Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamka

Bardzo mi się przytyło przez wakacje :/

Polecane posty

Gość Laufer81
5 minut temu, Gość Wielka napisał:

Mam doczepiane rzesy I robione paznokcie a tylek wielki Podobnie łapy

Gowno mnie ona obchodzi i tyle w temacie...

Gość Wielka
41 minut temu, goownopsasialala napisał:

no fajnie 

Co miesiąc zarabiam 1200 wykształcenie  mam podstawowe I grzyby na ścianach 

Jakie masz problemy z hormonami? Chodzi o tarczycę? Przy tym zaburzeniu nie trzeba unikać aktywności fizycznej, jest wręcz wskazana, więc nie tłumacz swojego zaniebania chorobą. Jeśli źle czujesz się ze swoją wagą, to czas się za siebie wziąć. Nie rozumiem ludzi, którzy narzekają na rzeczy, które z łatwością można zmienić. Trzeba tylko mieć trochę czasu i determinacji, niestety efekty bez ciężkiej pracy same nie przyjdą. Także wybór należy do Ciebie - możesz dalej narzekać, ale możesz też trochę poćwiczyć i poczuć się we własnej skórze znacznie lepiej. Twoja decyzja :)

Gość Niestety81

Nie mozna kochac kogos kogo fizycznie sie nie zna...

Gość Laufer81

Mozna sie komus podobac ale o milosci wsrod doroslych w takim przypadku raczej nie ma mowy...

Gość Wielka
18 minut temu, Mizo napisał:

Jakie masz problemy z hormonami? Chodzi o tarczycę? Przy tym zaburzeniu nie trzeba unikać aktywności fizycznej, jest wręcz wskazana, więc nie tłumacz swojego zaniebania chorobą. Jeśli źle czujesz się ze swoją wagą, to czas się za siebie wziąć. Nie rozumiem ludzi, którzy narzekają na rzeczy, które z łatwością można zmienić. Trzeba tylko mieć trochę czasu i determinacji, niestety efekty bez ciężkiej pracy same nie przyjdą. Także wybór należy do Ciebie - możesz dalej narzekać, ale możesz też trochę poćwiczyć i poczuć się we własnej skórze znacznie lepiej. Twoja decyzja 🙂

A co da noszenie gorsetu?

Gość Wielka
1 godzinę temu, Mizo napisał:

Jakie masz problemy z hormonami? Chodzi o tarczycę? Przy tym zaburzeniu nie trzeba unikać aktywności fizycznej, jest wręcz wskazana, więc nie tłumacz swojego zaniebania chorobą. Jeśli źle czujesz się ze swoją wagą, to czas się za siebie wziąć. Nie rozumiem ludzi, którzy narzekają na rzeczy, które z łatwością można zmienić. Trzeba tylko mieć trochę czasu i determinacji, niestety efekty bez ciężkiej pracy same nie przyjdą. Także wybór należy do Ciebie - możesz dalej narzekać, ale możesz też trochę poćwiczyć i poczuć się we własnej skórze znacznie lepiej. Twoja decyzja 🙂

Biust mam bardzo duży podobnie jak pośladki i mi już powoli siada kręgosłup 

Gość Kasandra

Niestety u mnie tak samo, przed urlopem fitness, chodzenie spać na głodniaka, figura, fakt, trochę lepsza, ale oczywiście głodówka dała się we znaki na wakacjach, jak jeszcze jedzenie było takie pyszne i bez ograniczeń. Miesiąc przed wakacjami jadłam po 1500 kcal, w 2 tygodnie wakacji codziennie po 5000 kcal na spokojnie. Jak hardkorowy robotnik! No i 7 kg przybyło 😞 W przyszłym roku zamiast wczasów z Rainbow jadę na obóz przetrwania!