Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drago

Kafeterianki mają coś pod kopułą nie tak.

Polecane posty

Gość Drago

Broń Boże przed bliższymi relacjami z nimi ....

Gość Ryju80

Dziwi cię to? Przecież tutaj 90% to zdziwaczałe stare panny i praviki z kompleksami.

Gość taki jeden znawca
6 minut temu, Gość Drago napisał:

Nie zadzieraj z nim bo ci zryja beret do reszty chlopie

Gość taki jeden znawca

z nimi

Gość Spokojnych myśli
2 minuty temu, Gość Drago napisał:

Masz racje..😁Dobrze,ze bylam tu tylko gościem parę miesięcy..bo głowa zaczynała mnie coraz bardziej boleć. Pewnie to ta kopuła coś wydziela.W końcu w jednym budynku przykrytym  kopułą były kobiety,w innym mężczyźni. A oni też czasem niektórzy dziwnie się  zachowywali,więc wina musi leżeć w konstrukcji budynków na kafe😁

Gość Drago
52 minuty temu, Gość taki jeden znawca napisał:

Nie zadzieraj z nim bo ci zryja beret do reszty chlopie

Dobrze, że sporadycznie tu zaglądam.Nigdy nie zryły i nie zryja ;D Ulecze je hehehehe

54 minuty temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Masz racje..😁Dobrze,ze bylam tu tylko gościem parę miesięcy..bo głowa zaczynała mnie coraz bardziej boleć. Pewnie to ta kopuła coś wydziela.W końcu w jednym budynku przykrytym  kopułą były kobiety,w innym mężczyźni. A oni też czasem niektórzy dziwnie się  zachowywali,więc wina musi leżeć w konstrukcji budynków na kafe😁

Pozdrawiam Malutka 😉

Gość Drago

Malutka mnie zdradza z prawiczkami 😞

Gość gość
10 minut temu, Gość Drago napisał:

Malutka mnie zdradza z prawiczkami 😞

Która 🙄😯??

Gość Spokojnych myśli
1 godzinę temu, Gość Drago napisał:

Dobrze, że sporadycznie tu zaglądam.Nigdy nie zryły i nie zryja ;D Ulecze je hehehehe

Pozdrawiam Malutka 😉

Serdecznie pozdrawiam😊oprawiłam sobie ten obraz z Tobą i za każdym razem jak spojrze to się uśmiecham 😁Widzisz,zdradzić kogoś takiego z bajki  to jakby zabrać uśmiech samemu sobie...Do zobaczenia  i tu i tam😉

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Serdecznie pozdrawiam😊oprawiłam sobie ten obraz z Tobą i za każdym razem jak spojrze to się uśmiecham 😁Widzisz,zdradzić kogoś takiego z bajki  to jakby zabrać uśmiech samemu sobie...Do zobaczenia  i tu i tam😉

Czy każdy tutaj sobie lize jaja z gościa? 

Gość Spokojnych myśli
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czy każdy tutaj sobie lize jaja z gościa? 

Znam Dragona dobrze osobiście,znałam zanim wpadłam na chwilę na kafe. Istnieje duchem i ciałem, więc jestem realna.Nie muszę się tu nikomu tłumaczyć kim jestem..bo bywam jego Aniołem Stróżem 😋A lizanie jaj to  sama przyjemność ...😁

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Znam Dragona dobrze osobiście,znałam zanim wpadłam na chwilę na kafe. Istnieje duchem i ciałem, więc jestem realna.Nie muszę się tu nikomu tłumaczyć kim jestem..bo bywam jego Aniołem Stróżem 😋A lizanie jaj to  sama przyjemność ...😁

Chyba cie poniosło jelopie.

Gość Spokojnych myśli
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Chyba cie poniosło jelopie.

Dziękuję za sarkazm, bo posmialam się..😁Często tu na kafe nawet jak pisałam ze swojego zalogowanego nicku z Dragonem twierdzili ludzie,że pisze jedna osoba,a nie dwie..więc masz rację nosi mnie..w końcu to jedna osoba w dwóch ciałach,więc biega z jednego do drugiego 😂

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Dziękuję za sarkazm, bo posmialam się..😁Często tu na kafe nawet jak pisałam ze swojego zalogowanego nicku z Dragonem twierdzili ludzie,że pisze jedna osoba,a nie dwie..więc masz rację nosi mnie..w końcu to jedna osoba w dwóch ciałach,więc biega z jednego do drugiego 😂

Haha oczywiście Dragon 😂 gdyby jakaś kobieta tak pisała o takim jelopie jak ty to automatycznie oznaczałoby że jest desperatka.

Gość Spokojnych myśli
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Haha oczywiście Dragon 😂 gdyby jakaś kobieta tak pisała o takim jelopie jak ty to automatycznie oznaczałoby że jest desperatka.

Kobiety takie jak ja też mają poczucie humoru na wysokim poziomie, dystans do ludzi i życia,wyobraźnię bez granic i to nie desperacja..ale ciekawa osobowość i zdolność do zabawy jak ma się szalony temperament. I tylko taka osoba zrozumie szaleństwa Dragona 😁 Ale kolo takich kobiet to Ty nawet nie stales, więc.. wirtualnie chociaż dobrze czuj się w moim towarzystwie 😋Miłego dnia.