za pół litra wódki. To ze ktoś nie może wcale nie powinno być opcją łagodzącą o ile to nie wynika z chorób psychicznych.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Rambo napisał:

Chodzi o to jak ocenić ten czyn, zakładając że baba mówi prawdę. Z gwałtem typowym zrównać go nie można. Co do tego się chyba zgadzamy. 

Gość Rambo

Gwałt gwałt gwałt wojna pożar trzęsienie ziemi podwyżka cen wódki körwä jak wam mało wrażeń to skończcie z parteru na łebka do kosza na smieci

Gość Xyz
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Moim zdaniem między 5 a 6 nie ma gwałtu bo miał już nadstawioną i wypiętą laskę. Jest namawianie i oszukanie między 3 a 4 (miał tylko podotykac) ale mogła wcześniej się nie zgadzac na przesuwanie granic w sumie. 

Czyli jak by znalazł nastawioną i wypiętą pijaną nieprzytomną laskę i by z nią odbył stosunek to, też by nie było gwałtu?

Gość Rambo

Jak tak dalej pójdzie to się okaże że wszystkie kobiety są gwałcone.

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Gość napisał:

A ja mysle, ze jest prawdą. Co innego seks w malzenstwie i facet przerywa, bo cos tam, a co innego lezenie nagim z pólnagą kobietą, z ktora sie jeszcze nie spalo, a pragnienie wzrasta.  Nie jest zadnym usprawiedliwieniem, ale jestem w stanie zrozumiec ze moze nie potrafic się opanowac i przestac. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Xyz napisał:

Czyli jak by znalazł nastawioną i wypiętą pijaną nieprzytomną laskę i by z nią odbył stosunek to, też by nie było gwałtu?

Ale ta konkretna poszła z nim z własnej woli do łóżka i się rozebrała. Podjęła z nim czynności seksualne świadomie. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

A ja mysle, ze jest prawdą. Co innego seks w malzenstwie i facet przerywa, bo cos tam, a co innego lezenie nagim z pólnagą kobietą, z ktora sie jeszcze nie spalo, a pragnienie wzrasta.  Nie jest zadnym usprawiedliwieniem, ale jestem w stanie zrozumiec ze moze nie potrafic się opanowac i przestac. 

No właśnie Woydyłło tak jak mówisz pisała. 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Rambo napisał:

Ja jej wierze i juz. Po prostu wtedy nie chciala i prosila zeby przestal.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Xyz napisał:

Dla mnie też, może myślała, że się pobawi pochwą, posmyra palcami bez wkładania. Ja z pierwszym chłopakiem tak zrobiłam, smyrał mnie penisem po pochwie i nie wsadził, dokładnie dwa razy tak było, za trzecim wsadził, ale ból był zbyt duży i on wyjął, ja dziewictwo straciłam dopiero kolejnym razem (chyba godzinę to trwało, delikatnie z przerwami) i tak skończyło się na pogotowiu bo krwotoku dostałam, ale to wina mojej fizjologii. Gdyby wsadził za pierwszym  i ruszał to bym darła ryja z bólu i to by był gwałt i to drastyczny. 

Gość Gość

Gwałt gwałt gwałt wojna pożar trzęsienie ziemi podwyżka cen wódki körwä jak wam mało wrażeń to skończcie z parteru na łebka do kosza na smieci

Lubię cię xD

Gość Rambo

A najlepsze było to przytrzymywanie za biodra.

Uprawialiscie kiedyś seks?

Kobiety nie da się tak łatwo zgwałcić.

Gość Xyz
7 minut temu, Gość Rambo napisał:

Może, ale wtedy to obdukcja powinna rozwiązać wątpliwości, a jak dziewczyna ludzi ostry seks i potem się rozmyśli na drugi dzień i stwierdzi, że jednak nie było fajnie i by zachować twarz powie że to gwałt, to wtedy facet ma przerąbane. I co zrobisz, nic nie zrobisz? Umowę możesz sobie napisać przed stosunkiem określając jego zakres jak podajrze w szwecji, albo go nagrywać ale to też musi być za wiedzą drugiej osoby.

Gość Rambo

Najpierw trzeba ją włożyć w imadło dokręcić a i to nie załatwia sprawy.

Więc wychodzi na to że przez kilka miesięcy gzila się z zawodowym gwałcicielem

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

No właśnie Woydyłło tak jak mówisz pisała. 

Bo to jest pociąg. Nie jest usprawiedliwieniem ani ułaskawieniem, ale jest naturalną rzeczą ze moze się w takiej chwili nie opanowac. Po prostu pradnienie u popęd jest za silny. I nie ma co tu porównywać małzenstwa dawno skonsumowanego, ktore naslu...e czy dziecko się obudzilo. 

Gość Goscc

Nie ma co dywagowac to jest gwalt,zgodzila sie na peting,on ja pomalutku podchodzil,mial taki zamiar od poczatku,malymi kroczkami i bach,udalo mu sie bo wczesniej zyskal jej zaufanie. 

Gość Gosc

Najpierw trzeba ją włożyć w imadło dokręcić a i to nie załatwia sprawy.

Więc wychodzi na to że przez kilka miesięcy gzila się z zawodowym gwałcicielem

Oj chodzi o to, ze nie chciała. W tamtym momencie, wiec zrobil to wbrew jej woli. To jest pogwalceniem jej praw, woli i ciala skądinąd też.