Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homer

Panny z tatuażami mają zryty beret

Polecane posty

Gość gość
1 minutę temu, gość39 i pół napisał:

Z tym akurat się zgadzam. Ale często wiele rzeczy zakorzenia się w nas jeszcze w dzieciństwie.  Mam twarde zasady, którymi kieruję się w życiu. Czy mógłbym je zmienić? Poważnie to nie wiem. Dobranoc.

Pytanie czy chciałbyś je zmieniać. Ja aktywnie odrzuciłam niektóre rzeczy które mi wpojono bo po przeanalizowaniu uznałam, że to przestarzałe poglądy którym brak logicznych podstaw. Inna osoba mogłaby stwierdzić, że taki styl życia jej odpowiada i nic nie zmieniać

Dobranoc

Gość Gość

Najwyrazniej taka epoka, ze kazdy ma zryty beret

Gość Gość

Przykre, ze facetom wiecej "wypada"

Gość gość

Niby facetom się to nie podoba, a ulubiony tekst na zagadywanie w barach jest o tatuaże

Gość Benny

Jak widze fajną laske z tatuażem to żałuje że jest taką patologią bo inaczej bym ją zagadał a tak dvpa, ale hooj tam, omijam takie typiary.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Benny napisał:

Jak widze fajną laske z tatuażem to żałuje że jest taką patologią bo inaczej bym ją zagadał a tak dvpa, ale hooj tam, omijam takie typiary.

chyba chciałeś napisałeś, że żałujesz, ze jesteś taką patologią

Gość Gość

Faceci na tym forum albo sa po 40 albo mysla jak starsi panowie...

Gość Gość

Gość thn

Dla mnie tatuaże są kompletnie nieatrakcyjne, więc mógłbym się przyjaźnić z wytatuowaną dziewczyną, ale już w związku bym z nią nie mógł być.

Gość gość
30 minut temu, Gość thn napisał:

Dla mnie tatuaże są kompletnie nieatrakcyjne, więc mógłbym się przyjaźnić z wytatuowaną dziewczyną, ale już w związku bym z nią nie mógł być.

to jak łysina u facetów 😛

14 godzin temu, Gość Gość napisał:

Dlatego, że chcą kobiety, której nie trzeba się wstydzić w towarzystwie?

Dziennie, nie?

Gość Gość
26 minut temu, Piaskun napisał:

Dlatego, że chcą kobiety, której nie trzeba się wstydzić w towarzystwie?

Dziennie, nie?

O  tym mowie. Tylko starsi panowie sa tacy pusci. Myslenie jak za PRLu

6 minut temu, Gość Gość napisał:

O  tym mowie. Tylko starsi panowie sa tacy pusci. Myslenie jak za PRLu

Myślenie jak z PRLu to jest na tym świecie mocno deficytowe a szkoda. To zaradność, ciężka praca, zdrowy rozsądek, multum umiejętności oraz lojalność wobec bliskich. To typ myślenia o którym u swojego faceta kobieta wyglądająca jak trans po wielu odsiadkach może tylko pomarzyć. Ale spoko. Jeszcze sobie znajdziesz awangardowego chudego stylistę w rurkach, z koczkiem na głowie i tunelami w uszach. Suum quique.

Gość gość

Dziwne, bo ja nie mam ani jednego tatuażu, a mam nieco zryty beret. Dlatego uważam, że nie ma reguły co do beretów.

Gość Gość
1 minutę temu, Piaskun napisał:

Myślenie jak z PRLu to jest na tym świecie mocno deficytowe a szkoda. To zaradność, ciężka praca, zdrowy rozsądek, multum umiejętności oraz lojalność wobec bliskich. To typ myślenia o którym u swojego faceta kobieta wyglądająca jak trans po wielu odsiadkach może tylko pomarzyć. Ale spoko. Jeszcze sobie znajdziesz awangardowego chudego stylistę w rurkach, z koczkiem na głowie i tunelami w uszach. Suum quique.

