Gość Anonimka Napisano Wrzesień 14, 2019 Witam, ostatnio poznałam pewnego chłopaka, Nwm jak mam zinterpretować jego zachowanie czasami się na mnie patrzy z ukrycia a jak się na niego popatrzę to on odwraca wzrok, chociaż czasami uda nam się złapać kontakt wzrokowy. Jestem nieśmiałą osoba i on chyba tez. Gdy ostatnio mu się przedstawiłam i podałam mu rękę on ja złapał i mimo ze już nie patrzyliśmy sobie w oczy dalej ja trzymał, nie zabrałam mu jej a może powinnam ? Nwm co mam zrobić? Jak mam zinterpretować jego zachowanie ? Czy on chce mi dać tym jakiś znak ? Nie zaprzeczę ze on mi się nie podoba a tak nie jest, ale boje się ze zrobię sobie nadzieje a potem będę mieć złamane serce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simsyoli 54 Napisano Marzec 9, 2021 Dnia 14.09.2019 o 16:14, Gość Anonimka napisał: Witam, ostatnio poznałam pewnego chłopaka, Nwm jak mam zinterpretować jego zachowanie czasami się na mnie patrzy z ukrycia a jak się na niego popatrzę to on odwraca wzrok, chociaż czasami uda nam się złapać kontakt wzrokowy. Jestem nieśmiałą osoba i on chyba tez. Gdy ostatnio mu się przedstawiłam i podałam mu rękę on ja złapał i mimo ze już nie patrzyliśmy sobie w oczy dalej ja trzymał, nie zabrałam mu jej a może powinnam ? Nwm co mam zrobić? Jak mam zinterpretować jego zachowanie ? Czy on chce mi dać tym jakiś znak ? Nie zaprzeczę ze on mi się nie podoba a tak nie jest, ale boje się ze zrobię sobie nadzieje a potem będę mieć złamane serce. "Nie zaprzeczę ze on mi się nie podoba a tak nie jest" to w końcu Ci się podoba czy nie podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano Marzec 9, 2021 1 minutę temu, simsyoli napisał: "Nie zaprzeczę ze on mi się nie podoba a tak nie jest" to w końcu Ci się podoba czy nie podoba? Też tego nie zrozumiałem, ale skoro autorka ma nadzieję, oznacza to , że on się jej podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simsyoli 54 Napisano Marzec 9, 2021 Przed chwilą, Esox napisał: Też tego nie zrozumiałem, ale skoro autorka ma nadzieję, oznacza to , że on się jej podoba. Jaki ma więc problem, żeby do niego zagadać? Przecież się znają, witają, może zapytać o cokolwiek, np. coś w kompie i obserwować reakcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano Marzec 9, 2021 3 minuty temu, simsyoli napisał: Jaki ma więc problem, żeby do niego zagadać? Przecież się znają, witają, może zapytać o cokolwiek, np. coś w kompie i obserwować reakcję. Jest nieśmiała. On też. Jedna ze stron powinna wykazać inicjatywę. W przeciwnym wypadku dojdzie do mijanki jak ja to nazywam. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach