Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam się

Czy kobieta bez pierścionków na palcach może mieć faceta?

Polecane posty

Gość Pytam się

jak wy na to patrzycie?

Gość Gosc gosc

Moze nie lubic nosic. Ja z bizuterii lubię kolczyki i bransoletki. O wiele rzadziej nosze łancuszek - okazjonalnie i pierscionki teraz prawie wcale.

Gość Adrianna

Oczywiscie. Np. ja mam meza a nie nosze nawet obraczki

Gość Gosc

Deebilne pytanie

Gość gość
4 minuty temu, Gość Pytam się napisał:

jak wy na to patrzycie?

Normalnie. Ja nosze bardzo mało biżuterii, jak juz to subtelną i delikatna. Nie wielkie pierścienie i medaliony bijące po oczach.

Wcześniej nie nosiłam biżuterii wcale.

Gość Gość

A ja noszę i nie mam. Niesamowite. I sama se kupilam co jest jeszcze bardziej niesamowite. 

Gość bukol
7 minut temu, Gość Gosc gosc napisał:

Moze nie lubic nosic. Ja z bizuterii lubię kolczyki i bransoletki. O wiele rzadziej nosze łancuszek - okazjonalnie i pierscionki teraz prawie wcale.

masz faceta? nie dał ci pierścionka?

Gość kapela gra
6 minut temu, Gość Adrianna napisał:

Oczywiscie. Np. ja mam meza a nie nosze nawet obraczki

liczysz na ruhanie na boku? że trafisz lepszego i cie poderwie?

Gość bilans
5 minut temu, Gość Gość napisał:

A ja noszę i nie mam. Niesamowite. I sama se kupilam co jest jeszcze bardziej niesamowite. 

chora? kot w domu?

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość bukol napisał:

masz faceta? nie dał ci pierścionka?

Kiedys nosiłam, pózniej nie. 

Gość Adrianna
3 minuty temu, Gość kapela gra napisał:

liczysz na ruhanie na boku? że trafisz lepszego i cie poderwie?

Nie, oczywiscie, ze nie. Niewygodnie mi w pracy itd., zrezztą nie lubię

Gość Gość
3 minuty temu, Gość bilans napisał:

chora? kot w domu?

W domu Bożym. Stać mnie. Chora jak sama się sponsoruje i chora jak czeka na sponsoring. Leczcie się zyeby. 

Gość gość

najlepiej to wyglądacie z korkiem analnym z takim oczkiem w pupie , podkreśla piękne tyły kobiety .

Gość Onsam
11 minut temu, Gość Gość napisał:

a na serdecznym nosisz? bo to byłby dla mnie oczywisty znak

Gość Gość

Ja nic nie noszę na palcach, a jestem mężatką. Mąż też nie nosi. Ściągnąłem na 5 rocznicę, jak mu się swojej obrączki nie chciało nosić już po tygodniu od ślubu, bo było mi zwyczajnie przykro Pierścionka nie noszę bo dostałam takie byle co ani nie mój gust ani nie mój rozmiar, ani nawet nie złoto . Najśmieszniejsze jest  to, że ponoć mężowi  bardzo zależało na związku  i ślubie, a mi nie koniecznie. Zmniejszenie pierścionka tyle rozmiarów nie wchodziło w grę, bo by się rozwalił . Noszę tylko bransoletkę z złotą gwiazdą północną, którą kupiłam sobie sama jak sobie obiecałam że sama dla siebie będę ważna przede wszystkim od tej chwili i zrozumiałam co chce robić w życiu zawodowym. Traktuje ją jako taki drogowskaz, póki co się sprawdza. Nie wykluczam romansu  w przyszłosci, chociaż nie z najbliższego otoczenia, Gdy  ktoś pyta  o stan cywilny odpowiadam zgodnie z prawdą że mam męża, ale nie noszę obrączki.

