Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słowa i ludzie nie mają dla Ciebie znaczenia

Polecane posty

Gość gość

Byle tylko się działo i nie było nudy..smutne ale prawdziwe...

Gość Kolendra

Może i tak jest... zobojętniałam na ludzi i ich słowa, nie bez przyczyny zresztą. 

Gość gość
2 godziny temu, PiesNaKobiety napisał:

Dlaczego gościu płaczesz?:) Wiem, poniedziałek 🙂

Śpisz?

Gość Gość
2 godziny temu, PiesNaKobiety napisał:

Dlaczego gościu płaczesz?:) Wiem, poniedziałek 🙂

Dla mnie to bez znaczenia.

Gość gość
5 minut temu, PiesNaKobiety napisał:

Nie. Jestem już oddany wykonywaniu czynności służbowych.

To dobrze, że odpisałeś. Pracuj ale zaglądaj, bo ja tęsknię. Tymczasem miłej pracy.:)

Gość gość
17 minut temu, PiesNaKobiety napisał:

No nie do końca jestem pewien czy dobrze uczyniłem 🙂 Swoimi postami wpędzasz mnie w zakłopotanie. Nie wiem kim jesteś i nie chcę tego wiedzieć. W związku z tym mam małą prośbę do Ciebie, daruj sobie te bzdety o "tęsknocie", inne sobie też możesz śmiało darować 🙂 Pa

To nie było fajne. A teraz przeczytaj temat i odpowiedz sobie na pytanie po cichu. Już mnie nie ma. Miłego.:)

Gość do Ameb

Smutne żałosne jest pisanie tutaj liczenie na to, adresat to przeczyta,  ktoś odpisze dla ameby i tak jej nie zna, i ma ją gdzieś. 

Ameba tęskni na takim forum,  znaczy nie tęskni albo jest chora. Adresat ma szczęście nie ma z nią kontaku, chciał nie przez takie forum. 

Pozdrawiam ameby wracajcie do zdrowia nikt chorej osoby nie zechce. 

Gość gość P.
6 godzin temu, Gość gość napisał:

Byle tylko się działo i nie było nudy..smutne ale prawdziwe...

To jest Twoja opinia. Nie znasz mnie! Słowa mają znaczenie, bo te które wypowiedziałem były prawdą. Zależało ci zależy mi na Tobie, niestety nie potrafiłem tego okazać bo w gruncie rzeczy byłem nieśmiały bo paraliżowała mnie Twoja uroda cała Ty piękna zewnętrznie i bogate wnętrze, niestety odrzucilas mnie gdy nie zasłużyłem wtedy na to. Zobacz, jak długo byłem Tobie wierny tyle lat byłem jestem sam łudząc się że przeprosisz mnie, że przytulimy się do siebie i wybaczymy, zaufamy sobie. Nie mogę spać, pracować, normalnie funkcjonować, taka prawda jak powiedziałaś że masz męża i nawet nie chciałaś chwilę porozmawiać szkoda przykre to jest czemu okazalas mnie taki chłód niechęć nie rozumiem... moje oczy spojrzenie nie kłamało... wystarczyło spróbować zaufać... kocham Ciebie A.

Gość do ameb
2 minuty temu, Gość gość P. napisał:

To jest Twoja opinia. Nie znasz mnie! Słowa mają znaczenie, bo te które wypowiedziałem były prawdą. Zależało ci zależy mi na Tobie, niestety nie potrafiłem tego okazać bo w gruncie rzeczy byłem nieśmiały bo paraliżowała mnie Twoja uroda cała Ty piękna zewnętrznie i bogate wnętrze, niestety odrzucilas mnie gdy nie zasłużyłem wtedy na to. Zobacz, jak długo byłem Tobie wierny tyle lat byłem jestem sam łudząc się że przeprosisz mnie, że przytulimy się do siebie i wybaczymy, zaufamy sobie. Nie mogę spać, pracować, normalnie funkcjonować, taka prawda jak powiedziałaś że masz męża i nawet nie chciałaś chwilę porozmawiać szkoda przykre to jest czemu okazalas mnie taki chłód niechęć nie rozumiem... moje oczy spojrzenie nie kłamało... wystarczyło spróbować zaufać... kocham Ciebie A.

Nie przynoś wstydu kogo to obchodzi jakieś sfrustrowanej obcej babie która odpisze aby się dowartościować, większość to starocie i obcych osób kręcących bekę z ciebie. 

Gość gosc
20 minut temu, Gość gość P. napisał:

Gowno prawda, manipulant.

Gość do ameb
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Nawet go nie znasz, on nie zna ciebie,  chora psychicznie amebo,.tutaj nie piszą te osoby ktore myślicie piszą. 

Forum jest dla psychicznych wracajcie do zdrowia, własnego życia namacalnego nie o wybrażeniach własnych wirtualnych potrzebach,  możecie pisać, nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, nic nie da. 

Osoby którzy chcą utrzymywać kontakt ze sobą, nie utrzymują przez takie psychiczne forum, tyle w temacie. 

Gość gość P.
57 minut temu, Gość gosc napisał:

Nie prawda, tylko Ją A. pragnę