Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autor

Dziewczyna odzywa się po 3 dniach

Polecane posty

Gość Autor

Witam wszystkim i z góry dziękuje za mądre odpowiedzi oraz chęć pomocy. Podczas imprezy u znajomych poznałem dziewczynę. Miło się rozmawiało, a jeszcze lepiej tańczyło. Często mnie zagadywała, wyciągała na parkiet itp. Na koniec zaczęła się przytulać i dała mi swój numer, twierdząc, że byłoby miło jeszcze się spotkać. Z racji, że nawet wpadła mi w oko, postanowiłem odezwać się następnego dnia i napisałem luźnego smsa. Niestety na jej odpowiedz czekałem 3 dni, i dowiedziałem się, że przeprasza, ale miała dużo pracy. Co to oznacza? Najpierw mnie podrywa, a późnej olewa, czy też to jest jakaś gra z jej strony?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Autor napisał:

Witam wszystkim i z góry dziękuje za mądre odpowiedzi oraz chęć pomocy. Podczas imprezy u znajomych poznałem dziewczynę. Miło się rozmawiało, a jeszcze lepiej tańczyło. Często mnie zagadywała, wyciągała na parkiet itp. Na koniec zaczęła się przytulać i dała mi swój numer, twierdząc, że byłoby miło jeszcze się spotkać. Z racji, że nawet wpadła mi w oko, postanowiłem odezwać się następnego dnia i napisałem luźnego smsa. Niestety na jej odpowiedz czekałem 3 dni, i dowiedziałem się, że przeprasza, ale miała dużo pracy. Co to oznacza? Najpierw mnie podrywa, a późnej olewa, czy też to jest jakaś gra z jej strony?

Moze faktycznie była zajęta i zwyczajnie nie mogła odpisac Tobie odrazu. Postaraj sie nie oceniać jej po jednej takiej sytuacji,zobaczysz jak będzie dalej to wyglądało.Jeśli będzie się to z jej strony powtarzało to radziła bym odpuścić ją sobie.Ale czas pokaże.

Gość Gość

Bawi się w gierki, olej ją.

Gość Gosc

To kobieta. Nie zrozumiesz

Gość Gosc
14 godzin temu, Gość Gość napisał:

Bawi się w gierki, olej ją.

A ilu to facetów bawi się w gierki?.nieraz podrywa tylko po to by podnieść sobie ego? Udowodnić sobie ile lasek na niego leci? Albo udają ze chcą związku a tak na prawdę chcą tylko seksu.

Gość gość

Nie istnieje coś takiego jak zapomnieć. Szczególnie w ważnych sprawach, dlatego pomyśl się co sugeruję.

Gość Gosc

Tak jak ktoś napisał. Dziewczyna bawi się w gierki. Tutaj akurat zastosowała- przetrzymam go i zagram niedostępną. Pewnie 3 dni myślała o tym, żeby jeszcze nie odpisać, bo za wcześnie itp. Jak ktoś napisał. Olej ją, z takimi to tylko nerwy i nic więcej.