Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to była rozmowa z podtekstem czy zgłupiałam? Pytam serio

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio rozmawiałam przez telefon z partnerem mojej mamy ( mieszkają na odległość). I powiedziałam, że właśnie byłam na siłowni i bolą mnie wszystkie mięśnie. A on, na to , że przydałby mi się pewnie masaż. Na co ja, że pewnie tak. A on zaczął wtedy kszaleć i powiedział, że przeprasza, ale się zadławił. Ja na to zażartowałam, że może z wrażenia.

Na co on odpowiedział : no na pewno z wrażenia, jakbym sobie wyobraził ciebie na stole, że cię masuje, Tylko kwestia, które miejsca. Ale myślę, że zacząłbym od stóp, a potem coraz wyżej.

Nie przegiął troszeczkę?

Gość Gość

Współczuję mamie...

Gość
13 minut temu, Gość gość napisał:

Ostatnio rozmawiałam przez telefon z partnerem mojej mamy ( mieszkają na odległość). I powiedziałam, że właśnie byłam na siłowni i bolą mnie wszystkie mięśnie. A on, na to , że przydałby mi się pewnie masaż. Na co ja, że pewnie tak. A on zaczął wtedy kszaleć i powiedział, że przeprasza, ale się zadławił. Ja na to zażartowałam, że może z wrażenia.

Na co on odpowiedział : no na pewno z wrażenia, jakbym sobie wyobraził ciebie na stole, że cię masuje, Tylko kwestia, które miejsca. Ale myślę, że zacząłbym od stóp, a potem coraz wyżej.

Nie przegiął troszeczkę?

Z podtekstem. No chyba, że z zawodu jest masażystą.

Gość Gość

Z twojej strony terz był pod tekst to on tylko kontynuował 

Gość Gość
6 minut temu, deLegatka napisał:

Z podtekstem. No chyba, że z zawodu jest masażystą.

Żartujesz chyba.

Z podtekstem, i to takim konkretnym ;p Całkiem przyjemny flirt, tylko szkoda, że z partnerem matki... chyba oboje się nieco zagalopowaliście.

Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Żartujesz chyba.

Nie, nie żartuję. Jeżeli jest masażystą, to z racji zawodu mógł pomyśleć o masażu. Przypuszczam jednak, że facet nic wspólnego z zawodem nie ma, bo zwykle masażyści nogi masują pod koniec zabiegu.

Gość

Żeby więcej taka sytuacja się nie zdarzyła radze nie rozmawiać z nim na osobności. W ten sposób krzywdzisz mamę.

Gość Basior

Wiesz co ja myślę? Że rżnąłby cię na tym stole aż by ci z małej iskry leciały .

Gość gość

Może to faktycznie zboczenie zawodowe. Jestem fizjoterapeutką i nic zdrożnego w tej rozmowie nie widzę. Zależy jeszcze jakim tonem mówił

Gość gość

Nie jest masażystą, fizjoterapeutą ani nic w tym stylu