Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już mam dość

Chcę jej dogryźć

Polecane posty

Gość już mam dość

Przez jakiś czas umawiałem się z taka dziewczyną z badoo która od początku była ciężka jednak na sile zmieniłem się dla niej dzięki czemu polubiła mnie aż nagle zaczęła się ze mnie naśmiewać że jestem taki nieśmiały i w ogóle pokazała jej prawdziwą stronę a wczoraj powiedziała mi że nie chce mnie znać. Wszystko robiłem by mnie lubiła, byłem uległy i gotowy się z nią spotkać na każde zawołanie w dodatku wymęczyła mnie przez to całe lato bo zawsze było coś co jej coś nie pasowało. Teraz mam już tego dosyć i choć nie jestem złośliwy chciałbym jej dogryźć bo to co zrobiła nie było miłe i jak możecie to dajcie najlepsze teksty ale chciałbym albo lekko albo tak najlepiej inteligentnie jej dogryźć 

Gość Gosc

Powiedz jej, że jest brzydka, że jej c.ipa śmierdzi i że nie jest kobieca, pozdrawiam 

Gość Majro
3 minuty temu, Gość już mam dość napisał:

Przez jakiś czas umawiałem się z taka dziewczyną z badoo która od początku była ciężka jednak na sile zmieniłem się dla niej dzięki czemu polubiła mnie aż nagle zaczęła się ze mnie naśmiewać że jestem taki nieśmiały i w ogóle pokazała jej prawdziwą stronę a wczoraj powiedziała mi że nie chce mnie znać. Wszystko robiłem by mnie lubiła, byłem uległy i gotowy się z nią spotkać na każde zawołanie w dodatku wymęczyła mnie przez to całe lato bo zawsze było coś co jej coś nie pasowało. Teraz mam już tego dosyć i choć nie jestem złośliwy chciałbym jej dogryźć bo to co zrobiła nie było miłe i jak możecie to dajcie najlepsze teksty ale chciałbym albo lekko albo tak najlepiej inteligentnie jej dogryźć 

Opcja 1) zaproś  na spotkanie ...niech czeka a ty olej 😉

2) z automatu zablokuj ja komunikatorze.

Myślę że pomogłem:)

Gość Majro

Oczywiście to był zart:)jw

A tak na poważnie .. zemsta, czy odgrywanie się, wyzywanie  atakowanie itd to nic dobrego 🙂 jedynie świadczy o tobie  źle ,bardzo źle.Mszczä się ludzi słabi, z kompleksami.

Gość Majro

A tak na poważnie .. zemsta, czy odgrywanie się, wyzywanie  atakowanie itd to nic dobrego 🙂 jedynie świadczy o tobie  źle ,bardzo źle.Mszczä się ludzi słabi, z kompleksami.

Gość Majro

Gość gosc
Przed chwilą, Gość już mam dość napisał:

tylko po co??? zastanow sie, czy warto dla takiej osoby robic jeszcze cokolwiek.

Inteligentnie to mozesz ją obojetnie olać, jakbys przypadkiem gdzies spotkał. 😄 

Gość Gość

Co byś zrobił autorze, gdyby powiedziała Ci jesteś dla mnie całym światem, kocham Cię, potrzebuję Ciebie? 

Gość gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

tylko po co??? zastanow sie, czy warto dla takiej osoby robic jeszcze cokolwiek.

Takich ludzi cenię. 

Gość Gimbus

Na to co powiedziała że nie chcę cie znać odpowiedz jej coś takiego:

"to miłe" lub "miła jesteś"

ale chyba lepsze to 1wsze :)

Pewnie się zdziwi i będzie to niby inteligentnie bo będzie zmieszana totalnie :)

Gość już mam dość
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

Tak bym chciał ale najgorsze jest to że nigdy nie jeżdżę w jej strony bo mieszka około godzinę od miejsca gdzie mieszkam a ja w ogóle nie jeżdżę w jej strony, nawet jakbym jechał to bym musiał specjalnie obserwować czy gdzieś nie idzie ale bym pewnie stracił cały dzień i bym jej nie zauważył 🙂

Gość już mam dość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Co byś zrobił autorze, gdyby powiedziała Ci jesteś dla mnie całym światem, kocham Cię, potrzebuję Ciebie? 

Bardzo bym chciał by tak było, to by było super bo mimo że ciężka jest to lubię ją nawet teraz bo przypominam sobie jak niby była dla mnie miła (choć nie wiem czy nie udawała) jednak w tej chwili pokazała jaka jest i mam wątpliwości czy w ogóle mnie lubiła na samym początku tylko dalej nie mam pojęcia dlaczego w ogóle chciała się ze mną spotykać

Gość Figa

Napisz jej tak: widzę ze zorientowałas się ze przestałaś być tajemnicą i gra zaczęła być nudna...ok rozumiem to bo mam tak samo. Trzeba wejść na wyższy poziom zabawy . 

Gość gosc
8 godzin temu, Gość już mam dość napisał:

Bardzo bym chciał by tak było, to by było super bo mimo że ciężka jest to lubię ją nawet teraz bo przypominam sobie jak niby była dla mnie miła (choć nie wiem czy nie udawała) jednak w tej chwili pokazała jaka jest i mam wątpliwości czy w ogóle mnie lubiła na samym początku tylko dalej nie mam pojęcia dlaczego w ogóle chciała się ze mną spotykać

Nie spotkaleś się tyle lat, ochłodziłes znacznie uczucia.Zniszczyłeś znajomosć , bo na krok do przodu w relacji nikt nie lubi czeka.

Gość Awanturnik

Wydajesz się jakbyś naprawdę ją lubił, w takim razie to nie wiem może napisz jej że jest żałosna skoro odrzuca kogoś kto ją naprawdę lubi (czyli ciebie).   Czy coś podobne

mam nadzieje że to pomocne :P

25 minut temu, Gość Awanturnik napisał:

Wydajesz się jakbyś naprawdę ją lubił, w takim razie to nie wiem może napisz jej że jest żałosna skoro odrzuca kogoś kto ją naprawdę lubi (czyli ciebie).   Czy coś podobne

mam nadzieje że to pomocne 😛

Właśnie skoro ją lubi to najlepiej jak by tak nie pisał bo wszystko zepsuje

Gość już mam dość
14 godzin temu, Gość gosc napisał:

Nie spotkaleś się tyle lat, ochłodziłes znacznie uczucia.Zniszczyłeś znajomosć , bo na krok do przodu w relacji nikt nie lubi czeka.

Spotykałem się, ostatnio niecały miesiąc temu się z nią spotkałem. To prawda że na początku byłem nieśmiały ale potem już na luzie się z nią spotykałem i te spotkania były miłe jednak zawszę była tajemnicza i nie przewidywalna