Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Dlaczemu kobiety nie zagadują mężczyzn na ulicy, na przystanku czy w sklepie?

Polecane posty

Gość vvv
6 minut temu, Gość gość napisał:

tak jasne...facet byłby pijakiem, sadystą, ćpunem i napierdzielałby mnie każdego wieczoru  ale myślisz, że bym z nim była bo jest "przystojniakiem" ?

No wiele kobiet tak robi. To, że akurat ty nie, niczego nie zmienia.

Gość vvv
4 minuty temu, Gość gość napisał:

jak do laski 10/10 podbija kolo 2,5/10 no to sorry...ma z nim iść na kawę z uprzejmości ? Umówiłbyś się z dziewczyną która Ci się nie podoba fizycznie ? Nie nasza wina, że 90 % facetów wygląda jak Janusze...zakola, brak mięśni, brzydkie żółte zęby, odstające brzuchy...zadbajcie wpierw o siebie a potem podrywajcie. 

Dbam o siebie. Nie odstaje mi brzuch, nie mam żółtych zębów. I przede wszystkim nie podbijam do "lasek 10/10".

Gość gość
1 minutę temu, Gość vvv napisał:

No wiesz, ja bym się zadowolił koleżeństwem, gdybym nie miał szans na związek.

Mylisz się. Ja naprawdę nie jestem taki, jak inni. Mi seks nie jest potrzebny do szczęścia.

Nikt nie jest ci winien nawet koleżeństwa. Nie możesz od ludzi wymagać, że będą z tobą rozmawiać. To nie jest twoje prawo obywatelskie 

Gość vvv
4 minuty temu, Mizo napisał:

Jak kobieta ma do wyboru przystojnego faceta z fajnym charakterem i brzydkiego z fajnym charakterem to chyba logiczne, że wybierze tego pierwszego?

Oczywiście, że logiczne. Tylko że mając do wyboru przystojniaka z beznadziejnym charakterem i nienadającego się do związku oraz przeciętnego (nie brzydkiego!) z fajnym charakterem, również wiele kobiet wybrałoby pierwszego.

Gość Seaman
1 minutę temu, Mizo napisał:

Oni tego nie ogarną, nawet na to nie licz. Jak kobieta ma do wyboru przystojnego faceta z fajnym charakterem i brzydkiego z fajnym charakterem to chyba logiczne, że wybierze tego pierwszego? Nie rozumiem dlaczego niektórych to tak dziwi. Kobieta szuka "całego pakietu" i tyle. Jak nie spotka, to woli być sama niż z mężczyzną, który nie spełnia jej choćby podstawowych wymagań.

Kobieta (normalna) woli przeciętniaka z dobrym charakterem niż przystojniaka, który jest dupkiem. Nie każda i nie zawsze może mieć "pełen pakiet" (tak naprawdę rzadko się to trafia, bo takich facetów jest mało i zwykle są już zajęci). Stare przysłowie mówi, że faceci są jak kible- albo zajęci, albo zasrani. 

Gość vvv
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Nikt nie jest ci winien nawet koleżeństwa. Nie możesz od ludzi wymagać, że będą z tobą rozmawiać. To nie jest twoje prawo obywatelskie 

Nie oczekuję, że wszyscy będą ze mną rozmawiać. Jeżeli kogoś nie znam, to nie mam wyrobionej opinii o danej osobie, dlatego chcę z nią porozmawiać, by się dowiedzieć, jaka jest. A ze mną nikt nie chce, bo mają wyrobioną opinię nie znając mnie.

Gość vvv
1 minutę temu, Gość Seaman napisał:

Kobieta (normalna) woli przeciętniaka z dobrym charakterem niż przystojniaka, który jest dupkiem.

Jakoś tego nie widzę.

Gość Seaman
4 minuty temu, Gość gość napisał:

kobiety lubią być zaczepiane przez przystojnych facetów a, że przystojnych facetów jest mało to znaczy, że nie lubią być zaczepiane. 

KOBIETY NIE LUBIĄ BYĆ ZACZEPIANE! Przynajmniej te normalne. Dla mnie temat się wyczerpał, incelu. Chciałem ci pomóc, ale jesteś beznadziejny przypadek.

Gość gość
2 minuty temu, Gość vvv napisał:

Dbam o siebie. Nie odstaje mi brzuch, nie mam żółtych zębów. 

trochę mało tego. Jak podbijasz do całkiem obcej dziewczyny to póki co wygląd to jedyne co masz, to Twoja jedyna karta przetargowa, bo na razie ona nie zna żadnych Twoich innych dobrych stron (jezeli takie masz). Więc o ile nie wygladasz jak jakiś Bradly Copper to szkoda się produkować. 

Gość vvv
Przed chwilą, Gość Seaman napisał:

KOBIETY NIE LUBIĄ BYĆ ZACZEPIANE! Przynajmniej te normalne. Dla mnie temat się wyczerpał, incelu. Chciałem ci pomóc, ale jesteś beznadziejny przypadek.

