Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teresa

maz bedzie mial dziecko z kochanka

Polecane posty

Gość Dziewczyna z wyobraźnią
12 minut temu, brokentiger87 napisał:

nikt nie zadał pytania, dlaczego żona została zdradzona i czego bombelki dowiedzą się z kolei o mamusi

Kobieta chorowala. Pewnie libido spadło a facet zamiast wspierac w chorobie polecial bzykac inną. 

Dla mnie romans z inną to koniec zwiazku.  Ale ja wychowalam sie w rodzinie,  gdzie stary byl fi*tem a matka nigdy go nie zostawila.  W pewnym momencie czulam wielki niesmak,  że pozwala sie tak traktowac. 

To nie byl jednorazowy skok. I na dodatek mężus zrobil gò*niaka na boku.  Za takie cos nalezy mu sie kopniak na pozegnanie.

Gość Lola114

Paskudnie bedzie z tym zyc. Zdrada zdrada, ale tu jest dziecko ktore bedzie w zyciu meza do konca zycia. Po pierwsze to duzy uszczerbek finansowy ktory odbije sie na dzieciach autorki, ale na to nie ma rady I tak musi byc. Po drugie..maz moze brac czynny udzial w zyciu tego dziecka albo nie. Obydwa wyjscia kiepskie. No bo jak sie nie bedzie tym dzieckiem zajmowal, to jaki z niego czlowiek i jaki przy klase dla dzieci? Jesli bedzie sie nim zajmowal, to jak to bedzie wygladalo? Weekendy I swieta w domu autorki z jej dziecmi..? Wiem ze tak ludzie robia..ale dla mnie byloby to nie do przyjecia..Cokolwiek autorka nie zrobi, jej zycie juz nigdy nie bedzie takie jak przedtem..

Gość Gość
3 godziny temu, brokentiger87 napisał:

bierzemy ślub

dbamy o siebie

dbamy o męża

w drugiej dopiero kolejności dbamy o dzieci

unikamy problemów;)

Widać właśnie efekty na tobie jak kończy się nadskakiwanie mężowi...dzieci się na świat nie pchają więc przede wszystkim one. Naiwna stara baba i jej fantazje.

16 minut temu, Gość Lola114 napisał:

Paskudnie bedzie z tym zyc. Zdrada zdrada, ale tu jest dziecko ktore bedzie w zyciu meza do konca zycia. Po pierwsze to duzy uszczerbek finansowy ktory odbije sie na dzieciach autorki, ale na to nie ma rady I tak musi byc. Po drugie..maz moze brac czynny udzial w zyciu tego dziecka albo nie. Obydwa wyjscia kiepskie. No bo jak sie nie bedzie tym dzieckiem zajmowal, to jaki z niego czlowiek i jaki przy klase dla dzieci? Jesli bedzie sie nim zajmowal, to jak to bedzie wygladalo? Weekendy I swieta w domu autorki z jej dziecmi..? Wiem ze tak ludzie robia..ale dla mnie byloby to nie do przyjecia..Cokolwiek autorka nie zrobi, jej zycie juz nigdy nie bedzie takie jak przedtem..

no mówię, zaraz będziecie namawiać do aborcji

Gość Gość
7 godzin temu, Gość Kłykciny szaleją! napisał:

Przebadaj się na HPV dobrze ci radzę nim dzieci stracą matkę z powodu nowotwora! A wszystko przez męża kurviszona. 

Jak już to nowotworu!

Gość xxxxxxx

Faceci nie muszą mieć powodów do zdrady, po prostu chce im się odmiany, czyt. seksu z inną du.pa. Gdyby im było źle w małżeństwie, to odeszliby do kochanki, a oni nie chcą, tylko się trzymają pazurami tych zapasionych, nieogolonych i złych żon 😛

Gość Uytu

Skoro tak cenisz kosciol to wg kościoła kase nalezy slac ale z kochanka i dzieckiem urwac kontakty, tylko przelewy, bo jest grzesznica burzaca swietosc malzenstwa, dla meza spowiedz i pokuta, dziecko bezboznicy ponosi skutki rozwiazlosci matki i musi byc bez ojca, a jesli nie cenisz kosciola to mozesz wszystko:) na pocieszenie powiem ze prawie kazdy maz zdradza gdy jest okazja, a ty po prostu wiesz a inne nie, sa wyjatki ale malo

Gość Uytu

Sprostowanie, dziecko nie musi byc bez ojca, grzesznica pozna meza poslubi i ma ojca

Gość Lola114
1 minutę temu, Gość Uytu napisał:

Skoro tak cenisz kosciol to wg kościoła kase nalezy slac ale z kochanka i dzieckiem urwac kontakty, tylko przelewy, bo jest grzesznica burzaca swietosc malzenstwa, dla meza spowiedz i pokuta, dziecko bezboznicy ponosi skutki rozwiazlosci matki i musi byc bez ojca, a jesli nie cenisz kosciola to mozesz wszystko:) na pocieszenie powiem ze prawie kazdy maz zdradza gdy jest okazja, a ty po prostu wiesz a inne nie, sa wyjatki ale malo

Naprawde wedlug kosciola nie powinno sie utrzymywac kontaktow z nieslubnym dzieckiem??

