Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdsfdsffsd

kolmiblondi schudła

Polecane posty

Gość dfdsfdsffsd

Napierdzieliła 393993 instastories o swojej niesamowitej przemianie, celowo cofnęłam foty z insta na te sprzed roku i szczerze... poza wyrzeźbieniem tyłka to ja nie widzę wielkiej różnicy, a już na pewno nie 14-15kg. Serio ona teraz waży 58kg przy 170 i ma tak niską tkankę tłuszczową? Bo 58 przy 170 to już laska powinna być, a ona niby wąska w pasie, ale nadal nabita :/ nie czaję jej figury, mega dziwna

Gość Gosc

Ja nie czaje czegoś innego. Zerwała w zeszłym roku z narzeczonym i już koleny pierścionek zaręczynowy na palcu? Czyżby Basia kręciła na boku i jak ukręciła to starego narzeczonego kopnęła w tyłek?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość dfdsfdsffsd napisał:

Napierdzieliła 393993 instastories o swojej niesamowitej przemianie, celowo cofnęłam foty z insta na te sprzed roku i szczerze... poza wyrzeźbieniem tyłka to ja nie widzę wielkiej różnicy, a już na pewno nie 14-15kg. Serio ona teraz waży 58kg przy 170 i ma tak niską tkankę tłuszczową? Bo 58 przy 170 to już laska powinna być, a ona niby wąska w pasie, ale nadal nabita 😕 nie czaję jej figury, mega dziwna

Ja widzę dużą różnicę (ramiona, talia). 

Gość Gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

Ja widzę dużą różnicę (ramiona, talia). 

Ja też. Talia , ramiona , pupa i nogi naprawdę widać różnicę.

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ja nie czaje czegoś innego. Zerwała w zeszłym roku z narzeczonym i już koleny pierścionek zaręczynowy na palcu? Czyżby Basia kręciła na boku i jak ukręciła to starego narzeczonego kopnęła w tyłek?

Głupoty jakieś powtarzasz po innych.

Gość gosc

spoko wyglada, nie przepadam za jej maniera, ale chyba serio duzo pracy wklada w odchudzanie, fajnie, ze jej wyszlo:)

Gość gosc

Będzie jojo jak nic :D Niestety dziewczyny z taką figurą się nie wygrywa, kontuzja się przytrafi czy jakiekolwiek problemy zdrowotne gdzie nie będzie mogła tyle napieprzać i jojo wróci ze zdwojoną siłą. Sama przyznała, że genetycznie ma kiepską figurę i niestety o ile ja różnicę widzę o tyle jak na taki ogrom wysiłku efektu WOW nie ma. Wydaje się być mega drobniutka w talii, za to ma nadal grubawe plecy i udziska oraz łydki. Ona nigdy smukła nie będzie.

Gość dsdfsdsfsdfsdf

a ja bym chciała by dała się skamerować tak jak na tych ujęciach SPRZED, wtedy by było widać realną różnicę, a nie jak stoi powyginana z wypiętym tyłkiem i zaciesza... to raz, a dwa dla mnie ta kobieta lubi siebie przedstawiać w jak najlepszym świetle... nadal jedzenie na słowie triathlon, a ona w żadnym triathlonie nie brała udziały, nie pływała, nie biegała i nie jechała na rowerze... ona brała udział w sztafecie i jedynie pływała... nie da się tego porównać z triathlonistami, ale oczywiście tego nie mówiła, dopiero w necie fanki na insta znalazły info z jej udziały i wyszło szydło z worka :/ żenua

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

Będzie jojo jak nic 😄 Niestety dziewczyny z taką figurą się nie wygrywa, kontuzja się przytrafi czy jakiekolwiek problemy zdrowotne gdzie nie będzie mogła tyle napieprzać i jojo wróci ze zdwojoną siłą. Sama przyznała, że genetycznie ma kiepską figurę i niestety o ile ja różnicę widzę o tyle jak na taki ogrom wysiłku efektu WOW nie ma. Wydaje się być mega drobniutka w talii, za to ma nadal grubawe plecy i udziska oraz łydki. Ona nigdy smukła nie będzie.

