Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romina

Czy inteligentny mezczyzna zwiazalby sie z niezbyt inteligentna kobieta

Polecane posty

Gość Rambo

To twój problem nie mój że cię zawodzi węch i intuicja.

Gość Gość
28 minut temu, Gość Rambo napisał:

To twój problem nie mój że cię zawodzi węch i intuicja.

Poszłam się obrazić. Oczywiście na węch i intuicję. Raczej już nie wrócę. Miłych snów.

Gość vvv
2 godziny temu, liskm napisał:

będąc głupią dziunią szybciej pozna wartościowego faceta

Bzdura.

Gość Ilon Musk

Co do mężczyzn to akurat inteligencja nie jest jedyną rzeczą którą facet może wzbudzać szacunek kobiety. Najwięcej robi pewność siebie i zaradność która może być trochę pochodną inteligencji. Bystrość sama w sobie czy szeroka wiedza imponuje mniej.

Gość Swiatjestmaly

Oczom nie wierze, ale mam prawie pewnosc, ze znam autorke "Romine". Po pierwsze podobienstwo jest rzeczywiscie niesamowite (do R. Power), co chyba az tak czesto sie nie zdarza. Po drugie mozna sie bylo z jednej jej wypowiedzi domyslic, co studiowala. Mianowicie to samo co ja i nie sa to byle jakie studia (E. nie obrazaj nas!), kobiety w na tym kierunku sa zreszta mniejszoscia. I Romina absolutnie nie jest glupia, wrecz przeciwnie. Ma tylko pokichana matke, ktora jako nauczycielka akademicka zjadla wszystkie rozumy, a braciszek jest genialny. Sciskam cie bardzo goraco, E., uciekaj od matki jak najdalej. Pamietasz jak i Instytucie R. Dysio powiedzial, o i slonce wzeszlo, jak weszlas do sali?

Gość Gośćzmiasta
7 godzin temu, Gość Swiatjestmaly napisał:

Oczom nie wierze, ale mam prawie pewnosc, ze znam autorke "Romine". Po pierwsze podobienstwo jest rzeczywiscie niesamowite (do R. Power), co chyba az tak czesto sie nie zdarza. Po drugie mozna sie bylo z jednej jej wypowiedzi domyslic, co studiowala. Mianowicie to samo co ja i nie sa to byle jakie studia (E. nie obrazaj nas!), kobiety w na tym kierunku sa zreszta mniejszoscia. I Romina absolutnie nie jest glupia, wrecz przeciwnie. Ma tylko pokichana matke, ktora jako nauczycielka akademicka zjadla wszystkie rozumy, a braciszek jest genialny. Sciskam cie bardzo goraco, E., uciekaj od matki jak najdalej. Pamietasz jak i Instytucie R. Dysio powiedzial, o i slonce wzeszlo, jak weszlas do sali?

Zawsze się boje, że to mnie ktoś tak rozpozna. Nie chciałabym, żeby moi znajomi wiedzieli, że udzielam się na jakimś głupim forum 😨

Gość Lola114
53 minuty temu, Gość Gośćzmiasta napisał:

Zawsze się boje, że to mnie ktoś tak rozpozna. Nie chciałabym, żeby moi znajomi wiedzieli, że udzielam się na jakimś głupim forum 😨

Ja mam tak samo..😁. Ale mam juz przygotowana odpowiedz..”Kafe??ze co? Forum o czym..?”😂😂 . Ciekawa jestem ile powaznych ludzi klika na tym durnym forum..

Gość Onsam

Może tak. Przy takim mogłaby się czegoś poduczyć, stać sie lepsza. Ale musiałaby być po prostu ładna słodka i miła. Ale musiałby sprawdzić jej poziom głupoty.

Gość Lola114

Przeciez ten temat to provo..😁. Ale naprawde fajne. Romina doskonale wie co sie liczy dla facetow. Naprawde atrakcyjne dziewczyny nigdy nie mysla o sobie ze sa glupie lub malo inteligentne..od wczesnych lat sa utwierdzane przez facetow ze sa sliczne, ponad przecietnie inteligentne I oczytane (chocby czytaly tylko filipinke..(czy ta gazetka nadal istnieje?)

Dnia 7.09.2019 o 18:15, Gość Romina napisał:

Wiec w koncu moje glupie pytanie: czy inteligentny mezczyzna zwiazalby sie z kobieta, ktora ma wprawdzie niezla prace (podejrzewam, ze szef zdecydowal sie na zatrudnienie mnie glownie ze wzgledu na wyglad "no pani to bedzie nasza wizytowka", a wszyscy koledzy w pracy maja super duzo cierpliwosci w tlumaczeniu mi nowych rzeczy), srednia place, jest bardzo atrakcyjna ale glupia?

Oczywiście, że by się związał :) Wystarczyłoby tylko, aby owa Kobietka obdarzyła go uczuciem i dała mu to do zrozumienia (czasami facet mimo wysokiego IQ niestety ciężko kapuje pewne gesty :) Głupia ? Z pewnością nie :) Raczej troszkę tylko zagubiona i z małym brakiem pewności siebie :) Ale to wszystko da się uzyskać w drodze pracy nad sobą :) Więc głowa do góry - świat stoi przed Tobą otworem :)

Romina Power powiadasz ? :) Zawsze mi się niesamowicie podobała :) Zatem życzę Ci znalezienia Twojego uosobienia Al Bano :)

Gość Gośćzmiasta
21 godzin temu, Gość Lola114 napisał:

Przeciez ten temat to provo..😁. Ale naprawde fajne. Romina doskonale wie co sie liczy dla facetow. Naprawde atrakcyjne dziewczyny nigdy nie mysla o sobie ze sa glupie lub malo inteligentne..od wczesnych lat sa utwierdzane przez facetow ze sa sliczne, ponad przecietnie inteligentne I oczytane (chocby czytaly tylko filipinke..(czy ta gazetka nadal istnieje?)

Chyba nie istnieje.

Faceci raczej nie utwierdzają kobiet w inteligencji. W urodzie tak, ale nie w inteligencji. Inteligencja u kobiet jest nadal traktowana lekko pobłażliwie.

Gość Isa

Hey Romina, ja rowniez oczom nie wierze, przestraszylas sie, ze ktos cie rozpoznal? Ale numer, jak widac ludzie obojga plci, ktorzy studiowali fizyke, frekwentuja kafeterie... Byle jakie studia? Wypraszam sobie...