Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Działo się

Seks ze starszym

Polecane posty

Gość Gość
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Rambo nie ma żony ani nawet dziewczyny, to chory na schizofrenię Bartek eMski znany bardziej na dziale uczuciowym. 

To bardzo prawdopodobne.

Gość Rambo

Że niby Bolek ma żonę czy o co chodzi?

Gość kobietka
6 minut temu, Bolek napisał:

Może nie swingersami a kobieciarza mi. I nie wszyscy tylko ci o których piszemy dobrzy w łóżku. Uważasz że facet który miał 2-3 partnerki, potem przez 20 lat żonę która dawała mu po wypłacie nagle stanie się demonem sexu? 

Dlaczego nie? Sa faceci zarabisci w lozku, a prowadzili sie przyzwoicie, uwazasz ze facet majacy 100 kobiet bedzie lepszy od tego, ktory mial tylko 3 sadze ze zalezy to od zaangaxowania.

Gość kobietka
1 minutę temu, Bolek napisał:

Myślę że bardziej doświadczony ma większą szansę rozpoznać co kobieta lubi, jej mowę ciała. Zresztą "zajebistosc w łóżku" to pojęcie bardzo subiektywne, jak przez x lat miałaś partnera w łóżku 2/10 a potem trafi ci się 5/10 dla ciebie będzie super, a ogólnie w środku skali.

Wiesz, co jest najeazniejsze w zwiazku? porozumienie, rozmowy o seksie, jesli potrfia rozmawiac o swoich fantaxjach, pragnieniach,jesli nawzajem akceptuja swoja taka seksualnosc,to zawsze bedzie udany seks.😍

Gość Jinx

Wyszłam za mąż za swojego pierwszego chłopaka. Nigdy nie byłam z innym mężczyzną. Mam 35lat i podejrzewam, że ze starszym facetem mogłoby być równie dobrze jak z równolatkiem. Mój mąż jest rok ode mnie starszy. Obawiam się, że nasz seks to takie 2/10, ale to bardzo subiektywne, bo przecież nie mam porównania☹

Gość kobietka
3 minuty temu, Bolek napisał:

Jakim związku? W związku nawet dwoje nieudaczników przez lata wypracuje wspaniały wspólny sex. Ten temat jest o sexie że starszym facetem,  jak mniemam nie chodzi tu o wieloletni związek tylko o pierwszy sex z nim.

I tez nie temat o swingersach!

Gość Rambo

Jëpäna patologia.

Nara

Gość Jinx

Koleżanki różne rzeczy opowiadają. Ja się nie odzywam, bo jestem dziwadłem... jeden facet przez całe życie. Fakt, że zawsze o mnie dba i zdecydowanie nie jest orgazmowym egoistą. Co nie zmienia faktu, że sama bym spróbowała z 50-latkiem. Zwłaszcza, że znam kilku fajnych w tym wieku.

Gość Hera

Ja mam 22 a sypiam od 2 lat z 39 latkiem najlepsze doświadczenie 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość mika napisał:

W jakim wieku byl, bo wiesz,Po 50 to juz im nie staje.

Nie staje po 50 ?? Przyjdź do mojego męża się przekonasz

Gość Gość
10 minut temu, Bolek napisał:

Na widok niektórych kobiet żadnemu facetowi nie staje niezależnie od wieku 😂

No ba na widok niektórych facetów mam ochotę uciekać 😀

Gość Działo się
3 godziny temu, Gość WifeSharer napisał:

Prawdę mówiąc autorka określiła tylko różnicę wieku 20 lat, nie napisała jednak w jakim sama jest wieku bo jeśli ma np. 16 lat to "starszy" będzie już 36 latek a to chyba jeszcze nie "starość" 😉 

Mam 37 lat a On 57.

Gość Zainteresowana
2 minuty temu, Gość Działo się napisał:

Mam 37 lat a On 57.

Spoko 🙂

A tak konkretnie to czym różnił się ten 57latek, od pozostałych Twych partnerów 😊 

Gość Działo się
Przed chwilą, Gość Zainteresowana napisał:

Spoko 🙂

A tak konkretnie to czym różnił się ten 57latek, od pozostałych Twych partnerów 😊 

Taka czułością i wytrzymałością w łóżku.Bo taki młody to rachu ciachu i po sprawie.Uważam ,ze dojrzaly facet ma inne mysleniw i chce zadowolić kobietę a szczególnie dużo młodsza i to jest właśnie fajne, ze nie myśli tylko o sobie.Nie mówię ,ze wszyscy tacy są ale z mojego doświadczenia to starszy jest lepszy.

