Gość Ewa Napisano Wrzesień 13, 2019 Może ktoś wie, kto w Kielcach prowadzi prezentacje Thermomixa. Mile widziany numer telefonu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada Napisano Wrzesień 14, 2019 Taki sprzęcik mam i używam, super się sprawdza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dagmara Napisano Wrzesień 16, 2019 Miałam okazję być w Kielcach na takiej prezentacji. Prowadziła ją Justyna Ciesiun. Można się z nią skontaktować dzwoniąc na numer 530701709 . Jeśli się wahacie czy kupić taki sprzęt czy nie, to po takiej prezentacji wasze wątpliwości zostaną rozwiane. Zdecydowanie warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga Napisano Wrzesień 17, 2019 Ooo, widzę że u tej samej pani byłyśmy na prezentacji Pani Justyna Ciesiun jest super. Widać, że lubi to co robi i zna się na tym. Jak najbardziej polecam i prezentację i sam sprzęt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paulina thermomix 0 Napisano Luty 7, 2022 Cześć! Zapraszam do umawiania się na prezentację: 505-438-293 Paulina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano 25 Wrzesień A polecicie lidlomix czy thermomix? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trybuna 0 Napisano 25 Wrzesień Z tego co słyszałam to w lidlomix często ma problem ze sparowaniem tel z robotem, jest ciężki i nie ma wygodnego uchwytu jaki posiada thermomix. Lidlomix ma też mniejszą baze przepisów oraz słabszy silnik. Polecam thermomix, wart ceny ;dhttps://rodzinagotuje.pl/czy-warto-kupic-thermomix/ Zerknij sobie najlepiej na stronę - opisane sa tutaj zalety urządzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach