Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia

Cudownie

Polecane posty

Gość Sylwia

Cudownie dziś grają na Radiu Zet.Czuję że to będzie piękny dzień .!:-))))Pozdrawiam znajomych.

Gość Wredna

Również pozdrawiam chociaż nie znamy się. Miłego dla wszystkich. 

Gość Sylwia

.I Jeszcze moich ukochanych Scorpionsow grają :-)Nie no nie wyrobie dzisiaj :-))

Gość Sylwia
6 minut temu, Gość Wredna napisał:

Również pozdrawiam chociaż nie znamy się. Miłego dla wszystkich. 

Daruj sobie Kaśka!

Gość Gość

A ja mam cudowny dzień BO KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Wredna
4 minuty temu, Gość Sylwia napisał:

Daruj sobie Kaśka!

Zonk nie kaśka. Kobieto co z tobą widzisz i doszukujesz się we mnie kim nie jestem. Masz schizy? Chciałam być miła - nie warto. 

Gość gsknd
4 minuty temu, Gość Wredna napisał:

Zonk nie kaśka. Kobieto co z tobą widzisz i doszukujesz się we mnie kim nie jestem. Masz schizy? Chciałam być miła - nie warto. 

To paranoiczka zaraz mnie bedzie straszyc sądem.

Gość Sylwia
Przed chwilą, Gość gsknd napisał:

To paranoiczka zaraz mnie bedzie straszyc sądem.

Znowu zaczynasz?Psujesz mi temat.Paranoiczka?Chyba Ty!Wyjazd z mojego tematu.To mój ważny dzień i nie pozwolę go zepsuć.A o tamtym incydencie to sobie dopiero porozmawiamy!Widziałam komu dyktowałas esemest podła intrygantko.Idę bo muszę wyprasować mój strój galowy.

Gość Gość

Mialam napisac, ze tez lubie scorpionsow i zycze nilego dnia...ale widze, ze autorka tylko chce robic gownoburze

Gość Sylwia
19 minut temu, Gość Gość napisał:

A ja mam cudowny dzień BO KOCHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluję

Gość Sylwia
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Mialam napisac, ze tez lubie scorpionsow i zycze nilego dnia...ale widze, ze autorka tylko chce robic gownoburze

Ale zagrali moją ulubioną piosenkę,, Wind of Chance ."i teraz wiem że to będzie dobry dzień.Spodziewam się pewnego wydarzenia ale póki co nie zapeszam. Pozdrawiam.

Gość zaraz idę

Teraz ... na kiblu i słyszę muzyczkę nie długo będe wycierać duupe, potem wybieram się do Sylwi. 

Gość karma wraca
7 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Ale zagrali moją ulubioną piosenkę,, Wind of Chance ."i teraz wiem że to będzie dobry dzień.Spodziewam się pewnego wydarzenia ale póki co nie zapeszam. Pozdrawiam.

zebys się nie zdziwiła hahahhaha

Gość Sylwia
2 minuty temu, Gość karma wraca napisał:

zebys się nie zdziwiła hahahhaha

Z całą pewnością wróci do Ciebie.

Gość zaraz idę

Co ja mam kupić bachorom?  znòw mnie obsiądą bedą mòwić daj.

Gość Wredna
50 minut temu, Gość zaraz idę napisał:

Co ja mam kupić bachorom?  znòw mnie obsiądą bedą mòwić daj.

O ludzie "dla dzieci" tak ciężko napisać. Żadne dziecko nie jest bachorem. 

Gość papatki
1 godzinę temu, Gość Sylwia napisał:

Z całą pewnością wróci do Ciebie.

czekaj czekaj i się doczekasz..........

Gość gosc

Znowu zaczynasz?Psujesz mi temat.Paranoiczka?Chyba Ty!Wyjazd z mojego tematu.To mój ważny dzień i nie pozwolę go zepsuć.A o tamtym incydencie to sobie dopiero porozmawiamy!Widziałam komu dyktowałas esemest podła intrygantko.Idę bo muszę wyprasować mój strój galowy.

Ale te,mat hahahahahhahhaha i wykrzyniki chyba TY!

Gość Sylwia
13 minut temu, Gość Wredna napisał:

O ludzie "dla dzieci" tak ciężko napisać. Żadne dziecko nie jest bachorem. 

