Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolega

Czy jestem przystojny?

Polecane posty

Gość Kolega

https://vimeo.com/user102865557/review/359953371/d40ba8c9a5 lat mam 22 

To ja, to nagranie z ok 12 września 2019. od bardzo dawno choruje na jakas patogen co niszczy tkanki, skore, robi stany zapalne itp, mam na 100 procent stwierdzona borelioze i babeszjoze na ktore sie lecze roznymi tabletkami i ziolami. choroba sie nasiliła bardzo na początku roku ok 2013, koncowka 2012. ciagle jestem chory, ale raczej zdrowieje, i 12 wrzesnia 2019 na tym nagraniu tez bylem chory na to. nie moge sie za bardzo kąpać od koncowki 2012 jakos nawet w wodzie destylowanej bo zaraz mnie wszystko jakby piecze itp, robi sie stan zapalny ukladu nerwowego i calego ciala, antagonisci receptora 1 histaminowego 1 generacji pomagaja ale nie w 100 procentach. i nigdy nie mialem zadnej operacji plastycznej itp na uszy, ani ogolnie zadniej operacji plastyczniej, na zdjeciach jak bylem mlodszy to mam troche odstajace uszy, bo moze mama albo ktos zalozyl mi taka nakladke na uszy zeby byly odstajace bardziej. a i dodam że nos mam raczej zlamany bo nie raz ktos mnie walnol w nos i raz jak mialem z 3 lata w 2002 jakos to upadlem na schodach na nos az zemdlalem. a co do tych odstajacych uszy na innych zdjiechach jak bylem maly to moze to sa fotomontaze, ktos mi komputerowo porobil odstajace uszy. nawet teraz moga zmieniac mi wyglad na zdjiecach na facebooku, np ci co pracuju w facebooku albo hakerzy.