Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian

Koszt utrzymania mieszkania 52 m2

Polecane posty

Gość Adrian

Witam wszystkich jak w tytule interesuje mnie koszt utrzymania mieszkania 52m2. W moim przypadku czynsz by wynosił 250 zł miesięcznie, chciał bym również dodać że pracuje w delegacji i jestem singlem. Pobyt w mieszkaniu praktycznie odbywał by się tylko 2 dni w tygodniu oprócz świat gdzie byłby duszy. A wynajmować pokój kosztuje w granicach 400-600 zł więc za bardzo mi to na rękę nie odpowiada że względu na to że te np 500 zł mógłbym dołożyć np do kredytu. Bardzo bym prosił o odpowiedź osób którzy mieszkają w takim mieszkaniu i ile ich to miesięcznie na oko wynosi (pobyt cały czas w mieszkaniu nie dwa dni czy 3 w miesiącu). Z góry dziękuję za pomoc. 

Gość gość

zaliczka na Ogrzewanie 5 zł za metr kwadratowy

Śmieci 16 zł miesięcznie za osobę

Fundusz remontowy ja płacę za 1,50 zł za metr kwadratowy

Gotuję na prądzie i za prąd płacę 120 zł co dwa miesiące

I to są wszystkie opłaty w sumie bo tak to jeszcze masz dodatkowo internet i telefon sobie opłacić

Mieszkam sam

Ogólnie za rozliczenie ogrzewania miałem teraz 1200 zł do przodu więc przez kilka miesięcy nie płace czynszu

Gość Kiss

Cześć. Mógłbyś mi powiedzieć, gdzie jest tak niski czynsz (250zl)?

Gość sdfds

A Gdzie Ubrania jedzenie Samochód Benzyna dentysta siłownia masażysta solarium środki czystości Perfumy 

Gość sdfds

czy chodzisz przez rok w tym samym ubraniu i butach załupieżony i zapróchniiony sczerbaty