Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak dobrze bez chlopa

Jak dobrze jest nie miec chlopa !

Polecane posty

Gość Starociotka
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale jesteś ograniczony/ograniczona , ja sie maluje dla siebie , stroje dla siebie, farbuje na jasny blond dla siebie, jak widzę super klęskę w sklepie to nie myślę żeby się podobać facetowi,kupuje taka bo mi się podoba 

SRRAM CI DO MORDY NARCYSTYZCNA POCZWARO DLA SIEBIE MOZESZ WPIERRDOLIC MOJ KAL SCIERO DO PODLOGI

Gość gość
6 godzin temu, Gość jak dobrze bez chlopa napisał:

W koncu czuje sie kobieta wolna, spelniona i szczesliwa. 🙂

Wspaniale uczucie, zero stresu, narzekan i marudzen chlopa i denerwowania sie ze guwno ten nierob robi.

W koncu mozna odetchnac i zyc !  🙂  I przede wszystkim zaczac robic cos dla siebie a nie nieustannie dla chlopa, ktory i tak nic nie deceni i zawsze bedzie dla niego niewystarczajco dobrze.

Dzisiaj ide na zakupki, nakupie kosmetykow, ciuchow, w koncu moge wydawac kase na siebie i swoje przyjemnosci, ...y i na tylko chce i nie sluchac bezcelowego pierd.olenia chlopa "na co ci to", "juz masz takich 5". Idioci ! te pokraki mysla tylko o sobie i chca zeby caly swiat krecil sie wokolo nich.

Boze! w koncu koniec ze staniem przy garach co dzien 🙂  i sluchaniem tego niewdziecznego chlopiska "mogloby byc lepiej przyprawione", "troche za twarde to mieso".

Bez chlopa w koncu czuje sie szczesliwa 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

Zycze Wam wszystkim kobietom takiego wspanialego zycia bez zbednego balastu 🙂🙂🙂

miliony kobiet tak ma

Gość Gosc

Mam nadzieje, ze jeszcze pare lat i wszystkie kobiety na calym swiecie tak beda mialy -  szczesliwe zycie wolne od faceta. W koncu beda wolne i spelnione i same za siebie beda decydowaly, a nie dawaly sie manipulowac facetom i mediom.

Swiadomosc kobiet rosnie na temat prawdziwego oblicza facetow. Z roku na rok przybywa liczba singielek, swiadomych kobiet, ktore nie chca miec faceta, a maleje liczka kobiet szukajacych partnera, meza. I ku niezadowoleniu facetow - te kobiety naprawde sa szczesliwe. Faceci jedyne co moga i robia to wmawiaja im, ze nie sa szczesliwe i musza miec do pelni szczescia faceta -  guwno prawda, juz

Media to zauwazyly i probuja na sile kobiety zeswatac z facetami, poprzez programy telewizyjne i portale randkowe na ktore jest teraz wielki boom.

Mimo iz media nieustannie i bardzo mocno manipuluja kobietami, wmawiaja im, ze tylko facet moze dac kobiecie szczescie, ze kazda kobieta musi miec faceta. I co najgorsze, na co sie kobiety nabieraja - faceci przez media wmawiaja kobietom, ze kobieta bez faceta czyli tzw "singielka" czy "stara panna" to cos zlego, to najgorsze co moze spotkac kobiete i co za tym idzie kobieta bez faceta jest przez media osmieszana, ponizana.

Kobieta nic nie musi. Nie musi ani miec faceta ani zakladac rodziny. Ma prawo zyc bez faceta. Ma prawo byc szczesliwa bez faceta. Facet kobiecie szczescia nie daje. Facet kobiecie potrzebny.

Gość cvx
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Mam nadzieje, ze jeszcze pare lat i wszystkie kobiety na calym swiecie tak beda mialy -  szczesliwe zycie wolne od faceta. W koncu beda wolne i spelnione i same za siebie beda decydowaly, a nie dawaly sie manipulowac facetom i mediom.

Swiadomosc kobiet rosnie na temat prawdziwego oblicza facetow. Z roku na rok przybywa liczba singielek, swiadomych kobiet, ktore nie chca miec faceta, a maleje liczka kobiet szukajacych partnera, meza. I ku niezadowoleniu facetow - te kobiety naprawde sa szczesliwe. Faceci jedyne co moga i robia to wmawiaja im, ze nie sa szczesliwe i musza miec do pelni szczescia faceta -  guwno prawda, juz

Media to zauwazyly i probuja na sile kobiety zeswatac z facetami, poprzez programy telewizyjne i portale randkowe na ktore jest teraz wielki boom.

