Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza39

Młodzi przedstawiciele handlowi

Polecane posty

Gość Iza39

Zacznę od tego, że w piątek wieczór do moich drzwi zapukało dwóch młodych mężczyzn, na oko do 22 lat, jeden może z 20. Okazało się że są przedstawicielami handlowymi. Po tym jak odeszli zaczęłam się zastanawiać czy tacy chłopcy, którzy raczej nie narzekają na brak zainteresowania, czasami zaliczają swoje klientki, które odwiedzają. Ciekawe czy na kafeterii jest taka "klientka" 

Gość Przedstawiciel

Niestety ale to chyba tylko fantazja. Może i niektórzy mieli taką przygodę ale to raczej pojedyncze przypadki

Gość Pytanie

Hmmm ja jestem przedstawicielem handlowym i regularnie na zapleczu sklepu posowane zmuszone mezatki

Gość Pytanie

Mam 25l i dwie takie ulubione 54 i 56l

Gość Mezatka

Przedstawiciele, kurierzy, listonosze. Jeszcze nie miałam żadnego ale chce takiego w sobie. 

Gość Michał

Ja kiedyś byłem u takiej bizneswoman, ogólnie rozmowa wyglądała dosyć sztywno, uznałem że muszę jakoś rozluźnić atmosferę bo nici z interesów, uderzylem jednym tekstem z lekkim podtekstem, zobaczyłem,ze przelamalem lody i uderzylem jeszcze bardziej dwuznacznym tekstem, wtedy to ona zaczęła flirtowac. Po kilku minutach byliśmy na kanapie bez dolnych części garderoby. Tak więc, tak, przedstawiciele handlowi uprawiają seks z klientkami ale nie jest to standard. Zależy od przedstawiciela no i od tego na kogo trafia. 

Gość Konkretny
6 godzin temu, Gość Mezatka napisał:

Przedstawiciele, kurierzy, listonosze. Jeszcze nie miałam żadnego ale chce takiego w sobie. 

Chodź na priv dawipoczta@interia.pl 

Gość gość
6 godzin temu, Gość Mezatka napisał:

ja chcę ciebie na mnie

Gość gość
7 godzin temu, Gość Pytanie napisał:

Mam 25l i dwie takie ulubione 54 i 56l

takie są najlepsze

Gość Iza39

Prosiłam konkretne historie kobiet, ew samych zainteresowanych, a tymczasem poza trzema wypowiedziami, niczego się nie dowiedzialam. Szkoda

Gość Pomocny
9 minut temu, Gość Iza39 napisał:

Prosiłam konkretne historie kobiet, ew samych zainteresowanych, a tymczasem poza trzema wypowiedziami, niczego się nie dowiedzialam. Szkoda

Dawaj na pocztę tu niebede ci pisał takich spraw dawipoczta@interia.pl