Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Placze za kobietą

Polecane posty

Gość gosc

Nie radzę sobie z uczniami, jak sobie pomóc? Chyba mam coś z głową

Gość gosc

Oglądam jeszcze jej zdjęcia i jest jeszcze gorzej

Gość gosc

Boję się do niej napisać ze mnie odrzuci

Gość Number one

Ona wygląda przy mnie jak córka 

Gość kobieta
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Boję się do niej napisać ze mnie odrzuci

ile masz lat?

Gość gosc
Przed chwilą, Gość kobieta napisał:

ile masz lat?

27 niedługo

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Number one napisał:

Ona wygląda przy mnie jak córka 

Taka do ciebie podobna czy jesteś ped0fil?

Gość Jakiś nikt

Ja tez dziś płakałem 

Gość Gość

autorze, pisz do niej! Będziesz wiedział na czym stoisz w tej relacji. Może ona tez teskni, tylko wstydzi sie napisać? A jeśli Ci jakos niemiło odpisze, to znaczy że kawał łajzy i znajdziesz sobie jeszcze 10 lepszych od niej

Gość gosc

To jest takie dziwne uczucie, wyzwala we mnie czułość. Czy inni faceci tak mają? 

Gość Gość

Mężczyźni cebule zawsze płaczą.

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

autorze, pisz do niej! Będziesz wiedział na czym stoisz w tej relacji. Może ona tez teskni, tylko wstydzi sie napisać? A jeśli Ci jakos niemiło odpisze, to znaczy że kawał łajzy i znajdziesz sobie jeszcze 10 lepszych od niej

Nie zniose odrzucenia, nie jestem w stanie zaryzykować i się odkryc, ze okaże słabość

Gość Gość dupek

Napisz do mnie czekam 

Gość Jestem gość gość

Super gość

Gość gosc

Za bardzo sie zafiksowałem bo nigdy nie zaznalem miłości, ani w rodzinie ani od kobiety i mi odwala

Gość gosc

Teraz masz najgorszą sytuacje, takie czekanie w niepewności jest najgorsze.... To jak oczekiwanie na wyniki po egzaminie. Nawet jeśli spełni sie gorsza opcja (chodź wcale nie musi i szanse ze Cie wysmieje są niskie) to juz lepiej miec ją za sobą i żyć dalej, szukac nowych celów niż tak się łudzić. Zapewniam Cie, że nikt nie odbierze źle wiadomości w stylu "hej, co słychać", to jest bardzo neutralne. Weź się w garść i pisz do niej 🙂 Trzymam kciuki!

Gość gosc
9 minut temu, Gość gosc napisał:

Nie zniose odrzucenia, nie jestem w stanie zaryzykować i się odkryc, ze okaże słabość

Jesteś w stanie, odezwij się do niej.Wcześniej czy później i tak to zrobisz.

Gość Gość

Chusteczkę? Bez skojarzeń proszę.

Gość Spokojnych myśli

Męska wrażliwość to jest bardzo fajna cecha i nie powinniście Panowie wstydzić się swoich słabości..Mi i wczoraj i dzisiaj zdarzało się płakać, więc ten stan tyczy się każdej płci.I nie ma się czego wstydzić, bo to znaczy,że skoro ponoszą nas emocje,to żyjemy, czujemy i nie znikla w nas zdolność do bliskości z ludźmi, nie umarlismy wewnętrznie. Panowie,nie bójcie się okazywać swoich słabości. Macie prawo mieć gorsze dni,problemy czy rozterki emocjonalne.  

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Męska wrażliwość to jest bardzo fajna cecha i nie powinniście Panowie wstydzić się swoich słabości..Mi i wczoraj i dzisiaj zdarzało się płakać, więc ten stan tyczy się każdej płci.I nie ma się czego wstydzić, bo to znaczy,że skoro ponoszą nas emocje,to żyjemy, czujemy i nie znikla w nas zdolność do bliskości z ludźmi, nie umarlismy wewnętrznie. Panowie,nie bójcie się okazywać swoich słabości. Macie prawo mieć gorsze dni,problemy czy rozterki emocjonalne.  

Matka teresa z Polski. Zawsze pocieszy i otrze łzy z męskiej twarzy. 

Gość Spokojnych myśli
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Matka teresa z Polski. Zawsze pocieszy i otrze łzy z męskiej twarzy. 

Nie podoba mi się to porównanie, bo do świętej mi daleko. Jestem człowiekiem z wadami i zaletami,też popełniam błędy i nie zawsze mam rację. Ale nie lubię porównań typu zimny facet i ciepła kobieta,bo to nieprawda.Wrażliwość jest bardzo męska i nie trzeba jej ukrywać jak posiadacie. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Spokojnych myśli napisał:

Nie podoba mi się to porównanie, bo do świętej mi daleko. Jestem człowiekiem z wadami i zaletami,też popełniam błędy i nie zawsze mam rację. Ale nie lubię porównań typu zimny facet i ciepła kobieta,bo to nieprawda.Wrażliwość jest bardzo męska i nie trzeba jej ukrywać jak posiadacie. 

Ciepły mężczyzna rozumię. 

Gość Kaznodzieja

Ja za każdym razem gdy okazałem czułość i wrażliwość spotkałem się z odrzuceniem mimo ze jestem lubianym facetem - serio. Wszyscy mnie kochają poza tymi laskami którym wyrzygalem się z uczuc, wiec odradzam bo dzisiejsze kobiety są bardzo perfidne i one nie chcą niańczyć nikogo ani litować się nad nami, są chłodne i taka jest prawda, taka jest rzeczywistość w feministycznym świecie 

Gość Gosc
42 minuty temu, Gość Kaznodzieja napisał:

Ja za każdym razem gdy okazałem czułość i wrażliwość spotkałem się z odrzuceniem mimo ze jestem lubianym facetem - serio. Wszyscy mnie kochają poza tymi laskami którym wyrzygalem się z uczuc, wiec odradzam bo dzisiejsze kobiety są bardzo perfidne i one nie chcą niańczyć nikogo ani litować się nad nami, są chłodne i taka jest prawda, taka jest rzeczywistość w feministycznym świecie 

Jeśli naprawdę cię kocha, nigdy z powodu łez nie odrzuci 

Gość K4k
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jeśli naprawdę cię kocha, nigdy z powodu łez nie odrzuci 

Dokładnie. 

Gość Gość

A ja płaczę przez mężczyznę ( za mężczyzną), ponieważ przez długi czas nie będę mogła go widywać.

Gość ...
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A ja płaczę przez mężczyznę ( za mężczyzną), ponieważ przez długi czas nie będę mogła go widywać.

Dlaczego

Gość K4k
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dlaczego? 

Gość Onsam

Tak, czasem się trafi żę polubie jakąś kobietę i przez to mam tak że bym płakał ale wiem, że to przez to że mam uczucia i one zostają uruchomione. Kobiet nie widzę to nie płaczę. A jak nie ma uczuć to mi na tej osobie nie zależy. A jak coś czuję to znowu tej kobiecie nie zależy. Ile tak można sie bawić wystawiać z uczuciami.

Jak ryczysz przez kobietę to coś jest nie tak. Musiała olewać Cię chyba. Mnie oczywiście tak bo jak mio zależy to kobiecie nie i taka to zabawa. Potem zdziwienie taki stary a zawsze sam.

Gość Gość

Kobietę ?? Raczej płaczesz za jakąś młodą dziewczynka co ma 16-22 lata, tak?