Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spzoo

Gdzie dzisiaj można poznać partnerke partnera ?

Polecane posty

Gość spzoo

Gdzie dzisiaj można poznać kogoś tak jak kiedyś poznawało się kogoś przez GG, nie chodzi mi o wyszukiwanie osób po zdjęciach na zasadzie tindera, tylko poznaniu kogoś według wytycznych, zainteresowań i charakteru. Na portalach typu badoo same stare nie wazne konta i większość to matki z dziećmi, a nawet podejrzewam że są konta typowo botowe dla robienia ruchu. 

Gość Kiss

Grupy zainteresowań FB 

Gość Gość

Wg zainteresowań i charakteru, to można poznać znajomego, a nie partnera. Co z tego, że macie wspólne hobby jak przychodzisz na spotkanie i wygląd odrzuca i w życiu byś nie tknął tej osoby.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wg zainteresowań i charakteru, to można poznać znajomego, a nie partnera. Co z tego, że macie wspólne hobby jak przychodzisz na spotkanie i wygląd odrzuca i w życiu byś nie tknął tej osoby.

Zdajesz sobie sprawę że ktoś może myśleć tak o tobie ? Radzę być mniej chamskim w swoich poglądach 

Gość Gość

No samotne matki to plaga a najbardziej mnie rozwala jak jeszcze jakaś jest brzydka a w opisie same wymagania 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

No samotne matki to plaga a najbardziej mnie rozwala jak jeszcze jakaś jest brzydka a w opisie same wymagania 

To jakie wymagania muszą mieć te piękne bez purchlaków

Gość Gość

Na pewno nie na badoo , wysyp facetów którzy jedyne co potrafią napisać to "hey "

Gość Gość

Faceci z Badoo to porażka każdy szuka na raz i następna ciężko poznać kogoś normalnego sami bez mózgu myślą tylko o jednym.

Gość Lola

Ja tam poznalam w życiu wielu facetów, którzy mnie odrazali I zdaje sobie sprawę z tego, że w drugą stronę też mogło tak być 😜 Ja z narzeczonym poznalam się przez znajomych, nie mamy wspólnych zainteresowań, ale podejście do życia już tak, dobrze się razem przy sobie czujemy i tyle 🙂

Na przykład na Kafeterii :) Siedzę, obserwuję i muszę stwierdzić, że jest tu naprawdę sporo fajnych, wartościowych Pań 🙂 Myślę, że jeśli objawisz im się jako ktoś interesujący - masz spore szanse na spotkanie niezwykłej Kobiety i umówienie się na spotkanie  ... :)

Gość Gosc

Ja swoich poznałam przez internet i na dworze..., 😒 ci z neta to Była porażka życiowa. A tak to znajomi z osiedla, jeden sam mnie zaczepil na ulicy, innego ja zaczepilam... W kościele niby można kogoś poznać na wspólnych wyjazdach oazy czy coś... 

Gość Gość
33 minuty temu, Gość Gość napisał:

Faceci z Badoo to porażka każdy szuka na raz i następna ciężko poznać kogoś normalnego sami bez mózgu myślą tylko o jednym.

W sedno masa zboczonych świń i nic więcej i mają czelność narzekać na kobiety 

Gość Gość

Ja miałam na badoo raz konto przez pół roku- masakra. Sa tam faceci dokładnie jak ktos wyzej napisał, ktorzy szukają na raz albo nic oprocz hej co tam nie napiszą. Chyba mysla ze kobiety na ich „wyjeb**ie” poleca haha

w tych czasach mysle ciezko kogos nalezc, faceci za duzo instagrama oglądają 😝

ja mam 21 lat, a nawet wymagań juz nie mam.. no moze pare drobnych m.in zeby był normalny , co ciezko znalezc 😮

2 godziny temu, Revien napisał:

Na przykład na Kafeterii 🙂 Siedzę, obserwuję i muszę stwierdzić, że jest tu naprawdę sporo fajnych, wartościowych Pań 🙂 Myślę, że jeśli objawisz im się jako ktoś interesujący - masz spore szanse na spotkanie niezwykłej Kobiety i umówienie się na spotkanie  ... 🙂

Lizus 😛

2 minuty temu, Piaskun napisał:

Lizus 😛

Dlaczego ? 🙂 Raczej człowiek patrzący obiektywnie 🙂 Ja naprawdę sądzę tak, jak napisałem 🙂

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Zdajesz sobie sprawę że ktoś może myśleć tak o tobie ? Radzę być mniej chamskim w swoich poglądach 

A co w tym chamskiego?! Musisz mieć bardzo kruche ego jeżeli wszystko tak bierzesz do siebie. Ja nie mam problemu z tym, że nie każdy mnie pożąda. To jest rzeczywistość. BTW osobowość też może odrzucać praktycznie z miejsca i żadne wspólne zainteresowania nie pomogą. I tylko jest człowiekowi bardziej przykro, bo zainwestował kupę czasu i emocji w taki nieralny wirtualny związek, a na żywo kicha. 

Gość Aaaaaaa

Ja swojego męża poznałam na sympatii.  Nie od razu.  Najpierw selekcja.  Wiadomo . Nie każdy od razu się spodoba.  Polecam.