Gość Zainteresowana
17 minut temu, Gość Działo się napisał:

Taka czułością i wytrzymałością w łóżku.Bo taki młody to rachu ciachu i po sprawie.Uważam ,ze dojrzaly facet ma inne mysleniw i chce zadowolić kobietę a szczególnie dużo młodsza i to jest właśnie fajne, ze nie myśli tylko o sobie.Nie mówię ,ze wszyscy tacy są ale z mojego doświadczenia to starszy jest lepszy.

No to ja trafiłam na czulego i wytrzymałego rownolatka 😊

Bravo Ja 😘

Gość Działo się
34 minuty temu, Gość Zainteresowana napisał:

No to ja trafiłam na czulego i wytrzymałego rownolatka 😊

Bravo Ja 😘

Gratuluję 😊

Gość 23 latka
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Nie staje po 50 ?? Przyjdź do mojego męża się przekonasz

Ja przeżyłam piękny seks z 62 latkiem. A to czy staje czy nie niezleży od wieku! To zależy od kultury intymnej i żywienia również od ruchu na codzień.  Starsi mają większą czułość podczas seksu do dziewczyny. 

Gość Działo się

Nie ważne ilu miałam.Ważne ,ze mam porównanie.Mogę powiedzieć, ze pół na pół.

Gość Działo się
45 minut temu, Gość 23 latka napisał:

Ja przeżyłam piękny seks z 62 latkiem. A to czy staje czy nie niezleży od wieku! To zależy od kultury intymnej i żywienia również od ruchu na codzień.  Starsi mają większą czułość podczas seksu do dziewczyny. 

Dobrze napisałaś!

Gość gość

Czyli, im drzewo starsze ma twardszy korzeń :d

Gość Działo się
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Czyli, im drzewo starsze ma twardszy korzeń :d

Na to wychodzi!

Gość Zainteresowana

No dobra... wypowiem się konkretnie.

Nie ważne czy partner ma 20 czy 60 lat. Ważne by okazywał zainteresowanie nie tylko swoimi potrzebami ale przede wszystkim potrzebami kobiety. 

Łatwiej tego może dokonać gdy zna kobietę A nie jest to jednorazowy wystrzal.

Fakt, różnie w życiu bywa i jednorazowe przygody z tego czy innego względu są w życiu co niektórych potrzebne.

A tak na marginesie, autorko, gdy byłaś spragniona czułości i sexu to wszystko Ci pasowało....

Gdy człowiek jest głodny to i ziemniaki z wody smakują wyśmienicie...

😘

22 minuty temu, Puchacz Rolny napisał:

Jan Kochanowski "Do dziewki" (fragment)

Nie uciekaj, ma rada; wszak wiesz: im kot starszy,
Tym, pospolicie mówią, ogon jego twarszy;
I dąb, choć mieścy przeschnie, choć list na nim płowy
Przedsię stoi potężnie, bo ma korzeń zdrowy.

W punkt.

Dojrzały wiek nie jest okresem, kiedy mężczyzna staje się bezużyteczny, a wręcz przeciwnie, może i potrafi więcej...

Gość Zainteresowana
2 godziny temu, Bolek napisał:

To raczej chodzi o pokolenie z lat 60, no ok dziś nazwiesz to 20 lat starszy, wątpię by za 25 lat dzisiejsi 30 latkowie byli super jak im już nie staje 🙂

Bolek, Kochanowski pisał o swoich czasach...

Od tego momentu to lata świetlne w kwestii erotycznej minęły 😂😂😂

Gość Gość Renatka

Ja mam duuużo starszego partnera seksualnego i potwierdzam ,seks z Nim jest zajefajny .ZAWSZE , najpierw dba o mnie . Tyle ,że nie mam porównania ,bo jest to mój jedyny facet jakiego miałam w swoim życiu .                                                         Szkoda ,że Rambo już poszedł ,chciałam mu powiedzieć Cześć ! 

Gość lilka

Ja mam 16 lat i raz w tygodniu od kilku miesięcy uprawiam sex z 72 latkiem, z miłości tego nie robię bo on nawet ładny nie jest, ale w łóżku co prawda po tabletkach ale jest ogier niesamowity no i dobrze płaci. Doświadczenie mam spore bo od 2 lat nie mam dnia bez seksu, miałam i młodych i starych, ale najlepsi moim zdaniem to tacy po 20-25 lat.