Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmm24

Uczuciowe uzależnienie od chłopaka

Polecane posty

Gość Mmm24

Cześć,

Postanowiłam napisać tutaj, bo już sama nie wiem, co się ze mną dzieje. Od ponad dwóch miesięcy przeżywam bardzo trudny okres. Nie mam tak na prawdę problemów, skończyłam studia, jestem w trakcie szukania pracy i już nawet mam kilka odpowiedzi na CV. Mój problem polega na tym, że całkowicie uzależniłam swoje poczucie szczęścia od chłopaka. Żyję w ciągłym strachu, że go stracę. Kiedy nie jestem z nim nie mam żadnej motywacji, jestem smutna, rozdrażniona, nic mnie nie cieszy i bardzo dużo płaczę. Sytuacja diametralnie się zmienia, kiedy jest przy mnie. Wtedy mam masę energii, jestem szczęśliwa na maksa i czuję siłę w sobie. Poza nim, nie mam za bardzo spędzać z kim czasu, czuje się strasznie osamotniona. Także w moim życiu obserwuje ostatnio tylko przewijające się wzloty, kiedy chłopak jest przy mnie i doły jak Rów mariański, gdy go nie ma. Nie potrafię do niczego się zmotywować, nic czytać, ćwiczyć. Czuję, że moje życie jest bez sensu. Co robić? Nie chcę, żeby wszystko kręciło się wokół niego, chcę być sama szczęśliwa.