Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zan

Proszę pomóżcie - Koleżanka się na mnie obrażiła

Polecane posty

Gość zan

Pomóżcie proszę, miałem pewną koleżankę która wiem że mnie lubiła i to bardzo (wcześniej) jednak ja być może nie okazywałem tego że ją lubię i szczerze nie miałem odwagi by tak w osobie jej to powiedzieć, aż w końcu po czasie poprzez pisanie powiedziałem koleżance że podoba mi się i że jest cudowna a ona na początku była zaskoczona a potem zaczęła trzymać dystans aż w końcu powiedziała że nie możemy już się znać i zerwała ze mną kontakt i skończyła się naszą przyjaźń. Pisałem do niej co kilka dni i tam pisałem że chociaż chciałbym by zignorowała to by móc znów się spotykać (jako jej kolega) lub chociaż by popisać z nią czasem ale ciągle było brak odpowiedzi aż do dzisiaj i napisała mi żebym w końcu zrozumiał że ona nie chcę ze mną pisać

Nie wiem jak to  naprawić i czy w ogóle się da. Proszę jak możecie to doradźcie coś tylko proszę nie piszcie bym to wszystko olał jak na razie nie chcę tego tak zostawić bo to była moja najlepsza koleżanka i tak szczerze jedyna z którą mogłem pogadać i się spotykać często.

Gość gość

Nic nie zrobisz. Przecież napisała: żebyś w końcu zrozumiał, że ona nie chcę tobą pisać. Są kobiety, które słowa wypowiedziane traktują serio.

Gość Ona

Nie chce pisać, chce się spotykać.