Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

pytania do 21-22 latek czy zwiazalybyscie sie z

Polecane posty

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Taa, już leci do starych bab. I doczytaj, autor ma 31 lat. Może spokojnie związać się z dziewczyną 23-26 lat. A nie jakąś przeterminowaną 30-latką. Tak to już działa niestety. 

Taa, już 20-latki lecą na starego capa 😛 

Dziewczyna 23 zwiąże się "spokojnie" z chłopakiem 25, 26- z 28. Po trzydziestce już męska druga przecena. 

Gość gość
3 godziny temu, Gość Anna napisał:

Ja bym się nie związała, bo większość wolnych albo się nie nadaje do związku, albo była juz z kimś długie lata, żyli jak małżeństwo, ale wyrzucił ją jak szmatę

zresztą wolni po 30 zwykle są niezaradni jacyś

no i kwestia wyglądu, wiadomo, że moźe być zadbany, ale już niedługo

No właśnie, po co młodej dziewczynie przechodzony koleś po iluś babach. Niech spada na wyobracane trzydziestki.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

To że cię zabolało, to nie znaczy że TWOJE fantazje mają sens.

Zejdź na ziemię. Masz 37 lat i spędzasz czas na kafeterii- podrzędnym forum kobiecym, wylewając żale, że żadna "studentka' cię nie chce. Oprzytomniej. Na żadną studentkę nie masz szans od jakichś 10 lat.

Lala, jesteś wróżką? Jakie 37 lat? I komentujemy pytanie autora, która ma 31 lat. Może bez problemu związać się z 24-letnią studentką. Jest wcale nie mało takich związków. 

Gość gość
2 godziny temu, Gość geniusz napisał:

trafilas na nudziarza ja chodze na imprezy normalnie jak 20 latek kilka razy w tygodniu wiadomo ze czasem jest tak ze i z miesiac nie wyjde nigdzie

Tak sobie tłumacz. Gdybyś był atrakcyjny, dawno wyrwałbyś 20 latkę. A tu zonk.

Gość Rambo

Cóż za nagły przypływ dwudziestolatek.

Chyba gościnnie z "ciąża poród pincet plus" lub "samotność po czterdziestce"

Gość gość
2 godziny temu, Gość Ola napisał:

Możliwe ze nudziarz. Na początku tez był „rozrywkowy” a potem chciał mnie podporządkować pod swoje widzimisie. Nie wiem może miałam pecha ale odradzam dziewczynom aż tak starszych partnerów. 

Pewnie. Żadnych wspólnych tematów, znajomych, rozrywek. A za parę lat parzenie ziółek na wątrobę i leki na prostatę, bo psi-psi 😛 

Gość Rambo

I żadna nie zalogowana.

Jakiś tak przez przypadek nastąpiło zagęszczenie dwudziestolatek o 22:00

22 września 1920 r czyli w czasie kiedy miały dwadzieścia lat

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

"My" czyli ty? Nie ma to jak zdumiewająca inteligencja 🙂

Nie. Ja też. I reszta kobiet 20+ . Nie chcemy spędzić życia z dziadkami. Mamy już własnych.

Gość Rambo

20 lat to ty trolisz na kafeterii.

Byłaś tu jeszcze kiedy monitory były monochromatyczne w kolorze zielonym a największym dyskiem twardym była dyskietka 3,5 cala

Gość gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie, wtedy to jeszcze dzieciuch. 

A teraz zwiędły seler.

Gość Ola

Autor zapytał ja odpowiedziałam z własnego doświadczenia. Nie potrzeba zakładania konta by przedstawić swój punkt widzenia. 10-12 lat różnicy to moim zdaniem przesada czasy się zmieniają itd. Możecie być mega rozrywkowymi 31 latkami ale macie już swoje przeżycia, doświadczenia itd. A taka 20. Woli to przezywać z rówieśnikiem a nie podstarzałym typem który chce podnieść swoje ego umawiając się z młodsza. Oczywiście są wyjątki ale jak sama nazwa wskazuje nie są powszechnym zjawiskiem. Lepiej szukać w swoim „przedziale” wiekowym. 

