Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura

Co powinnam zrobić w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość laura

Znam się z facetem od miesiąca, jednak mieszkamy w róznych miastach. Dlatego bylismy tylko raz na kawie. Jednak poznalismy się tez w realu, nie na jakichs portalach itd.

I nie wiem co teraz zrobić bo do tej pory wykazywał raczej duże zainteresowanie mną, ale ostatnio troche się popsuło, niby do siebie zdzwonimy, ale rozmawia ze mna o pracy i pogodzie, nie ma już czułych słowek na dobranoc itd .

I teraz powiedział (choć ja sie odzywałam ostatnio czyli wczoraj) żebym w takim razie dała mu znać jak będę w jego mieście w śreodę (i tak musze tak być w jednej waznej sprawie, wiec nie jade specjalnie do niego, ale przy okazji mielismy sie zobaczyc).

I teraz pytanie- jesli on nie bedzie sie odzywał do czasu spotkania przez te 3 dni, to byscie sie odzywali?

55 minut temu, Gość laura napisał:

[...] I teraz pytanie- jesli on nie bedzie sie odzywał do czasu spotkania przez te 3 dni, to byscie sie odzywali?

Nie odezwałabym się i faceta skreśliła. Dojrzali poważni ludzie chcący rozwijać relację, czy choćby podtrzymać znajomość, dbają o utrzymanie stałego kontaktu. Jeśli z jednej strony pojawia się ignorancja, druga nie powinna brać całej odpowiedzialności na siebie.

Gość Gosc

To Ty od kolesia z pesjonatu? 

Gość Gość
Dnia 9.09.2019 o 13:09, Nenesh napisał:

Nie odezwałabym się i faceta skreśliła. Dojrzali poważni ludzie chcący rozwijać relację, czy choćby podtrzymać znajomość, dbają o utrzymanie stałego kontaktu. Jeśli z jednej strony pojawia się ignorancja, druga nie powinna brać całej odpowiedzialności na siebie.

dowiedz się najpierw co oznacza słowo ignorancja

Gość Jajjajaja

Hahahahhaha... dla mnie to wręcz by była norma, nie odzywać się przez 3 dni, jak nie mieszka się w tym samym mieście:D Poważnie.

8 godzin temu, Gość Gość napisał:

dowiedz się najpierw co oznacza słowo ignorancja

Oznacza - cytat ze słownika PWN - ''nieznajomość czegoś lub brak wiedzy z jakiejś dziedziny''. Natomiast ja odniosłam się do braku dobrych manier, kultury osobistej i nieumiejętności prowadzenia relacji. Ale faktycznie, nie określiłam tego dość wyraźnie.

Gość Gość
7 minut temu, Nenesh napisał:

nie określiłam tego dość wyraźnie.

Tobie zwyczajnie poje/bały się znaczenia słów! Miałaś na myśli słowo "ignorować" a nie "ignorancja"- tępa dzido

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Tobie zwyczajnie poje/bały się znaczenia słów! Miałaś na myśli słowo "ignorować" a nie "ignorancja"- tępa dzido

Nie, miałam na myśli właśnie ignorancję i sens wypowiedzi miał być dokładnie taki, jak wyjaśniłam. Niepotrzebnie założyłam, że czytelnicy podążą moim tokiem myślenia, powinnam rozwinąć kwestię. Nie bój nic, kiedy popełniam błędy, potrafię się do tego przyznać. Na marginesie, zachowaj kulturę osobistą, wyzwiska są zbędne w dyskusji. Pozdrawiam :]

Gość Gość
1 minutę temu, Nenesh napisał:

miałam na myśli właśnie ignorancję i sens wypowiedzi miał być dokładnie taki, jak wyjaśniłam.

No to sens tej wypowiedz pasuje do kontekstu jak kij do dopy!

I sorry za tą tępą dzidę - ty nie jesteś tępa. Ty jesteś zwyczajnie głupia.

Gość gość

Czy wiesz, że niektórzy wkładają sobie tam kije?;)

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Kontekst się zgadza. Jeśli nieco pomyślisz, przestanie do Ciebie pasować określenie, którym próbujesz mnie obrazić ;p

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Czy wiesz, że niektórzy wkładają sobie tam kije?;)

I NAPRAWDĘ ci / pasuje???🤣

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

I NAPRAWDĘ ci / pasuje???🤣

A jak! Zwłaszcza kiedy jest gumowy i ma baterie.;)