Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widuję przez okno jak facet znęca się nad psem

Polecane posty

Gość gość

Np. przynosi ze sobą coś w rodzaju bicza i strzela tym w kierunku psa, kiedy ten się załatwia. Widziałam też, jak wkłada psu stopę między tylne nogi i popycha go do przodu. Pies jest mały, spokojny i zupełnie nieszkodliwy. 

Gość Hanna

Nagraj to albo zrób zdjęcia i prześlij na policje dodaj adres i imię i nazwisko tego człowieka. możesz mailowo jak się boisz osobiście 

Gość gość

Co gorsza, ten facet o umysłowości niedorozwiniętego gimbusa jest ojcem, ma w domu małe dziecko. Aż sie boję myśleć, czy nie traktuje go podobnie... :classic_angry:

Gość gość
25 minut temu, Gość Hanna napisał:

Nagraj to albo zrób zdjęcia i prześlij na policje dodaj adres i imię i nazwisko tego człowieka. możesz mailowo jak się boisz osobiście 

Postaram się. 

Gość gość

Mam jeszcze pytanie - czy mogę wstawić taki filmik na yt? 

Gość namysłów

ile razy skurrwysynie mam ci to jeszcze powtarzać że nie jestem w Psychiatryku tylko w domu i nie jestem na żadnej przepustce, jesteś aż tak tępy że nie rozumiesz co się do ciebie pisze tłuku? 

Gość gość
13 minut temu, Gość namysłów napisał:

ile razy skurrwysynie mam ci to jeszcze powtarzać że nie jestem w Psychiatryku tylko w domu i nie jestem na żadnej przepustce, 

A wyglada na to że jesteś bardziej chory niż ci się zdaje. Udało się uciec? 

Gość w kość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Co gorsza, ten facet o umysłowości niedorozwiniętego gimbusa jest ojcem, ma w domu małe dziecko. Aż sie boję myśleć, czy nie traktuje go podobnie... :classic_angry:

Biedne dziecko. Chociaż psa też szkoda. 

Gość gość

Było tu cos o psychiatryku... Otóż ten facet czasami miewa dziwne zachowania. Np. siada na huśtawce dla dzieci i buja się aż cała huśtawka się chwieje (jest niegruby ale dosyć wysoki, a  huśtawki są przeznaczoe dla dzieci) a innego razu widziałam go jak siedział w piaskownicy z rozstawionymi nogami i posypywał się piaskiem... 

Gość gość

Ale dzisiaj chodził zgarbiony ze wzrokiem wbitym w ziemię, a psa tak ciagnął że mało mu łebka nie urwał. 

Gość Krzysiek z Armii Ludowej

Szybko zgłoszenie do Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami. Oni ratują zwierzęta ale tylko jeżeli dostaną sygnał. Oni się nie rozdwoją. To wy, obywatele jesteście oczami i uszami organizacji pozarządowych. Zgłoś niehumanitarne traktowanie zwierząt. Obojętność zabija.

Gość lekarz psychiatra
22 godziny temu, Gość gość napisał:

Było tu cos o psychiatryku... Otóż ten facet czasami miewa dziwne zachowania. Np. siada na huśtawce dla dzieci i buja się aż cała huśtawka się chwieje (jest niegruby ale dosyć wysoki, a  huśtawki są przeznaczoe dla dzieci) a innego razu widziałam go jak siedział w piaskownicy z rozstawionymi nogami i posypywał się piaskiem... 

Dorosły facet w piaskownicy? 😮