Nie ja pisałem ten komentarz, do którego się odnosisz.

Gość vvv
1 minutę temu, Gość gość napisał:

trochę mało tego. Jak podbijasz do całkiem obcej dziewczyny to póki co wygląd to jedyne co masz, to Twoja jedyna karta przetargowa, bo na razie ona nie zna żadnych Twoich innych dobrych stron (jezeli takie masz). Więc o ile nie wygladasz jak jakiś Bradly Copper to szkoda się produkować. 

Problem w tym, że nawet dziewczyny z grupy na studiach są "obce", bo nie chcą ze mną rozmawiać, mimo że z innymi normalnie się zapoznają. I nie piszę o podrywaniu, tylko o normalnych, koleżeńskich relacjach.

Gość gość
4 minuty temu, Gość vvv napisał:

Nie oczekuję, że wszyscy będą ze mną rozmawiać. Jeżeli kogoś nie znam, to nie mam wyrobionej opinii o danej osobie, dlatego chcę z nią porozmawiać, by się dowiedzieć, jaka jest. A ze mną nikt nie chce, bo mają wyrobioną opinię nie znając mnie.

Ja cię nie znam, a po twoich postach na forum wiem, że szybko urwałabym z tobą wszelkie kontakty. Poza tym dziwny facet zawracający mi dupę na środku ulicy...nie, dziękuję za taką rozwykę

Gość gość

Problem w tym, że nawet dziewczyny z grupy na studiach są "obce", bo nie chcą ze mną rozmawiać, mimo że z innymi normalnie się zapoznają. I nie piszę o podrywaniu, tylko o normalnych, koleżeńskich relacjach.

najwyraźniej nie przyciągasz do siebie i tyle. Moze nie koniecznie jesteś szpetny ale może nie wiem...nie masz tego czegoś, jestes jakiś taki przy&yyyebany z charakteru, jakieś braki w osobowości. 

Gość vvv

Ja cię nie znam, a po twoich postach na forum wiem, że szybko urwałabym z tobą wszelkie kontakty.

Myślę, że nie. W rzeczywistości jestem inny.

najwyraźniej nie przyciągasz do siebie i tyle.

No nie przyciągam, bo nie mam jak, skoro jestem na wstępie odrzucany i nie mam możliwości, by choćby nawet porozmawiać. Rozmawiają ze mną, jak czegoś chcą i tylko wtedy.

Gość gość

No nie przyciągam, bo nie mam jak, skoro jestem na wstępie odrzucany i nie mam możliwości, by choćby nawet porozmawiać. Rozmawiają ze mną, jak czegoś chcą i tylko wtedy.

W rzeczywistosci  NIKT nie chce z tobą gadać, my chociaż ci odpisujemy 😄

9 minut temu, Gość Seaman napisał:

Kobieta (normalna) woli przeciętniaka z dobrym charakterem niż przystojniaka, który jest dupkiem. Nie każda i nie zawsze może mieć "pełen pakiet" (tak naprawdę rzadko się to trafia, bo takich facetów jest mało i zwykle są już zajęci). Stare przysłowie mówi, że faceci są jak kible- albo zajęci, albo zasrani. 

No dobrze, tylko dlaczego uważasz, że jak przystojny to od razu nic nie wart? Tak samo jak ktoś nie ma atrakcyjnej aparycji to nie znaczy z automatu, że ma dobry charakter. Brzydcy i z beznadziejną osobowością to częste zjawisko, więc śmieszne jest idealizowanie mało urodziwych osób tylko dlatego, żeby im nie było przykro, że lista ich zalet jest bardzo skromna...

Gość vvv
2 minuty temu, Gość gość napisał:

W rzeczywistosci  NIKT nie chce z tobą gadać, my chociaż ci odpisujemy 😄

Bo mnie nie widzicie 😄

Gość mrowaaaaa
3 minuty temu, Gość vvv napisał:

ja Ciebie nie znam ale jak czytam Twoje posty to wiem, ze nie chciałabym Ciebie poznawać. Zero w Tobie jakiejś "iskry męskości",  twardego charakteru...ot taki ...huuuś co narzeka na wszystko. Popracuj nad charakterem gościu. 

Gość Człowiek nikt
Przed chwilą, Gość vvv napisał:

Bo mnie nie widzicie 😄

Całe szczęście. 

Gość vvv
1 minutę temu, Gość mrowaaaaa napisał:

ja Ciebie nie znam ale jak czytam Twoje posty to wiem, ze nie chciałabym Ciebie poznawać. Zero w Tobie jakiejś "iskry męskości",  twardego charakteru...ot taki ...huuuś co narzeka na wszystko. Popracuj nad charakterem gościu. 

W rzeczywistości nie narzekam. Tu piszę, co mi na sercu leży. Obraz wykreowany przeze mnie na kafeterii nie jest pozytywny, ale nie odzwierciedla on stanu faktycznego. Cały czas pracuję nad sobą.

