Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nawet

Chyba nigdy nie zaznam uczucia ze komus sie podobam

Polecane posty

Gość bo nawet

Bo nawet jesli sie zdarzy,że jakis chlopak zechce mnie blizej poznac to i tak czuje,ze fizycznie mu sie nie podobam.A po co takie zwiazki? Ja nie jeste wyrachowana i nie wyobrazam byc sobie z taka zimna osoba, ktora kalkuluje czy jej sie zwiazek oplaca. Chce  kochac i byc kochana, czy to tak duzo?

Wydaje mi sie,ze jestem przecietna, dbam o siebie ile moge ale i tak sie nie podobam.Nie wiem sama, moze mam cos co odstrasza i juz.ale przykro mi jest a rodzina czy znajomi juz nie pytaja czy kogos mam,

Gość Bicku

A jak wyglądasz?  Czy uważasz że wygląd jest problemem?  

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Bicku napisał:

Ty wychwalasz tylko ukrainki A polki wyzywasz od kureff niech ta dziewczyna wieje jak najdalej od takiego psychola 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ty wychwalasz tylko ukrainki A polki wyzywasz od kureff niech ta dziewczyna wieje jak najdalej od takiego psychola 

I się śmiejesz z polek że są brzydkie i przez Ciebie bicu goownicu takie dziewczyny mają depresję 

Gość Bicku
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

I się śmiejesz z polek że są brzydkie i przez Ciebie bicu goownicu takie dziewczyny mają depresję 

Masz depresję?  😞

Gość Gość
16 minut temu, Gość Bicku napisał:

Bicka zdjęcie tez było,  straszydło  i tyle na imię mu Tomasz T. Nazwiska nie podam. 

Gość gosć x2

jak to się mówi każda potwora znajdzie amatora. Możliwe, że problem jest tylko w Twojej głowie i przez to odstraszasz mężczyzn bo czujesz się niepewnie. Wiem, że łatwo powiedzieć trudniej zrobić ale spróbuj w siebie uwierzyć. Skoro już się Tobą ktoś zainteresował oznacza ze masz coś w sobie 🙂 Głowa do góry 

Gość vvv

Szukam takiej dziewczyny jak ty, ale niestety każda mnie odrzuca, bo szukają przystojniaków. Sam jestem tak samo przeciętny, jak ty :)