Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fris

Macie problemy z kobietami bo nie rozumiecie jednej prostej rzeczy

Polecane posty

Gość Fris

że ustawianie ich na piedestale jest błędem, bo to tylko zakompleksione, niepewne siebie istoty, oraz im tak samo jak wam rano jedzie z mordy, sràją i śmierdzi to okropnie, leci im z pip co miesiąc, oraz ogólnie to bardzo psychicznie ułomny gatunek, który potrzeba ukierunkować tam gdzie potrzeba, to nie są boginie ideały a wręcz przeciwnie, one strasznie UDAJĄ a mają więcej wad niż wy faceci

Gość Kobieta
Przed chwilą, Gość Fris napisał:

że ustawianie ich na piedestale jest błędem, bo to tylko zakompleksione, niepewne siebie istoty, oraz im tak samo jak wam rano jedzie z mordy, sràją i śmierdzi to okropnie, leci im z pip co miesiąc, oraz ogólnie to bardzo psychicznie ułomny gatunek, który potrzeba ukierunkować tam gdzie potrzeba, to nie są boginie ideały a wręcz przeciwnie, one strasznie UDAJĄ a mają więcej wad niż wy faceci

Jeszcze dziś broniłam mężczyzn, ale czytając ciebie rozumiem co niektóre kobiety, że miały prawo myśleć o mężczyznach zle, skoro tylko takich spotkały. Ja na szczęście nie miałam z takimi styczności wiec miałam dobre zdanie. Tylko po tym poście zaczynam rozumieć, że życie nie jest takie kolorowe jak mi się wydawało :(

Gość Miss świata
3 minuty temu, Gość Fris napisał:

Miss świata nic takiego nie robią i nie kłam na forum, żeby tylko pogrążyć kobiety bo to ci się nie uda. Jesteśmy piękne, czyste, zadbane i w głowach mamy poukładane nie to co płeć męska. 

Gość Rambo

A powietrze to mieszanina toksycznych i wybuchowych gazów.

Tworzy ono atmosferę przez którą ludzkość dotykają takie katastrofy jak tajfuny tornada zabójczy mróz i upały.

Unoszą się w nim patogeny i brzydkie zapachy

Gość hehehe

macie poukladane ale gowno buahahha 😄

Gość Fris
Przed chwilą, Gość Kobieta napisał:

Jeszcze dziś broniłam mężczyzn, ale czytając ciebie rozumiem co niektóre kobiety, że miały prawo myśleć o mężczyznach zle, skoro tylko takich spotkały. Ja na szczęście nie miałam z takimi styczności wiec miałam dobre zdanie. Tylko po tym poście zaczynam rozumieć, że życie nie jest takie kolorowe jak mi się wydawało :(

Życie NIGDY nie było kolorowe ( za dużo bajek? ), ani prymitywne w jaskiniach czy dżungli ani w betonowej dżungli obecnej cywilizacji. Jeśli nie rozumiesz prostych podstaw zginiesz bezpowrotnie przez selekcje naturalną. Ty przestań oglądać ogłupiające seriale w TV i czytać bełkot z kolorowych babskich gazetek w markecie i zacznij MYŚLEĆ.

Gość Fris

Życie NIGDY nie było kolorowe ( za dużo bajek? ), ani prymitywne w jaskiniach czy dżungli ani w betonowej dżungli obecnej cywilizacji. Jeśli nie rozumiesz prostych podstaw zginiesz bezpowrotnie przez selekcje naturalną. Ty przestań oglądać ogłupiające seriale w TV i czytać bełkot z kolorowych babskich gazetek w markecie i zacznij MYŚLEĆ.

Gość Rambo

Selekcja naturalna jest wtedy jak np na pasach rozjeździe cię samochód albo zginiesz w wyniku pożaru wywołanego wybuchem gazu ziemnego

Gość Fris
5 minut temu, Gość Miss świata napisał:

Miss świata nic takiego nie robią i nie kłam na forum, żeby tylko pogrążyć kobiety bo to ci się nie uda. Jesteśmy piękne, czyste, zadbane i w głowach mamy poukładane nie to co płeć męska. 

Przestań kłamać, puszczacie ohydnie śmierdzące bąki, giry wam cuchną po całym dniu w sztucznych tworzywach z których robione są wasze ubrania i buty, pocą wam się brochy i śmierdzą, z gęby wam z rana wali jak od Szreka, jesteście rano brzydkie jak gòwno, faceci przy was to piękni są i to bez poprawek typu makijaż i uszczuplające ciuchy. Kłamiecie od rana do wieczora praktycznie wszystkim, nawet SOBIE. Jesteście poniżej dna, dobrze o tym wiecie. Że jakiś facet was wogóle chce to jest cud nad cudem, szczerze to są to de'bile, ale mają dobre serca chłopy i się litują nad wami niewypałami biologicznymi, przygarną was pasożytki i powinnyście być wdzięczne za to na wieki.

Gość Rambo

Szczegolnym przypadkiem selekcji naturalnej jest selekcja na wejściu do klubu.

Selekcjonowaniem zajmuje się selekcjoner wyznaczony do tego zadania przez komitet selekcyjny 

Gość kierowca
3 minuty temu, Gość Rambo napisał:

Selekcja naturalna jest wtedy jak np na pasach rozjeździe cię samochód albo zginiesz w wyniku pożaru wywołanego wybuchem gazu ziemnego

mało durnych bab ginie na drogach tego kraju? 

Gość Rambo

Wielu selekcjonerów można także znaleźć w świecie przestępczym.