5 minut temu, Gość gość napisał:

najwyraźniej nie przyciągasz do siebie i tyle. Moze nie koniecznie jesteś szpetny ale może nie wiem...nie masz tego czegoś, jestes jakiś taki przy&yyyebany z charakteru, jakieś braki w osobowości. 

Tak może byc. Ja z jego wpisów już zauważyłam, że na pewno ma małą świadomość siebie i swoich wad w charakterze, bo wszystkie niepowodzenia spycha z góry na kiepski wygląd i nie da sobie powiedzieć, że może byc zupełnie inaczej. Druga sprawa - jak mantrę powtarza wkoło jedno i to samo, co może sugerować, że jest zwyczajnie mało ciekawy i monotematyczny. No i jak ktoś tu wcześniej zauważył - musi być nachalny skoro kobiety zaczepia jedynie na ulicy - już mu wszyscy napisali, że to nie jest najlepsze miejsce na podryw, ale nadal nie dociera. Normalna dziewczyna naprawdę wyczuwa desperację i w poplochu od takiego faceta ucieka. I słusznie.

Gość vvv
1 minutę temu, Mizo napisał:

jak ktoś tu wcześniej zauważył - musi być nachalny skoro kobiety zaczepia jedynie na ulicy - już mu wszyscy napisali, że to nie jest najlepsze miejsce na podryw, ale nadal nie dociera.

Nie napisałem, że zaczepiam jedynie na ulicy, bo... w ogóle tego nie robię. I nigdy nie robiłem.

2 minuty temu, Mizo napisał:

Ja z jego wpisów już zauważyłam, że na pewno ma małą świadomość siebie i swoich wad w charakterze, bo wszystkie niepowodzenia spycha z góry na kiepski wygląd i nie da sobie powiedzieć, że może byc zupełnie inaczej.

Znam swoje wady. Problem w tym, że inni ludzie ich nie znają, bo nic o mnie nie wiedzą i nie chcą wiedzieć, ponieważ odrzucają mnie, zanim zdążą mnie poznać.

3 minuty temu, Mizo napisał:

Druga sprawa - jak mantrę powtarza wkoło jedno i to samo, co może sugerować, że jest zwyczajnie mało ciekawy i monotematyczny.

Tu powtarzam jedno i to samo, bo ten wątek jest o jednym i tym samym. Inne wątki zresztą też są w podobnych klimatach.

Ze mną da się ciekawie porozmawiać, bo mam wiele zainteresowań i poczucie humoru, tylko że najpierw trzeba mnie poznać, by się tego dowiedzieć.

Gość gość

Brzydcy ludzie też mają znajomych, więc musisz czymś innym odrzucać

Gość gość

Znam swoje wady. Problem w tym, że inni ludzie ich nie znają, bo nic o mnie nie wiedzą i nie chcą wiedzieć, ponieważ odrzucają mnie, zanim zdążą mnie poznać.

czasami intuicja działa w ten sposob, że nam podpowiada, że ktoś jest przyy#yyebany.  Coś jest z Tobą nie tak i idzie to wyczuć na kilometr. 

Gość vvv

Ja też mam parę osób, z którymi dobrze mi się rozmawia. Problem w tym, że to osoby spoza mojej okolicy, więc nie mam możliwości spotykać się z nimi na co dzień.

Gość vvv
Przed chwilą, Gość gość napisał:

czasami intuicja działa w ten sposob, że nam podpowiada, że ktoś jest przyy#yyebany.  Coś jest z Tobą nie tak i idzie to wyczuć na kilometr. 

Nie zawsze intuicja podpowiada dobrze 😉

Gość gość

Nie zawsze intuicja podpowiada dobrze 😉

Powiem tak..masz talent do ukrywania swoich zalet, nawet pisząc posty które mają udowodnić, że masz jakieś zalety

No dokladnie. Wystarczy być zwyczajnie sympatycznym i kontaktowym, żeby zjednywać sobie ludzi. Tak niewiele i aż wiele. Sorry, ale jeśli każdy od Ciebie jak najszybciej ucieka, no to musisz wysyłać jakieś negatywne sygnały, być może nieświadomie, ale jednak.

Gość gość
3 minuty temu, Gość vvv napisał:

Ja też mam parę osób, z którymi dobrze mi się rozmawia. Problem w tym, że to osoby spoza mojej okolicy, więc nie mam możliwości spotykać się z nimi na co dzień.

to się do nich przeprowadź i nie zawracaj już dhooopy. nara

Gość Monika
11 minut temu, Gość vvv napisał:

Ze mną da się ciekawie porozmawiać, bo mam wiele zainteresowań i poczucie humoru, tylko że najpierw trzeba mnie poznać, by się tego dowiedzieć

Zbyt duzo autoanalizy.

Dzialaj :)