Gość Onsam

A kobieta by się nie obraziła gdyby mąż powiedział że nie lubi nosic obrączki i nie chce nosić? Bo ja np nic nie lubię nosić przypiętego zapiętego na ręku ani zegarka i co wtedy. Można się dogadać z tym? Czy to obowiązek nosić żeby wszyscy wiedzieli i widzieli zaobrączkowanego jak gołębia.

Gość Gość

To ja od 5 rocznicy, mąż sobie innymi rzeczami bardzo nagrabił i nie jestem o niego zazdrosna ,raczej jest na odwrót nie musi być zaobrączkowany. Nie może być jednak tak że jedna strona się stara a drugą nie, wtedy należy sobie odpuścić.

Gość mnjkjjjjjjjj
36 minut temu, Gość gość napisał:

najlepiej to wyglądacie z korkiem analnym z takim oczkiem w pupie , podkreśla piękne tyły kobiety .

korek tylko z brylantem... taki mogę nosić przez cały dzień...

Gość Gosciowa
48 minut temu, Gość gość napisał:

A wy na rentgenach z butelkami w dupie, kiedy to niby na nie niechcący upadacie. 

Gość Gość

Nie, każdy facet po pierwszej udanej randce powinien przynosić pierścionek z diamentem, żeby reszta świata wiedziała, że kobieta jest zajęta. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Onsam napisał:

a na serdecznym nosisz? bo to byłby dla mnie oczywisty znak

No. Ale to nie wygląda na pierścionek zaręczynowy ani obrączkę. Co wy macie w tych głowach że od razu z jednym wam się kojarzy. Biżuteria jak każda inna.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

tobie też byłoby ładnie, w końcu od tyłu d... to d..., bez różnicy jakiej płci- no chyba ze masz owłosione pośladki

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

tobie też byłoby ładnie, w końcu od tyłu d... to d..., bez różnicy jakiej płci- no chyba ze masz owłosione pośladki

Najlepszy z końskim ogonem.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

No. Ale to nie wygląda na pierścionek zaręczynowy ani obrączkę. Co wy macie w tych głowach że od razu z jednym wam się kojarzy. Biżuteria jak każda inna.

Dokładnie. Od komunii do zaręczyn nosiłam pierścionek od babci na serdecznym palcu, nikt nigdy nie zapytał czy to zaręczynowy, w sumie nosiłam trzy złote pierścionki. Nie każdy pierścionek jest zareczynowy. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Najlepszy z końskim ogonem.

Gość Madlen
1 godzinę temu, Gość Pytam się napisał:

jak wy na to patrzycie?

Ja na przykład nie mogę nosić biżuterii (nawet złotej😢), bo jestem uczulona na nikiel.

U alergików od noszenia pierścionków💍  robią się na dłoniach bolesne i trudne do wygojenia ranki. Brrr...

Gość Gość
9 minut temu, Gość Madlen napisał:

Ja na przykład nie mogę nosić biżuterii (nawet złotej😢), bo jestem uczulona na nikiel.

U alergików od noszenia pierścionków💍  robią się na dłoniach bolesne i trudne do wygojenia ranki. Brrr...

Ja też mam uczulenie na nikiel, ale złoto od próby 585 mogę na szczęście nosić, przy 333 robią się krostki, które wręcz parzą i swedzą, guziki w jeansach też mnie ranią 😞

Gość J....................

Ja nie noszę obrączki ani piersionkow,jestem mężatka ślę na papierze więc obrączkę z djelam,obrączka to symbol miłości a ja nie kocham jego a on mnie ,poprostu nie da mi rozwodu zebym nie ulozyla sobie życia, biżuterię uwielbuam,zloto,kolczyki,łańcuszki ,bransoletki,ale pierścionki nosi się od ukochanego mężczyzny.  Może ktoś mnie kiedyś pokocha.....

Gość Gosc
58 minut temu, Gość gość napisał:

Haha

Gość gosc
5 godzin temu, Gość Pytam się napisał:

jak wy na to patrzycie?

ja nie mam pierscionkow i jestem wolna