Mimo iz media nieustannie i bardzo mocno manipuluja kobietami, wmawiaja im, ze tylko facet moze dac kobiecie szczescie, ze kazda kobieta musi miec faceta. I co najgorsze, na co sie kobiety nabieraja - faceci przez media wmawiaja kobietom, ze kobieta bez faceta czyli tzw "singielka" czy "stara panna" to cos zlego, to najgorsze co moze spotkac kobiete i co za tym idzie kobieta bez faceta jest przez media osmieszana, ponizana.

Kobieta nic nie musi. Nie musi ani miec faceta ani zakladac rodziny. Ma prawo zyc bez faceta. Ma prawo byc szczesliwa bez faceta. Facet kobiecie szczescia nie daje. Facet kobiecie potrzebny. 

'Facet kobiecie potrzebny.' aj jest na odwrot

Gość tak to widzę
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ale młody to jeszcze musi taka stara muchomorzyce chcieć 

Pfyy, niech Cię nic nie boli ...

Gość Gosc

*

Facet kobiecie NIE JEST potrzebny

(poprawka tekstu dla tepych i niepotrafiacych czytac ze zrozumieniem)

Gość taki_jeden_964

Mam nadzieje, ze jeszcze pare lat i wszystkie kobiety na calym swiecie tak beda mialy -  szczesliwe zycie wolne od faceta.
xxxxxxxx

Nigdy tak nie będzie. Zawsze będą związki damsko-meskie, inaczej świat by się skończył. 🙂

Gość gosc

oby tak bylo

zeby kobiety przestaly poswiecac sie facetom, bo i tak nic z tego nie maja

nie potrzeba zwiazku z facetem czy uzerania sie z jednym facetem w malzenstwie 30 lat i bycia jego kura domowa zeby ludzie nie wygineli

kobiety moga miec dzieci i wychowywac je same a nie miec meza i z zadnym facetem nie byc w zwiazku, z zadnym nie mieszkac czy z zadnym nie miec nic wspolnego poza jednorazowym sexem

nawet w malzenstwach faceci nic przy dziecku nie robia maja na wychowanie dziecka wyyebane, wiec faceci w tej kwestii sa po prostu zbedni  podobnie jak w innych aspekatch zycia kobiety

Gość taki_jeden_964

Powiedz to mojej. 🙂

Gość gosc

widocznie glupia jest, a to przykre ze marnuje sobie zycie 😞

Gość taki_jeden_964

Widocznie jej tak dobrze. 

Gość gość

A ja zawsze wiodłam raczej samotniczy styl życia i nie sądziłam, że kogoś sobie znajdę. Dobrze było mi samej. Jednak znalazłam faceta, zakochałam się i już teraz nie widzę innej opcji niż bycie z nim. A on ze mną. 

Gość Z miasta aniołów
12 minut temu, Gość gość napisał:

A ja zawsze wiodłam raczej samotniczy styl życia i nie sądziłam, że kogoś sobie znajdę. Dobrze było mi samej. Jednak znalazłam faceta, zakochałam się i już teraz nie widzę innej opcji niż bycie z nim. A on ze mną. 

Piękne 🙁

Gość vvv
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

nawet w malzenstwach faceci nic przy dziecku nie robia maja na wychowanie dziecka wyyebane, wiec faceci w tej kwestii sa po prostu zbedni  podobnie jak w innych aspekatch zycia kobiety

Jak wybieracie, tak macie. Poszukajcie se odpowiedzialnych facetów, to się będą zajmować dziećmi.

Gość Zuza

Tylko tych odpowiednich jest 10% (albo mniej). Dla wszystkich normalnych kobiet nie starczy. Dla reszty lepiej byc samej niz w tych beznadziejnych zwiazkach. Jakbym nie potrzebowala jego pensji zeby moim dzieciom zapewnic jakie-takie zycie to juz dawno..

Gość vvv
2 minuty temu, Gość Zuza napisał:

Tylko tych odpowiednich jest 10% (albo mniej). Dla wszystkich normalnych kobiet nie starczy. Dla reszty lepiej byc samej niz w tych beznadziejnych zwiazkach. Jakbym nie potrzebowala jego pensji zeby moim dzieciom zapewnic jakie-takie zycie to juz dawno..

Problem w tym, że z tych 10% większość jest sama, bo nie są przystojni. A też szukają normalnych kobiet.