Moje dzieci nigdy nikomu nie mówiły ,,daj"mają wsztstko czego potrzebują.Syn pracuje ma samochód ..urządził sobie pokój .Córka ma swoje pieniądze i kartę do konta.Oboje mają świetne kontakty.Z zacnym gronem i sporo osiągnięć sportowych oraz masę zajęć.Nie życzę sobie nazywać moich pociech bachorami!Ktoś tu jest bez kultury i ogłady!

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Wredna napisał:

Przecież o tej kobiecie można zrobić doktorat z psychiatrii na temat tego jak internet wpływa na osoby z manią prześladowczą w przebiegu schizofrenii. Ona jest przekonana, że w każdym temacie wszyscy piszą o niej. Kiedyś też wypowiedziałam się w jakimś topicu, a ona była przekonana, że jestem jej znajomą, obrażam ją personalnie (nie wiedząc nawet o jej istnieniu) i zaczęła mnie wyzywać. Ogromne współczucia dla jej rodziny i dla policji, która musi wysłuchiwać jej urojeń. Straszna choroba, nie ma się z czego śmiać, ale rodzina dla jej dobra powinna jej odciąć internet i przede wszystkim znaleźć porządnego specjalistę. 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Przecież o tej kobiecie można zrobić doktorat z psychiatrii na temat tego jak internet wpływa na osoby z manią prześladowczą w przebiegu schizofrenii. Ona jest przekonana, że w każdym temacie wszyscy piszą o niej. Kiedyś też wypowiedziałam się w jakimś topicu, a ona była przekonana, że jestem jej znajomą, obrażam ją personalnie (nie wiedząc nawet o jej istnieniu) i zaczęła mnie wyzywać. Ogromne współczucia dla jej rodziny i dla policji, która musi wysłuchiwać jej urojeń. Straszna choroba, nie ma się z czego śmiać, ale rodzina dla jej dobra powinna jej odciąć internet i przede wszystkim znaleźć porządnego specjalistę. 

PRAWDA.Każdy temat jest do niej..w moje imienne też się wpisywała jakoby to do niej.Trzeba tylko współczuć.Nawet mi jej żal

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

PRAWDA.Każdy temat jest do niej..w moje imienne też się wpisywała jakoby to do niej.Trzeba tylko współczuć.Nawet mi jej żal.

Gość Wredna
12 minut temu, Gość Sylwia napisał:

Moje dzieci nigdy nikomu nie mówiły ,,daj"mają wsztstko czego potrzebują.Syn pracuje ma samochód ..urządził sobie pokój .Córka ma swoje pieniądze i kartę do konta.Oboje mają świetne kontakty.Z zacnym gronem i sporo osiągnięć sportowych oraz masę zajęć.Nie życzę sobie nazywać moich pociech bachorami!Ktoś tu jest bez kultury i ogłady!

O widzę, że masz problem z interpretacją mojej wypowiedzi. Sorry nie będę tłumaczyć ponieważ zdania nie były złożone, że nawet dziecko zrozumiałby treść . 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Wredna napisał:

O widzę, że masz problem z interpretacją mojej wypowiedzi. Sorry nie będę tłumaczyć ponieważ zdania nie były złożone, że nawet dziecko zrozumiałby treść . 

Szkoda czasu na tłumaczenia.Ona wie wszystko najlepiej.Wszyscy na kafe poświęcamy dnie i noce by pisać wyłącznie dla niej.Nie jesteś wredna.A ją przemilczam............................

Gość Wredna
17 minut temu, Gość gość napisał:

12 minut temu, Gość gosc napisał:

PRAWDA.Każdy temat jest do niej..w moje imienne też się wpisywała jakoby to do niej.Trzeba tylko współczuć.Nawet mi jej żal.

Widzę, że nie jestem pierwszą  ofiarą jej wykrzykników. Dzięki za zarys sytuacji będę omijać tą Panią wielkim łukiem. Miłego dnia. 

Gość Gość

Trzeba mieć zryty  beret i nie mieć żadnego celu w życiu, żeby tak pi*****ic latami na forum pod różnymi nickami, bez sensu. Czasem się zastanawiam nad tym, jakie korzyści masz z tego? Czujesz się wtedy mniej samotny? Dowartosciowany? Masz jedno życie, które zmarnowałes, nie żal ci? To musi być straszne

Gość Gość

Japrdl. Z tą zyebana kobietą nie da się nawet po dobroci bo zaraz się doszukuje na chama jakiejś kaski czy innej Magdy i zaczyna swoje urojenia. Dziwię się że jej rodzina nic nie robi w kierunku leczenia bo szczerze wątpię że da się ukryć taką schizofrenie. I to jeszcze na studiach medycznych.