fitexpert 0 Napisano Wrzesień 11, 2019 Jakie ciepłe napoje preferujecie? Kawa przez wiele osób jest uznawana za niezdrową, ale kiedy z czymś się przesadza, to wszystko może zaszkodzić. Ja osobiście nie mam zamiaru z niej rezygnować - piję dużo wody, suplementuję magnez, ale czasem dobra jest jednak odmiana - co pijecie? Herbaty - jeśli tak to jakie rodzaje/odmiany? Zielona herbata jest moim podstawowym wyborem w tym momencie, ale chyba już czas spróbować czegoś innego :) Do śniadania albo popołudniu - co do picia, jeśli nie klasyczna kawa? Macie jakieś "odchudzone" napoje zawierające kakao albo jakieś ciekawe kawy zbożowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anna Napisano Wrzesień 11, 2019 Kiedyś piłam z dobrym widocznym skutkiem herbatę czerwoną Pu erh. Obecnie piję tylko wodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Odchudzona Napisano Wrzesień 11, 2019 W czasie redukcji herbatę czerwona, yerba mate, morwe białą, i wodę. Teraz wodę, miętę, rumianek, melise,.zielona herbate, kawe zbożowa inke z mlekiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach