wiznykry 0 Napisano Wrzesień 22, 2019 Drogie Panie 8 stycznia 2020 roku mam wyznaczony termin na lifting twarzy u dr Szymczysko Niestety wypadła mi 19 stycznia ważna rodzinna uroczystość i zbieg muszę przełożyć na później Czy jest ktoś chętny zamienić się terminem ? koniec stycznia luty marzec ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Poszukująca Napisano Styczeń 27, 2020 hej hej.... czy ktoś tu zagląda?? Proszę odezwijcie się.... bardzo chcę się dowiedzieć o ten lift u Szymczysko... Proszę napiszcie coś.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiznykry 0 Napisano Styczeń 27, 2020 niestety nikt się ze mną nie zamienił i mam wyznaczony inny termib Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaagaagaaga 0 Napisano Kwiecień 27, 2021 proszę o info jaka cena lift u dr Szymczysko . jakie efekty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kryzny 0 Napisano Kwiecień 27, 2021 jak ja się umawiałąm to było ok 8000 zł Niestety przełozyłam termin i .....nastał covid i wszystkie operacje odwołane Teraz dzwonili że ustalają nowe terminy i mam wyznaczony maj 2022 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaagaagaaga 0 Napisano Kwiecień 27, 2021 Ja dopiero na konsultację się wybieram. Bylas osobiście na konsultacji ? Jak to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kryzny 0 Napisano Kwiecień 28, 2021 jak ja się umawiałąm to było ok 8000 zł Niestety przełozyłam termin i .....nastał covid i wszystkie operacje odwołane Teraz dzwonili że ustalają nowe terminy i mam wyznaczony maj 2022 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kryzny 0 Napisano Kwiecień 28, 2021 Masz już termin konsultacji? Teraz do Czech nie wjedziesz ale termin możesz sobie zaklepać telefonicznie Pielęgniarki i lekarze mówią po polsku Lekarz robi wywiad o stanie zdrowie Mówisz jakie masz oczekiwania on tłumaczy co można zrobić a czego nie można Nie honorują żadnych badań zrobionych wcześniej Wszystkie badania robią na miejscu w szpitalu Jak wyniki są dobre operuje Opieka pooperacyjna bardzo dobra ( wiem bo robiłam powieki )Na wszystkie pytania odpowiada wyczerpująco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaagaagaaga 0 Napisano Kwiecień 29, 2021 Tak mam termin konsultacji na 14.05 .do 12 godzin w celach zdrowotnych mozna podobno wjechać. Chce zrobić powieki tez.jesli robiłaś to czy mogę prosić zdjęcia. Agnieszkago@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ader 0 Napisano Październik 7, 2021 Do kryzny Na kiedy dokładnie masz termin?? Może mogłybyśmy zamienić się?? Ja mam na 28 kwietnia 2022 roku, ale nie mogę w tym czasie... Może zechciałabyś zamienić się?? Mam lifting twarzy i szyi.Ale podejrzewam, że w 2022 roku już będzie drożej... Proszę odezwij się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kryzny 0 Napisano Styczeń 10, 2022 mam termin na 12 maja mogę się zamienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jowi 0 Napisano Marzec 6, 2022 Dnia 7.10.2021 o 11:10, ader napisał: Do kryzny Na kiedy dokładnie masz termin?? Może mogłybyśmy zamienić się?? Ja mam na 28 kwietnia 2022 roku, ale nie mogę w tym czasie... Może zechciałabyś zamienić się?? Mam lifting twarzy i szyi.Ale podejrzewam, że w 2022 roku już będzie drożej... Proszę odezwij się... Witam ! Aktualne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwonah66 0 Napisano Kwiecień 13, 2022 Witam widzę,że temat trochę upadł.Mam niestety dość daleko do Czech(Szczecin) ale coraz bardziej zastanawiam sie nad wyjazdem.Czy ktoś ostatnio wykonywał zabiegi u dr.Szymczysko? Interesuje mnie głównie koszt konsultacji(i czy jest możliwa na odległość np skype?) koszt pobytu w szpitalu .Chciałabym zrobić sobie lifting czoła z ewentualnym usunięciem nadmiaru powieki górnej.Jeśli ktoś może coś napisać na ten temat to proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach