Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seth

A ja zawsze płacę za kobietę na randce, na którą ją zaprosiłem.

Polecane posty

Gość Seth

W odróżnieniu od przegrańców.

Gość wartościowa

I tak trzymaj 🙂           

Życzę Ci znalezienia świetnej dziewczyny. 

pozdrawiam 🙂  

Gość Gość

Bo ty masz w sobie coś z faceta 

Gość ziombro
1 godzinę temu, Gość Seth napisał:

Tracisz kase a i tak nie ruhasz, więc czym się chwalić?

Gość Seth
6 minut temu, Gość ziombro napisał:

Tracisz kase a i tak nie ruhasz, więc czym się chwalić?

Jakbym chciał zapłacić pieniądze za "ruch-anie", poszedłbym do domu publicznego.

Dla mnie to nie jest problem sprawić bezinteresownie drobną przyjemność ciekawej osobie.

Gość hmm

To ma sens na kilka pierwszych randek, jak spotykacie sie po raz 5, 10 a panna nie proponuje że sie dorzuci to pasożyt

Gość Seth

Zazwyczaj kobiety po początkowych randkach same wychodzą z inicjatywą i też zapraszają.

Gość rupper
5 minut temu, Gość Seth napisał:

Jakbym chciał zapłacić pieniądze za "ruch-anie", poszedłbym do domu publicznego.

Dla mnie to nie jest problem sprawić bezinteresownie drobną przyjemność ciekawej osobie.

Naiwniak i FRAJER, rób tak dalej to zostaniesz z niczym, wtedy żadna już się tobą nie zainteresuje

Gość horror
3 minuty temu, Gość Seth napisał:

Zazwyczaj kobiety po początkowych randkach same wychodzą z inicjatywą i też zapraszają.

taaa, dlatego do tej pory nie zaruhałeś żadnej, amator

Gość Seth

Mam dziewczynę od paru lat. Zanim ktoś zasugeruje, że ją zdradzam: teraz tylko ją zapraszam na randki. A ona mnie.
Co do seksu, bardzo łatwo poderwać pannę na seks. Ale czy o to chodzi?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Seth napisał:

Mam dziewczynę od paru lat. Zanim ktoś zasugeruje, że ją zdradzam: teraz tylko ją zapraszam na randki. A ona mnie.
Co do seksu, bardzo łatwo poderwać pannę na seks. Ale czy o to chodzi?

Oj grabisz sobie, podobno bardzo trudno facetom o seks. 

Gość Kobieta

Bo jesteś prawdziwym mężczyzna a nie nieudacznikiem. Jak ja idę nq randkę to zawsze mówię, ze za siebie zapłacę i zaden mezyczna mi na to nie pozwolil, choć bardzo nalegalam wyciągając pieniądze z portfela, szczególnie gdy widziałam, ze nic z tego nie będzie. By nie czuł się, ze sie  nazarlam na jego koszt. Tak czy siak, żaden nie pozwolił zapłacić. Naprawdę prawdziwy mężczyzna stawia sobie za punkt honoru by móc zasponsorowac kobiecie kawę czy obiad. A nieudaczniki... 🤔 Nie każdy musi mieć kobiete 

Gość Seth
13 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie jest trudno. Są kobiety, które głównie tego szukają: niedopieszczone mężatki, rozwódki jeszcze nie gotowe na związek, ciekawskie panny. Są naiwne panny, które łatwo omotać. Mój znajomy często takie osoby poznaje. Sypia z nimi. Ale jest bardzo nieszczęśliwy, bo nie potrafi stworzyć dobrej relacji z kobietą.

Gość Lorenzo01
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

O seks bardzo łatwo o ile jest się zadbanym. 

Natomiast kogoś fajnego na stałe, kto Cie będzie szanował... Oj to już nie tak łatwo. Moja była dajmy na to. Kupiłem bilety na Gran Canarie na sylwestra, a ona : Na Gran Canarie ? A to nie ma innych miejsc? Dlaczego nie na Zanzibar? Myslalem, ze podre bilety i rzuce nimi w nia. Nie podarlem biletow ale polecialem juz z inna, choc nie była to bezposrednia przyczyna rozstania. 😛

Gość Seth
22 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

Bo jesteś prawdziwym mężczyzna a nie nieudacznikiem. Jak ja idę nq randkę to zawsze mówię, ze za siebie zapłacę i zaden mezyczna mi na to nie pozwolil, choć bardzo nalegalam wyciągając pieniądze z portfela, szczególnie gdy widziałam, ze nic z tego nie będzie. By nie czuł się, ze sie  nazarlam na jego koszt. Tak czy siak, żaden nie pozwolił zapłacić. Naprawdę prawdziwy mężczyzna stawia sobie za punkt honoru by móc zasponsorowac kobiecie kawę czy obiad. A nieudaczniki... 🤔 Nie każdy musi mieć kobiete 

Jeśli kobieta chce zapłacić, nie oponuję. Niektóre kobiety, np. feministki, też uważają płacenie za siebie za punkt honoru. Jestem gotów zapłacić, ale nie zmuszam - to też niegrzeczne. Kobieta wybiera.

Gość Gość
26 minut temu, Gość Lorenzo01 napisał:

O seks bardzo łatwo o ile jest się zadbanym. 

Natomiast kogoś fajnego na stałe, kto Cie będzie szanował... Oj to już nie tak łatwo. Moja była dajmy na to. Kupiłem bilety na Gran Canarie na sylwestra, a ona : Na Gran Canarie ? A to nie ma innych miejsc? Dlaczego nie na Zanzibar? Myslalem, ze podre bilety i rzuce nimi w nia. Nie podarlem biletow ale polecialem juz z inna, choc nie była to bezposrednia przyczyna rozstania. 😛

Było powiedzieć, że zbliżają się Twoje urodziny/imieniny i niech wykupi dla was wakacje w Zanzibarze, Ty nie będziesz narzekał, a ona spełni swoje marzenie podróżnicze. 

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Seth napisał:

frajer

Gość xxx
9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Było powiedzieć, że zbliżają się Twoje urodziny/imieniny i niech wykupi dla was wakacje w Zanzibarze, Ty nie będziesz narzekał, a ona spełni swoje marzenie podróżnicze. 

Ten kłamca nawet nie stawia soku na spotkaniu, a o biletach na Gran Canaria to można zapomnieć, bo boi się lotu samolotem i ma rentę 1200zl

Gość gość
12 godzin temu, Gość Seth napisał:

Doceniamy 🙂 

Gość vvv

Ja też nie mam problemu z płaceniem na randkach. Tylko niestety żadna mnie nie chce.

Gość Gość
8 godzin temu, Gość vvv napisał:

Ja też nie mam problemu z płaceniem na randkach. Tylko niestety żadna mnie nie chce.

Obniż wymagania 

Gość Gość
11 godzin temu, Gość gość napisał:

Doceniamy 🙂 

każda pasożytka doceni

Gość Gość
11 godzin temu, Gość vvv napisał:

tak tak pipciu

Gość vvv
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Obniż wymagania 

Już dawno to zrobiłem. Nie szukam piękności.