Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena

Jak odzyskać faceta?

Polecane posty

Gość Milena

Zerwał ze mną 2 miesiące temu (z mojego powodu, ciągłe kłótnie, miałam dużo innych rzeczy na głowie, nie poświęcałam mu wystarczająco dużo czasu i uwagi, zaniedbałam nasz związek) . Rozstał się ze mną w nerwach, po kolejnej kłótni, którą wywołałam przez jakąś drobnostkę. Byliśmy ze sobą 2,5 roku.

Przez pierwszy tydzień starałam się, wypisywałam, przepraszałam, wydzwaniałam, ale on jeszcze bardziej się denerwował i oddalał, więc odpuściłam.

Potem po 3 tygodniach braku kontaktu napisałam do niego co słychać, chwilę pogadaliśmy, ale powiedział, że nie chce jeszcze ze mną rozmawiać i potrzebuje czasu na ochłonięcie i przyzwyczajenie się do nowej sytuacji (że jesteśmy tylko na stopie koleżeńskiej), powiedział też ze na ta chwile ma dosyć i nie chce do mnie wracać, gdy poruszałam ten temat. 

Minął od tej rozmowy miesiąc, myślę że to dużo czasu. Jak mogę go przekonać do powrotu, do dania mi drugiej szansy?

PS - za odpowiedzi typu daj sobie spokój itp podziękuję, bo rozumiem że dużo osob moze tak doradzac 😉  Ale moje pytanie to "jak go odzyskać" a nie "czy go odzyskać" 🙂

Gość Ewelinka

Hmm, skoro chce utrzymywać z tobą kontakt to wydaje mi się, że po prostu potrzebuje teraz czasu żeby się uspokoić, zatęsknić, zapomniec o tych zlych rzeczach. Ale miesiąc to już sporo, więc nie mozesz tez przybierać biernej postawy i kompletnie nie dawać mu żadnych znaków. Napisz do niego znowu, normalnie co u niego i zobaczysz jak wygląda sytuacja 😜 może zgodzi sie na spotkanie na ktorym bedziecie mogli szczerze porozmawiać?