Gość Rambo

Ale ja się z toba zgadzam.

Tylko zastanawia mnie skąd się tu wzięłaś

Gość Ola

Przynajmniej ja z perspektywy 5 lat złe wspominam swój związek ze starszym o 10 lat facetem chociaż wtedy wydawało mi się to być czymś normalnym 

Gość Rambo

No to zmykaj do swojego źrebaka.

Ja idę spać bo jestem starym koniem.

Dobranoc

Gość gosc

Jak mawiał moj kuzyn dziewczyny co maja 25 lat to już stare dupy i to jest prawda.

Gość Gość
39 minut temu, Gość gosc napisał:

Jak mawiał moj kuzyn dziewczyny co maja 25 lat to już stare dupy i to jest prawda.

Wy się starzejecie szybciej i dlatego żyjecie 7,5 roku krócej od kobiet, liczą się  statystyki, a nie bełkot kuzyna przy piwku. To wam szybciej  doopa zaczyna cmentarzem  śmierdzieć. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Wy się starzejecie szybciej i dlatego żyjecie 7,5 roku krócej od kobiet, liczą się  statystyki, a nie bełkot kuzyna przy piwku. To wam szybciej  doopa zaczyna cmentarzem  śmierdzieć. 

Kobiety starzeją się szybciej i wyglądają gorzej np. w wieku 40 lat niż ich rówieśnicy. Faceci nie umierają od starzenia się, tylko od stresów, używek, niezdrowego jedzenia. 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Nie. Ja też. I reszta kobiet 20+ . Nie chcemy spędzić życia z dziadkami. Mamy już własnych.

Czyli znowu ty oznacza my. Masz duże problemy z logiką. 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

A teraz zwiędły seler.

Facet w wieku 30 lat to jest najlepszy "okaz". Już nie dziecko, a ciągle młody, silny i przystojny.

Gość Kobieta
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Facet w wieku 30 lat to jest najlepszy "okaz". Już nie dziecko, a ciągle młody, silny i przystojny.

O ile jest silny 💪 przystojny i zaradny. Niektórzy w tym wieku maja głębokie bruzdy i obwisle policzki. Jak facet o siebie dba tak ma. Przystojny będzie przystojny do 45 roku życia, brzydal brzydalem będzie zawsze. Śmieszą mnie tego typu dyskusje. Prawiczki nie pocieszajcie się niczego z wiekiem nie zyskujecie. Chyba, ze mowa o pomnazaniu majatku. Ale to trzeba mieć majątek. I go pomnożyć. 

Gość Babunia
8 godzin temu, Gość Rambo napisał:

I żadna nie zalogowana.

Jakiś tak przez przypadek nastąpiło zagęszczenie dwudziestolatek o 22:00

22 września 1920 r czyli w czasie kiedy miały dwadzieścia lat

Zachowujesz się jak imbecyl. Każda miała kiedyś te 20 lat i nawet na podstawie swojego doświadczenia moze ci na pytanie odpowiedziec. 

Zatem, gdy miałam 20 lat podobali mi sie wyłącznie rówieśnicy, ewentualnie 2-3 lata starsi. Mając 25 lat również ewentualność 2-3 lata starsi i tylko z takimi sie umawialam. Moj mężczyzna jest ode mnie właśnie te 2 lata starszy i jest super a jesteśmy juz po 30. Nie wyobrażam sobie związać się w wieku 20 lat z 30latkiem. Wiem natomiast, ze dla pieniędzy lub mieszkania bez rodziców wiele kobiet sie zwiaze z takim. 

