Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DobraRada

jak pozbyć się skutecznie kurzajki

Polecane posty

Gość DobraRada

Witajcie. Chciałabym podzielić się z wami swoim doświadczeniem w walce z kurzajkami czyli brodawkami wirusowymi i powiem wam, jak je wyleczyłam.

2 lata temu zauważyłam na podeszwie stopy białą plamkę, przypominała odcisk. Z czasem zaczął mnie ten "odcisk" strasznie boleć, więc zaczęłam w nim dłubać cążkami. Im dłużej w nim dłubałam, tym bardziej byłam zszokowana jak głęboko jest on "zakorzeniony". Dopiero po wyszukaniu informacji w internecie dowiedziałam się, że to najprawdopodobniej kurzajka. Obrzydzona i wystraszona tym, czego się na ten temat naczytałam pobiegłam do apteki. Pani farmaceutka poleciła mi Duofilm i Brodacid, które nic nie pomogły, później padło na Verrumal, po nim została mi niestety rozbabrana rana. Nie mogłam stanąć na nogę, ponieważ kurzajka wypełniła się płynem i strasznie bolała, miałam trudności z chodzeniem. Po wypróbowaniu miliona domowych sposobów usunięcia kurzajki, koleżanka poleciła klinikę w Warszawie, która głównie zajmuje się usuwaniem zmian skórnych. Miałam naprawdę dużą kurzajkę „hodowaną” 2 lata. Wystarczyły 3 zabiegi i mój największy problem zniknął. Teraz mogę śmiało stwierdzić, że to jest najbardziej skuteczny sposób na walkę z kurzajkami. Bardzo serdeczne polecam Panią Ewę z kliniki Beauty4ever, bez jej pomocy nie wyleczyłabym mojego problemu. Dziękuję!!!!!!