Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa

Udana randka i cisza.

Polecane posty

Gość Kasiaa

Dwa tygodnie temu poznałam chłopaka na fb zaczęliśmy ze sobą pisać. Po nie całym tygodniu zaprosił mnie w czwartek na kawę. Spotkanie było bardzo udane dobrze czułam się, w jego towarzystwie rozmawialiśmy przez 4 godziny. Gdy wyszliśmy z kawiarni powiedział mi że, odwiezie mnie do domu bo zaczyna się robić ciemno a, dla niego to żaden problem i odwiezie mnie bezpiecznie do domu. Na początku nie chciałam się zgodzić ale, udało mu się mnie przekonać. Po powrocie do domu pisaliśmy jeszcze. W piątek zaproponował żebyśmy, poszli razem do klubu zgodziłam się. Nie ubrałam się wyzywająco, tylko normalnie dżinsy bluzka hiszpanka i trampki. Bawiłam się z nim świetnie tańczyliśmy normalnie bez żadnego obmacywania. Gdy wychodziliśmy z kluby wziął mnie za rękę. Gdy odwiózł do domu to przytuliliśmy się i pocałował mnie w usta. Był to delikatny buziak. Wczoraj do niego napisałam bo był aktywny odczytał wiadomość ale, nie odpisał i wyłączył czat. Odpisał mi po 22 jak był już po pracy i wspomniał że, jutro do pracy ma na 16. To zapytałam się go czy ma jakieś plany. Odczytał wiadomość i nic nie odpisał i wyłączył czat. Nie dostałam od niego jeszcze żadnej odpowiedzi a czat dalej wyłączony ma. Proszę o rady bo ja nic już z tego nie rozumiem. Randki były udane i myślę że, podobam mu się po inaczej by mnie nie pocałował. Myślę że, powinnam dać sobie z nim spokój skoro tak ciężko mu odpisać na jedną wiadomość i woli mnie ignorować. 

Gość Gość

Typowy maraton tzn koleś umawia się jednocześnie np z 10cioma pannami. Wybrał inna. Byłaś tylko jedna z wielu opcji. 

Gość Leszek

widocznie mu się nie spodobałaś i dał sobie spokój. 

10 minut temu, Gość Gość napisał:

Typowy maraton tzn koleś umawia się jednocześnie np z 10cioma pannami. Wybrał inna. Byłaś tylko jedna z wielu opcji. 

Dokładnie. I odezwie się do Ciebie dopiero wtedy, gdy mu się z tamtą drugą nie ułoży, albo będzie urabiał Was obie jednocześnie. Będzie pisał np. raz w tygodniu, żeby podtrzymać kontakt i żebyś myślała, że mu zależy, a tak naprawdę będzie się spotykał z różnymi kobietami. Typowa akcja 🙂  

Gość Kasiaa

Dziękuje za odpowiedzi. Dam sobie z tym palantem spokój.