Ale jej nie chodziło o to żeby się odchudzić jak patyczak, tylko przede wszystkim przestać tyć, zrobić coś z zatrzymującą się  wodą  w organiźmie i się trochę wysmuklić. Doskonale ja rozumiem bo długo mialam podobny problem, że mimo zdrowego odżywiania ciągle czułam się napuchnięta jak balon bo woda się zatrzymywała a waga szalała mimo że się nie obzeralam. Jak dla mnie widać,że dużo pracy włożyła w to żeby mieć taką sylwetkę. Wygląda bardzo fajnie i apetycznie. Nie jest przesadnie wychudzona czy może w drugą stronę umięśniona jak koksu z siłowni. 

Gość Gosc

Wygląda fajnie, ale szału nie ma biorąc pod uwagę ogrom pracy który włożyła w odchudzanie, zapewne to wina nabitej figury, jednak lepsza taka niż jakby miała figurę jabłka, chude nogi i duży brzuch bez tali to najbrzydszy typ figury.

Gość Sylwia
Dnia 8.09.2019 o 22:47, Gość Gosc napisał:

a to jest jakiś termin ,”chodzenia” przed  zaręczynami? 

Ja wyszłam z 9letniego związku i z nowym partnerem wziełam ślub po pół roku znajomści (ok, nie było wesela na 200gości tylko ślub z wynajętymi świadkami podczas podróży do las vegas) jesteśmy zgodnym małżeństwem od 15lat 

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Sylwia napisał:

a to jest jakiś termin ,”chodzenia” przed  zaręczynami? 

Ja wyszłam z 9letniego związku i z nowym partnerem wziełam ślub po pół roku znajomści (ok, nie było wesela na 200gości tylko ślub z wynajętymi świadkami podczas podróży do las vegas) jesteśmy zgodnym małżeństwem od 15lat 

A mieszkasz w USA?

Gość Sylwia
57 minut temu, Gość Gosc napisał:

A mieszkasz w USA?

Nie, w Polsce 

Gość Sylwia
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

A mieszkasz w USA?

Z resztą co to ma do rzeczy? W USA się chodzi krócej czy jak? 

Gość Gosc
21 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Nie, w Polsce 

Czyli twój ślub jest nieważny, tylko w stanach jest ważny 😂

Gość Fggg

Jeśli umiejscowiła w Polsce, to jest ważny.

Gość Sylwia
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Czyli twój ślub jest nieważny, tylko w stanach jest ważny 😂

Oczywiscie że jest ważny. 

W vegas można wziąć ślub na żarty, ale można wziąć też naprawdę. (Jak ja) Jedne są ważne tylko w hrabstwie clark w stanie Nevada, inne we wszystkich stanach Ameryki, a jeszcze inny poza terytorium USA. Ten ostatni, ma poświadczenie notarialne (apostilla de la haya) i jest ważny we wszystkich krajach które podpisały konwencje haską. Jedyne co musisz zrobić po powrocie,  oddać oryginał do tłumaczenia i przedstawić w urzędzie stanu cywilnego. Ja tak zrobiłam. Wypełniasz wniosek o transkrypcje małżeństwa zawartego za granicą i vuala, dostajesz polski akt ślubu.
Nawet poprawki możesz nanieść (kolejny wniosek o dostosowanie tekstu do Polskiej pisowni ) w sensie polskie znaki, czy zmianę nazwiska, bo w stanach nie odmieniają końcówek, jak facet jest Kowalski to kobieta też Kowalski. 

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Sylwia napisał:

z nowym partnerem wziełam ślub po pół roku znajomści (ok, nie było wesela na 200gości tylko ślub z wynajętymi świadkami podczas podróży do las vegas) jesteśmy zgodnym małżeństwem od 15lat 

Serio? Po pół roku? Zazdroszczę ci. To kiedy się oświadczył, po 3 miesiącach? 

Ja jestem w związku od kwietnia i wątpię żeby się oświadczył w Święta 

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jak jest Wam dobrze i masz do niego zaufanie to Ty sie oswiadcz. Zobaczysz jak zareaguje. Najpozniej wtedy bedziesz wiedziala na czym siedzisz. Powodzenia.

Gość Sylwia
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Dzień wcześniej 😂 na zasadzie „ weźmy ślub” bez kwiatków i pierścionków. To przyszło później 😉 

Gość gość
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Jesteś tylko do bzykania. Nim znajdzie sobie taką, której oświadczy się po miesiącu złap go na gunwiaka.

Gość gość
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Jesteś tylko do bzykania. Nim znajdzie sobie taką, której oświadczy się po miesiącu złap go na gunwiaka.