Dokonują oni selekcji naturalnej mordujac.

Ale każdy może przyczynić się do poprawy jakości genetycznej gatunku ludzkiego i zostać selekcjonerem.

Gość mieszanka
1 minutę temu, Gość Rambo napisał:

Wielu selekcjonerów można także znaleźć w świecie przestępczym.

Dokonują oni selekcji naturalnej mordujac.

Ale każdy może przyczynić się do poprawy jakości genetycznej gatunku ludzkiego i zostać selekcjonerem.

przestać ruhać patologie, a bydło sterelizować i będzie sukces

Gość mesjasz

kryminaliści starannie dobierają ofiary, zwykle jest to tępe bydło, durne jak but

Gość mesjasz

kryminaliści starannie dobierają ofiary, zwykle jest to tępe bydło, durne jak but

Gość Rambo

Kryterium selekcji nie istnieje.

A więc do niczego ona tak naprawdę nie prowadzi.

O wiele większe znaczenie dla uzyskania obecnej kondycji ludzkości miał dobór seksualny niestety zanotowany przez selekcję mordując bezlitośnie potomstwo

Gość Gość

Oczywiście macie poukładane w tej kolejności.. sz.m.ata,kur.wa,wywołoka a wartościowa kobieta na końcu..no  cóż na piedestale u niego zabrakło dla mnie miejsca..ku.r.wy zwyciezyly

Gość Rambo

* zanotowany przez selekcję

Gość Rambo

*sabotowany koorfa przez selekcję

Gość gosc

Dawno już nie czytałam takich marnych wypocin jakiegoś sfrustrowanego prawiczka. Nie przejmuj się! Jeszcze trafi ci się jakaś desperatka która cie wreszcie zechce i wreszcie zaliczysz ten pierwszy raz 😉 

Gość badania genetyczne

Kur/wy mają największą szanse przetrwania, taka baba co daje się ruhać na 1 randce to skarb, a te wybredne Sary czy inne Kasie które tracą najlepsze lata na durne kariery i szukania księcia z serialu, zostają potem z niczym, wyginą jak dinozaury. Jak laska od razu nie daje szpary to jest wadliwa genetycznie i system ją wyeliminuje w 1 pokolenie.

Gość Hahaha
26 minut temu, Gość hehehe napisał:

macie poukladane ale gowno buahahha 😄

Sam masz goowno pod kopułą to tak później na wszystkich gadasz. Czy ty słyszałeś żebym ja tutaj kiedyś coś takiego pisała?

Gość ogóra zjadaj
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Dawno już nie czytałam takich marnych wypocin jakiegoś sfrustrowanego prawiczka. Nie przejmuj się! Jeszcze trafi ci się jakaś desperatka która cie wreszcie zechce i wreszcie zaliczysz ten pierwszy raz 😉 

Ja ruham a ty dalej swoją pipke trzymaj pod kloszem, aby ci czasem do emerytury nikt tej słynnej błony nie przeorał. Żałosne księżniczki drewniane, buahaha.

Gość gość
3 minuty temu, Gość badania genetyczne napisał:

Kur/wy mają największą szanse przetrwania, taka baba co daje się ruhać na 1 randce to skarb, a te wybredne Sary czy inne Kasie które tracą najlepsze lata na durne kariery i szukania księcia z serialu, zostają potem z niczym, wyginą jak dinozaury. Jak laska od razu nie daje szpary to jest wadliwa genetycznie i system ją wyeliminuje w 1 pokolenie.

bo akurat każdemu zależy tylko na tym żeby prawnuczka miała lepsze od niego życie 😂

Gość gosc
4 minuty temu, Gość ogóra zjadaj napisał:

Ja ruham a ty dalej swoją pipke trzymaj pod kloszem, aby ci czasem do emerytury nikt tej słynnej błony nie przeorał. Żałosne księżniczki drewniane, buahaha.

wole trzymac pod kloszem jak oddawac sie kazdemu w hotelu albo kazdej..dno

Gość Hahaha
24 minuty temu, Gość Fris napisał:

Przestań kłamać, puszczacie ohydnie śmierdzące bąki, giry wam cuchną po całym dniu w sztucznych tworzywach z których robione są wasze ubrania i buty, pocą wam się brochy i śmierdzą, z gęby wam z rana wali jak od Szreka, jesteście rano brzydkie jak gòwno, faceci przy was to piękni są i to bez poprawek typu makijaż i uszczuplające ciuchy. Kłamiecie od rana do wieczora praktycznie wszystkim, nawet SOBIE. Jesteście poniżej dna, dobrze o tym wiecie. Że jakiś facet was wogóle chce to jest cud nad cudem, szczerze to są to de'bile, ale mają dobre serca chłopy i się litują nad wami niewypałami biologicznymi, przygarną was pasożytki i powinnyście być wdzięczne za to na wieki.

Noo sorry, z 99%tego tekstu się nie zgadzam. 

Gość Kobieta
33 minuty temu, Gość Fris napisał:

Nie mam do czynienia z patologią. 

Gość ogóra zjadaj
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

wole trzymac pod kloszem jak oddawac sie kazdemu w hotelu albo kazdej..dno

masz fatalną wade genetyczną, ale błąd sam się naprawi, całe szczęście

Gość Fris

Nie mam do czynienia z patologią. 

masz, tylko nawet o tym nie wiesz

Gość klucz :)
8 minut temu, Gość ogóra zjadaj napisał:

Na zdrowie haha, jakoś mnie to nie rajcuje. Wolę swoje, stare, znajome 🙂