Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basia18

Wesele

Polecane posty

Hej

Może niewiele osób będzie zaiteresowanym moim tematem,ale musz się wygadać.Niewiem czy się czepiam ale zabolało mnie zachowanie męża. Jakiś czas temu była z nim na weselu w jego rodzinie,pomimo 10 letniego starzu nie mam bliskiego  kontaktu z całą jego rodzina.kiedy nawet uwierzyłam mu się w rozmowie że u niego na imprezie czuje się obco.Chyba nie bardzo bo to obeszło gdyż na pierwszych stołach wkorzyla mnie.Kiedy tańczył em z jego bratem ciotecznym on tańczy z jego dziewczszyna oczywiście jest to sytuacja  naturalna i ok, ale potem kiedy już wróciłem do stolu i siedziałem sama on poszedł z tą panną do ich stolu i tam z nie duza chwilę rozmawiał. Poczułam  się głupio siedząc sama przy stole gdzie i tak ciągle się mijamy w domu bo dużo pracujemy a on rozprawia z inna. Nie wiem może się czepiam ale zabolało mnie to I poczułam się jak naiwna ...ka.

Co myślicie?

Gość Gosc

Jako zona stalas sie czescia tej rodziny. I choc mozesz czuc sie obca, warto uswiadomic sobie, ze ludzie na weselu to sami swoi. Oczywiscie, ze w dobrym tonie byloby, gdyby maz przedstawil Cie czesci rodziny, ktorej nie znasz, jednak sama wiesz jak to jest na weselu. Nie ma powodow, by czuc sie zle z tym, ze sama rozpoczynasz rozmowe z nieznanymi czlonkami jego rodziny. Wiadomo, ze on czuje sie pewniej wsrod swoich, jednak wesela maja to do siebie, ze latwiej jest nawiazac kontakt. Moze sie okazac, ze znajdziesz wspolny jezyk z jego kuzynka, ktorej dotad nie poznalas, nielubiana ciotka okaze sie rowna babka a pol wesela przegadasz z jego bratowa itd. Wyluzuj troche, moze Twoj maz nie jest przykladem chodzacej kultury, wiec nie ma co sie na niego obrazac i zadbac o integracje i dobra zabawe we wlasnym zakresie 😉