Mam juz lojalnego, zaradnego faceta ktory nie wierzy w to, ze tylko ciezka praca przynosi pieniadze - myslenie ktore podzielam :)

nie chcialabym faceta szowinisty czy janusza ktory swoja wartosc widzi tylko w tym jaki jest zarobiony. Tylko, ze my jestesmy mlodzi, wyksztalceni i nie z malych miasteczek gdzie ludzie dalej mysla, ze pozycje wyrabia sie noszeniem lakierkow. Poza tym nie wiem jaki musi byc delikatny facet zeby kobieta taka jak ja, nawet z tatuazami, wygladala przy nim jak babochlop. Sama wole meskich facetow, nie baletnice z meskich spodniach 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Mam juz lojalnego, zaradnego faceta ktory nie wierzy w to, ze tylko ciezka praca przynosi pieniadze - myslenie ktore podzielam 🙂

OCzywiscie, że masz. Dlatego obchodzi cię zdanie...

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

nie chcialabym faceta szowinisty czy janusza ktory swoja wartosc widzi tylko w tym jaki jest zarobiony. Tylko, ze my jestesmy mlodzi, wyksztalceni i nie z malych miasteczek gdzie ludzie dalej mysla, ze pozycje wyrabia sie noszeniem lakierkow. Poza tym nie wiem jaki musi byc delikatny facet zeby kobieta taka jak ja, nawet z tatuazami, wygladala przy nim jak babochlop. Sama wole meskich facetow, nie baletnice z meskich spodniach 

szowinistów i januszów.

Zmyślaj dalej wyrobie kobietopodobny.  

Gość Gość

Poczules sie urazony? Ja tak wlasnie widze takich ludzi. Nie nadazaja za zmieniajacymi sie czasami. W towarzystwie czesto mowia cos zenujacego. Sa tematem plotek w biurach. Dlaczego mloda kobieta w ogole mialaby chciec kogos takiego? A co dopiero o nim marzyc...

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Poczules sie urazony? Ja tak wlasnie widze takich ludzi. Nie nadazaja za zmieniajacymi sie czasami. W towarzystwie czesto mowia cos zenujacego. Sa tematem plotek w biurach. Dlaczego mloda kobieta w ogole mialaby chciec kogos takiego? A co dopiero o nim marzyc...

Ty? Urazić mnie?

Żeby kobieta mogła urazić mężczyznę ten musiałby być choć w najmniejszym stopniu być nią zainteresowany i/lub uważać ją za kogoś wartościowego.

Miłego dnia wytatuowany plociuchu.

Gość Gość
Przed chwilą, Piaskun napisał:

Ty? Urazić mnie?

Żeby kobieta mogła urazić mężczyznę ten musiałby być choć w najmniejszym stopniu być nią zainteresowany i/lub uważać ją za kogoś wartościowego.

Miłego dnia wytatuowany plociuchu.

A mimo to unosisz sie, probujesz obrazac i ogolnie bardzo sie starasz podawac przyklady zenujacego zachowania o ktorym mowie. 

Jak pomysle o czyms takim na zywo to odczuwam wstyd na mysl przebywaniu w towarzystwie takiego kogos. Jeszcze ktos moglby pomyslec, ze to moj znajomy...

6 minut temu, Gość Gość napisał:

A mimo to unosisz sie, probujesz obrazac i ogolnie bardzo sie starasz podawac przyklady zenujacego zachowania o ktorym mowie. 

Jak pomysle o czyms takim na zywo to odczuwam wstyd na mysl przebywaniu w towarzystwie takiego kogos. Jeszcze ktos moglby pomyslec, ze to moj znajomy...

Myślisz, że potrafisz komuś dopiec, lecz, w istocie w swojej tępocie i zadufaniu jesteś tylko mecząca.

Gość Gość
11 minut temu, Piaskun napisał:

Myślisz, że potrafisz komuś dopiec, lecz, w istocie w swojej tępocie i zadufaniu jesteś tylko mecząca.

Ja tylko opisuje to jak widze tego typu ludzi - ciebie dotyczy to tylko jezeli jestes taka osoba. 

Podsumowujac. Ja lubie meskich facetow. Pewnych siebie. W nowoczesnymi pogladami. I takimi sir interesuje, nie chcialabym kogos kto ma poglady bardziej zacofane od mojego dziadka i ego ze szkla, a tacy sa zazwyczaj faceci na kobiecych forach. Jak uwazasz to za osobisty przytyk to trudno. Ty wiesz lepiej czy to ciebie dotyczy. To, ze takiemu facetowi nie podobaja sie tatuaze mnie nie dotyczy w zaden sposob, bo tacy mnie nie interesuja :)