Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gosc

KURNA POLSKA S艁OWENIA 0-2 CO ZA KALEKI

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Ty jeste艣 kaleka pusto w g艂owie uszy odstaj膮ce ryj jak niewypa艂 klata jak kot po kaszance niepodtarty glizda i platfus

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ...

hahaha Polacy do domu聽艣miech na sali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...

Polska Kolejny raz w du.pe dostaje niech lepiej na boisko nie wraca聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...

Przynosi tylko聽ha艅be i Wstyd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smakosz
20 minut temu, przemek91 napisa艂:

kaleki jak ty

WYPIERDALLAJ USZATY PRAWICZKU

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Znowu

Pata艂achy, gra膰聽 to tylko w reklamach im wychodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wo艂odik

Gdy trenerem zosta艂 p Brz臋czek ,to od razu przypomnia艂a mi si臋 opinia z czas贸w gdy ona gra艂 (IO Barcelona 1992 ) ,偶e p Brz臋czek ma dobre statystyki ,nie traci pi艂ek ,bo ..zagrywa do boku lub do ty艂u .Teraz ju偶 kt贸ry艣 raz pod jego wodz膮 ta aktualna dru偶yna tak gra ,zamiast do przodu -tak jak to fajnie robili S艂owe艅cy ,- to do boku ,do ty艂u i niby nagle magiczne podanie do przodu ma otworzy膰 obron臋 przeciwnik贸w . Niestety ,ale to nie wychodzi w futbolu 21 wieku,a ledwie wychodzi艂o w 20. Czas pomysle膰 nad kims ,kto otar艂 si臋 o futbol europejski . Mam szacunek do trenera ,lecz co moze trener z polskiego podw贸rka ligowego ,gdzie od wielu lat nic nie znaczymy聽 w grze o puchary zrobi膰 w Europie? To musi by膰 kto艣 ,kto jest z Europy i wie jak si臋 gra w Europie ,bo raczej 偶aden trener z ligi polskie tego nie wie,przcie偶 gdyby wiedzieli ,to co艣 by艣my tak ugrali w LM czy LE ,a tutaj nawet legniemy i tyle . Dogra膰 to ,ale obojetnie jaki wynik to szuka膰 kogo艣 kto ma poj臋cie o futbolu europejskim聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 (L)egionista kafeterii

To wszystko przez to 偶e nie mamy selekcjonera, mo偶emy za to podzi臋kowa膰 Bo艅kowi.

Teraz czeka nas pora偶ka z Austri膮 kt贸ra dzi艣 wygra艂a 6-0

Udost臋pnij ten post

13 minut temu, Go艣膰 wo艂odik napisa艂:

Gdy trenerem zosta艂 p Brz臋czek ,to od razu przypomnia艂a mi si臋 opinia z czas贸w gdy ona gra艂 (IO Barcelona 1992 ) ,偶e p Brz臋czek ma dobre statystyki ,nie traci pi艂ek ,bo ..zagrywa do boku lub do ty艂u .Teraz ju偶 kt贸ry艣 raz pod jego wodz膮 ta aktualna dru偶yna tak gra ,zamiast do przodu -tak jak to fajnie robili S艂owe艅cy ,- to do boku ,do ty艂u i niby nagle magiczne podanie do przodu ma otworzy膰 obron臋 przeciwnik贸w . Niestety ,ale to nie wychodzi w futbolu 21 wieku,a ledwie wychodzi艂o w 20. Czas pomysle膰 nad kims ,kto otar艂 si臋 o futbol europejski . Mam szacunek do trenera ,lecz co moze trener z polskiego podw贸rka ligowego ,gdzie od wielu lat nic nie znaczymy聽 w grze o puchary zrobi膰 w Europie? To musi by膰 kto艣 ,kto jest z Europy i wie jak si臋 gra w Europie ,bo raczej 偶aden trener z ligi polskie tego nie wie,przcie偶 gdyby wiedzieli ,to co艣 by艣my tak ugrali w LM czy LE ,a tutaj nawet legniemy i tyle . Dogra膰 to ,ale obojetnie jaki wynik to szuka膰 kogo艣 kto ma poj臋cie o futbolu europejskim聽

Dok艂adnie, jak s艂ysza艂em 偶e zamiast Prandelli lub De biasi (kt贸rzy wtedy byli kandydatami) wybrany zosta艂 Brz臋czek to si臋 za艂ama艂em.

Tu naprawd臋 potrzeba zagranicznego trenera taki Leo Beenhakker jak wtedy by si臋 przyda艂.

A je偶eli naprawd臋 ma by膰 Polski to jedynie Magiera lub Michniewicz, reszta nie ma 偶adnych umiej臋tno艣ci a zw艂aszcza Brz臋czek kt贸ry nie ma powa偶nej taktyki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gimbus

Niestety ale do czasu kiedy nie przyjdzie zmiana trenera to b臋d臋 im nadal 偶yczy艂 jak najgorzej, i tak nie pojedziemy na聽 te euro, teraz to dalej maj膮 4 punkty przewagi ale to szybko poleci. A nawet jak cudem przejd膮 to b臋dzie ogromny wstyd i 3聽 mecze przegrane w 偶enuj膮cym stylu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sam Andreas

Gram w GTA ju偶 od godz 13 i wychodz臋 z jeziora聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
13 minut temu, przemek91 napisa艂:

SKURRWYSYNOM Z PZPN SZKODA BY艁O KASY NA LEPSZEGO TRENERA KT脫RY W 呕YCIU BY NIE PRACOWA艁 ZA TAK膭 PENSJE JAK膭 MA BRZ臉CZEK

TAK BO TY JEEBANY USZATY PRWICZKU WIESZ ZE TO WINA聽TRENERA. MOIM ZDANIEM PI艁KARZE ZACHLALI PRZED MECZEM DLATEGO TAK ZAGRALI.聽 JA PIERRDLE CO ZA WSTYD, JA BYM JUZ CHYBA LEPIEJ ZAGRA艁聽

Udost臋pnij ten post

19 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

TAK BO TY JEEBANY USZATY PRWICZKU WIESZ ZE TO WINA聽TRENERA. MOIM ZDANIEM PI艁KARZE ZACHLALI PRZED MECZEM DLATEGO TAK ZAGRALI.聽 JA PIERRDLE CO ZA WSTYD, JA BYM JUZ CHYBA LEPIEJ ZAGRA艁聽

Nie obra偶aj tak innych, od tego jest selekcjoner by to dopilnowa膰, za to ma p艂acone i taka jest jego rola. Prawda jest taka 偶e Brz臋czek nie nadaje si臋 do pi艂ki na takim poziomie.

Dobry trener potrafi zrobi膰 wszystko, przypomnij sobie Islandi臋 na euro 2016 lub Liverpool przed przyj艣ciem Klopp-a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
16 minut temu, przemek91 napisa艂:

.A TO CO PIWOSZ MO呕E NAPISZESZ 呕E BRZ臉CZEK ZASRANY JEST DOBRYM TRENEREM?

PRZECIE呕 KA呕DY WIDZI 呕E ON SIE NIE NADAJE DO PROWADZENIA REPREZENTACJII

I NIE CHODZI TYLKO O DZISIEJSZY MECZ ALE TE呕 O POPRZEDNIE CO TEN BRZ臉CZEK ODPIERDALA艁

NIE, NIE ZACHLALI PO PROSTU S膭 CHUUJOWI

Znawca pi艂ki si臋 znalaz艂. Zwa艂 se konia lepiej przemek馃榿

Udost臋pnij ten post