Gość Dock

Ja mam 32 i celuje w dziewczyny 24 - 25... Wbrew temu co piszecie wiele jest na tak

Gość Proste
16 minut temu, Gość Dock napisał:

Ja mam 32 i celuje w dziewczyny 24 - 25... Wbrew temu co piszecie wiele jest na tak

Z tego powodu siedzisz tu od rana zamiast ogora kisic w młodej piczy? Jak masz kasę albo jesteś przystojny to pewnie ze 25cio latke poderwiesz. Brzydkiemu i niezaradnemu to i stara nie da. Proste 

Gość Dock
1 minutę temu, Gość Proste napisał:

Z tego powodu siedzisz tu od rana zamiast ogora kisic w młodej piczy? Jak masz kasę albo jesteś przystojny to pewnie ze 25cio latke poderwiesz. Brzydkiemu i niezaradnemu to i stara nie da. Proste 

Jestem bardzo przeciętny jedynie tylko to że wysportowany i zadbany dodatkowa bardzo niski plus zacząłem Łysiec jestem bogaty ale We wstępnym stadium znajomości nikt nie pyta cię ile masz pieniędzy będąc w Ameryce udało mi się dodatkowa zaliczyć kilka przygód z dużo młodszym amerykanami po prostu to kwestia przebojowości i temperamentu często widzę bardzo przystojnych mężczyzn dużo wyższych ode mnie ale są drętwy i nie mają powodzenia

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Babunia napisał:

Zachowujesz się jak imbecyl. Każda miała kiedyś te 20 lat i nawet na podstawie swojego doświadczenia moze ci na pytanie odpowiedziec. 

Zatem, gdy miałam 20 lat podobali mi sie wyłącznie rówieśnicy, ewentualnie 2-3 lata starsi. Mając 25 lat również ewentualność 2-3 lata starsi i tylko z takimi sie umawialam. Moj mężczyzna jest ode mnie właśnie te 2 lata starszy i jest super a jesteśmy juz po 30. Nie wyobrażam sobie związać się w wieku 20 lat z 30latkiem. Wiem natomiast, ze dla pieniędzy lub mieszkania bez rodziców wiele kobiet sie zwiaze z takim. 

Dla pieniędzy? Dla mieszkania? Strasznie smutne musisz mieć życie prostaczko. 

Gość Gość
11 godzin temu, Gość Dock napisał:

N pewnie że jest. Ale zaraz kafeteryjne pasztety będą usilnie ci wmawiać, że nie. 

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

N pewnie że jest. Ale zaraz kafeteryjne pasztety będą usilnie ci wmawiać, że nie. 

Kafeteryjnym nieudacznikiem to jestes ty. Nigdy w to nie nir uwierze ze 24 latka zainteresuje sie takim starym prykiem. Ja sama mam 31lat i gustuje w facetach w wieku + 35 -40. Ale musi byc na poziomie dobrze wygladac i dobrze zarabiac. Golodupiec ktory patrzy tylko zeby zaliczyc mloda picze mnie nie interesuje.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Kafeteryjnym nieudacznikiem to jestes ty. Nigdy w to nie nir uwierze ze 24 latka zainteresuje sie takim starym prykiem. Ja sama mam 31lat i gustuje w facetach w wieku + 35 -40. Ale musi byc na poziomie dobrze wygladac i dobrze zarabiac. Golodupiec ktory patrzy tylko zeby zaliczyc mloda picze mnie nie interesuje.

Masz po prostu ciasne myślenie i ograniczone horyzonty. 

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dla pieniędzy? Dla mieszkania? Strasznie smutne musisz mieć życie prostaczko. 

...u oczywiscie ze facet musi miec kase i mieszkanie to warunek konieczny jak chce sie zwiazac ! To ze ty jestes biedakiem i jeszcze smiesz ublizac kobietom 30 lat to swiadczy o tym jakim smieciem jestes.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Masz po prostu ciasne myślenie i ograniczone horyzonty. 

Ja mam ograniczone ale jak 32letni dziad pisze ze 30stka jest stara i marzy mu sie 20stoletnia picza i ze wszystkie na niego leca to jest oki ? 🤣🖕 To ciekawe skad tylu tu nieudacznikow prawiczkow w wieku do 40stki ktorzy nawet piczy i cyckow nie widzieli na zywo 🤣