Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kklkp0

jestem roztrzęsiona...

Polecane posty

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wciskanie ryja do cudzego związku to twój fetysz? Nagminnie piszesz o cudzych chłopach. 

a GDZIE ja napisałam, że wiedziałabym, że jest w zwionsku z jaką patolką? 

jak jest w zwionsku niewolniczym to po co mu social media?

ja o swoich social mediach nawet męża nie poinformuję właśnie po to, żeby nie było takich akcji

a gdybym się dowiedziała, że napuścił  na mnie SPECJALNIE kolegę czy zdjęcie jego wysłał, żeby mnie SPROWOKOWAĆ

to byśmy mojego męża razem związali i uprawiali brykanko na jego oczach PARĘ GODZI

Gość Gość
1 minutę temu, brokentiger87 napisał:

a GDZIE ja napisałam, że wiedziałabym, że jest w zwionsku z jaką patolką? 

jak jest w zwionsku niewolniczym to po co mu social media?

ja o swoich social mediach nawet męża nie poinformuję właśnie po to, żeby nie było takich akcji

a gdybym się dowiedziała, że napuścił  na mnie SPECJALNIE kolegę czy zdjęcie jego wysłał, żeby mnie SPROWOKOWAĆ

to byśmy mojego męża razem związali i uprawiali brykanko na jego oczach PARĘ GODZI

Który zdrowy na umyśle przyznalby się do takiej idíotki w chałupie? Do piwnicy chociaż nie wiem na chúj skoro jako żona jesteś bezużyteczna seksualnie. Zacznij się leczyć bo ci się wersję piērdola.  

Gość Gosc
11 godzin temu, Gość Queen of Swords napisał:

Zrobiłam swojemu kiedyś taki test. Odmówił spotkania. Powiedział że fajnie się gada ale ma dziewczynę. Byłam mega szczęśliwa wtedy. Jakiś czas później zostawił otwartego facebooka więc przeczytałam z kim pisze. Jakaś koleżanka z pracy zapraszała go na imprezę a potem znowu na piwo. Odmówił jej powtarzając że może przyjść ale z dziewczyną. Jak facet jest dobrze wychowany to nie zdradzi ani z cycatą seksbombą ani z pasztetem z pracy. Dobrze się stało że się dowiedziałaś jaki twój facet jest naprawdę. Wyobraź sobie że mielibyście dzieci a on nagle cie zdradza z jakąś lafiryndą.... Jeszcze spotkasz kogoś uczciwego zobaczysz 😉

Zazdroszcze. Ja tyle szczęścia nie mialam. Każdego tak sprawdzalam i każdy zdradził. Obecnego boję sie spr bo nie mam już na to sily.