Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAPRZEGRYW

Jestem przegrywem, ale w końcu będę na randce i się boję

Polecane posty

Gość JAPRZEGRYW

Poznałem fajną dziewczynę online. I w końcu się poznamy, ale bardzo się boję tej randki. Ja się nawet nigdy nie całowałem, a co więcej, nigdy blisko nie tuliłem do kobiety... Bardzo się boję paru rzeczy:

1) że będę drętwy i ona to wyczuje
2) że jak zaczniemy się całować, albo tulić i dojdzie do bliższego kontaktu, to nie tylko mi się namiot rozstawi w spodniach, ale też się spuszczę 😕
3) ponieważ ona przyjeżdża do mnie, to będzie u mnie nocować i boję się tej nocy (ja nigdy z kobietą nie spałem), jakby zaczęła rękę wsuwać mi pod majtki, albo ja jej, to pewnie z podniecenia eksploduje i będzie smutny koniec

Ona jest z Pd Polski a ja z Pn. Ja mam 23 lata, a ona 19. Wspominała, że miała już chłopaka przez 1,5 roku. Bardzo się boję, że wyjdzie, jaki jestem p.r.a.w.i.czek w takim późnym wieku .... masakra. Online się znamy 1,5 miesiąca już, codziennego pisania.

Gość Onsam

Alle prowo czuc na kilometr :)

7 godzin temu, Gość JAPRZEGRYW napisał:

Poznałem fajną dziewczynę online. I w końcu się poznamy, ale bardzo się boję tej randki. Ja się nawet nigdy nie całowałem, a co więcej, nigdy blisko nie tuliłem do kobiety... Bardzo się boję paru rzeczy:

1) że będę drętwy i ona to wyczuje
2) że jak zaczniemy się całować, albo tulić i dojdzie do bliższego kontaktu, to nie tylko mi się namiot rozstawi w spodniach, ale też się spuszczę 😕
3) ponieważ ona przyjeżdża do mnie, to będzie u mnie nocować i boję się tej nocy (ja nigdy z kobietą nie spałem), jakby zaczęła rękę wsuwać mi pod majtki, albo ja jej, to pewnie z podniecenia eksploduje i będzie smutny koniec

Ona jest z Pd Polski a ja z Pn. Ja mam 23 lata, a ona 19. Wspominała, że miała już chłopaka przez 1,5 roku. Bardzo się boję, że wyjdzie, jaki jestem p.r.a.w.i.czek w takim późnym wieku .... masakra. Online się znamy 1,5 miesiąca już, codziennego pisania.

Zrelacjonuj tę wizytę koniecznie.

Gość Gosc

Spokojnie dziewczyny w większości nie są ...kami i takie rzeczy jak namiot czy inne atrakcje przyjmują zwyczajnie. Nie sądzę by po 1,5 miesiąca znajomości przez net miała ochotę cię skonsuwać i pozbawić prawicowa. Bez przesady. A nieporadnością się nie przejmuj ona  dla większości kobiet urocza. 

Gość Jajajaja
30 minut temu, marcin_wawa napisał:

Zrelacjonuj tę wizytę koniecznie. 

Dokładnie. Zdaj nam raport po Wszystkim, ze szczegółami:)

Gość Jajajaja

Nie doczytałam do końca autorze Twojego postu, więc poprawka. Zdaj nam raport, ale bez szczegółów.

Gość JAPRZEGRYW
12 godzin temu, Gość Onsam napisał:

Alle prowo czuc na kilometr 🙂

Dlaczego prowo? Napisałem prawdę. Przez Internet miałem śmiałość poznać kobietę i to zrobiłem. Niedługo będę na pierwszej randce. Jesteśmy z innych miast i ja pojadę do niej z noclegiem. 

Gość JAPRZEGRYW
Przed chwilą, Gość JAPRZEGRYW napisał:

Dlaczego prowo? Napisałem prawdę. Przez Internet miałem śmiałość poznać kobietę i to zrobiłem. Niedługo będę na pierwszej randce. Jesteśmy z innych miast i ja pojadę do niej z noclegiem. 

Albo ona do mnie, jeszcze w sumie, nie ustalone 😕 

Gość JAPRZEGRYW

Proszę o porady od kobiet lub niedoświadczonych Panów, którzy w końcu t ozrobili

Gość gergrege

rżnij ku.rwe !

Gość gergrege

rżnij ku.rwe !

Gość ambitnie
1 godzinę temu, Gość gergrege napisał:

rżnij ku.rwe !

ambitnie