Gość Uytu
1 minutę temu, Gość Lola114 napisał:

Naprawde wedlug kosciola nie powinno sie utrzymywac kontaktow z nieslubnym dzieckiem??

Tak, bo ta sytuacja zagraza trwalosci malzenstwa, nie mam pod reka teraz tych koscielnych opracowan

Gość Lola114
8 minut temu, Gość Uytu napisał:

Tak, bo ta sytuacja zagraza trwalosci malzenstwa, nie mam pod reka teraz tych koscielnych opracowan

Niezle wytlumaczenie..”bardzo bym chcial ale nie moge sie zajmowac wlasnym dzieckiem bo jestem zbyt religijny..”???

Gość tu kobieta

Jednym zdaniem: ta historia to przestroga dla innych mężczyzn.

Gość gosc

Nie przebaczyłabym, a Ty jak już to zrobiłaś i dowiedziałaś się teraz o rezultacie skoku w bok, powinnaś skreślić to małżeństwo definitywnie. Zadbać o dzieci i siebie. Nad nim się nie rozczulaj.

Gość gosc
55 minut temu, Gość Uytu napisał:

Żartujesz? Przecież to okrutne, co takie dziecko zawiniło. Ja tam nie wiem czy każdy chłop zdradza, mój się mnie trzyma pazurami a jakby mi tak fiknął to by była krótka piłka. Kiedyś rozmawialiśmy na ten temat i jasno się określiłam. Nie będzie wybacz. Spakuję mu śmierdzące skarpety, majty i wyślę kurierem kochance.....jakby co. Na razie nie ma o skoku w bok nawet mysli......tak myślę.

Gość Uyhh
2 godziny temu, Gość Lola114 napisał:

Niezle wytlumaczenie..”bardzo bym chcial ale nie moge sie zajmowac wlasnym dzieckiem bo jestem zbyt religijny..”???

Nie kazdy chce sie zajmowac nie chcianym dzieckiem, sa takie przypadki nawet u niereligijnych, i nie zonatych ze porzucaja kobiete i dziecko, i jak kamien w wode, ja jedynie przestawiam opcje koscielna, ktora nawet malzenstwu po cywilnym powie ze zyje w grzechu:) 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Uytu napisał:

Oj, nie wiedziałam, że katolicy tak daleko są od Boga. Wg Biblii można wybaczyć zdradę, ale nie można nigdy już sypiać z mężem, bo to cudzołóstwo i jest tam fragment o tym, że uprawiając seks z mężem po zdradzie, żona grzeszy tak jak kochanka (bo nią jest), mąż grzeszy tak samo jak z kochanką. No, ale wg bibli związek małżeński zawiązuje się w chwili stosunku miedzy dziewicą i prawiczkiem, a nie w Kościele. Życie bez ślubu kościelnego nie jest grzechem, byle sypiac tylko ze sobą jak Adam i Ewa. Katolicy strasznie grzeszą, nie tylko dlatego, że cudzołożą, ale i wyznają nauki kościoła, a nie Jezusa,a to chyba grzech ciężkiego kalibru. 

Gość Uytu
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Oj, nie wiedziałam, że katolicy tak daleko są od Boga. Wg Biblii można wybaczyć zdradę, ale nie można nigdy już sypiać z mężem, bo to cudzołóstwo i jest tam fragment o tym, że uprawiając seks z mężem po zdradzie, żona grzeszy tak jak kochanka (bo nią jest), mąż grzeszy tak samo jak z kochanką. No, ale wg bibli związek małżeński zawiązuje się w chwili stosunku miedzy dziewicą i prawiczkiem, a nie w Kościele. Życie bez ślubu kościelnego nie jest grzechem, byle sypiac tylko ze sobą jak Adam i Ewa. Katolicy strasznie grzeszą, nie tylko dlatego, że cudzołożą, ale i wyznają nauki kościoła, a nie Jezusa,a to chyba grzech ciężkiego kalibru. 

Ale Biblia to tez stare dzieje, u katolikow licza sie kolejne ustalenia na soborach i w katechizmach, mozna sypiac po zdradzie