Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

pytania do 21-22 latek czy zwiazalybyscie sie z

Polecane posty

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Masz po prostu ciasne myślenie i ograniczone horyzonty. 

Czy kobieta ma 25 czy 30 lat to jest jeden warunek dla faceta. Musi byc wyksztalcony musi miec dobre stanowisko musi miec dobry samochod i musi miec ladne mieszkanie i dobre zarobki. Wtedy kazda bedzie was chciala i mlodsza i strasza.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

...u oczywiscie ze facet musi miec kase i mieszkanie to warunek konieczny jak chce sie zwiazac ! To ze ty jestes biedakiem i jeszcze smiesz ublizac kobietom 30 lat to swiadczy o tym jakim smieciem jestes.

Śmieciem umysłowym to ty akurat jesteś. Takim z jakiegoś naprawdę bardzo, bardzo brudnego śmietnika. I oczywiście, że kobieta musi mieć kasę i mieszkanie, to warunek konieczny jak chce się związać. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja mam ograniczone ale jak 32letni dziad pisze ze 30stka jest stara i marzy mu sie 20stoletnia picza i ze wszystkie na niego leca to jest oki ? 🤣🖕 To ciekawe skad tylu tu nieudacznikow prawiczkow w wieku do 40stki ktorzy nawet piczy i cyckow nie widzieli na zywo 🤣

Ale oni naprawdę uważają, że 30-stka jest dla nich za stara. Będziesz im na siłę wmawiać, że nie? 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czy kobieta ma 25 czy 30 lat to jest jeden warunek dla faceta. Musi byc wyksztalcony musi miec dobre stanowisko musi miec dobry samochod i musi miec ladne mieszkanie i dobre zarobki. Wtedy kazda bedzie was chciala i mlodsza i strasza.

Bardzo prostackie myślenie. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Śmieciem umysłowym to ty akurat jesteś. Takim z jakiegoś naprawdę bardzo, bardzo brudnego śmietnika. I oczywiście, że kobieta musi mieć kasę i mieszkanie, to warunek konieczny jak chce się związać. 

Jak facet pisze do kobietu ze jest smieciem to jest to juz dno totalne dlatego nie bede z toba dalej pisac. Tylko nieudacznik moze twierdzic ze ma jakies szanse u 20stolatki. Na szczescie sa jeszcze faceci zamozni kulturalni dbajacy o siebie ktorzy wiedza jak postepowac z kobieta i oni maja najwiekszs szanse na piekne kobiety. 🖕

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale oni naprawdę uważają, że 30-stka jest dla nich za stara. Będziesz im na siłę wmawiać, że nie? 

Ale ja mam ich w dupie. Wy naprawde na leb upadliscie ze ktos bedzie sie przejmowal jakimis nieudacznikami starymu dziadami.

Gość Gość

Bardzo prostackie myślenie. 

Prostackie myslenie to jest wtedy jak jakis ochlajtus mysli ze ma szanse u ladnej 20stolatki.

Gość Gość

A ja i wszystkie kobiety myslimy ze zeby sie zwiazac z facetem to musi on dobrze zarabiac i miec mieszkanie i samochod warunek konieczny.

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Jak facet pisze do kobietu ze jest smieciem to jest to juz dno totalne dlatego nie bede z toba dalej pisac. Tylko nieudacznik moze twierdzic ze ma jakies szanse u 20stolatki. Na szczescie sa jeszcze faceci zamozni kulturalni dbajacy o siebie ktorzy wiedza jak postepowac z kobieta i oni maja najwiekszs szanse na piekne kobiety. 🖕

Ale ty masz przede wszystkim nasrane we łbie, bo pierwsza napisałaś do kogoś "...". Kobieta do faceta też tak nie powinna. Chyba że jesteś aż tak zakłamana, choć w sumie to całkiem możliwe przy tym swoim całym prymitywizmie. 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale ja mam ich w dupie. Wy naprawde na leb upadliscie ze ktos bedzie sie przejmowal jakimis nieudacznikami starymu dziadami.

Ale oni ciebie też mają w dupie. Ty chyba naprawdę na łeb upadłaś że ktoś będzie się przejmował jakąś nieudacznicą jak ty i starym babsztylem. 

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Prostackie myslenie to jest wtedy jak jakis ochlajtus mysli ze ma szanse u ladnej 20stolatki.

Pogrążasz się w swojej głupocie i frustracji.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

A ja i wszystkie kobiety myslimy ze zeby sie zwiazac z facetem to musi on dobrze zarabiac i miec mieszkanie i samochod warunek konieczny.

Wszystkie kobiety??? Wypowiadasz się naprawdę za wszystkie kobiety? Nieźle masz nasrane w bani. 

Gość Gość0

Wszystkie kobiety??? Wypowiadasz się naprawdę za wszystkie kobiety? Nieźle masz nasrane w bani. 

Kūrwo zdechniesz w samotnosci 🙂

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale oni ciebie też mają w dupie. Ty chyba naprawdę na łeb upadłaś że ktoś będzie się przejmował jakąś nieudacznicą jak ty i starym babsztylem. 

Ja jestem kobieta sukcesu i mloda bi mam dopiero 31 lat. Tacy jak ty moga mi buty czyscic.

Gość Gość

Pogrążasz się w swojej głupocie i frustracji.

Psychiatra sie klania.

Gość Geniusz
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ja jestem kobieta sukcesu i mloda bi mam dopiero 31 lat. Tacy jak ty moga mi buty czyscic.

Gra tulu je a czym sie zajmujesz i ile zarabiasz

Gość Geniusz
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Gra tulu je a czym sie zajmujesz i ile zarabiasz

Gość Gość

Jesteś przede wszystkim prymitywną wieśniarą. 

Gość Gość

Psychiatra sie klania.

Fakt, przydałby ci się.