Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Wygladam jak śmieciarz

Polecane posty

Gość Gosc

Nosze byle jakie ciuchy

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Nosze byle jakie ciuchy

To idź do galerii i nakup se coś w diverse albo housie i będzie git

Gość Gosc

W tych sklepach sa ciuchy szmaciane, slabej jakosci. Ja nie lubie chodzić po sklepach

Gość Kiedys jak

Bylam piekna  i młoda  lubiłam chodzić  po sklepach  i wybierać  od sklepu  do sklepu  teraz jedyne co lubię  zamówić   przez  net  dostarcza  i nie trzeba  tracić  czasu 

Gość Gość

Ale nie pomarańczowy kombinezon? 😃

Mężczyzna metroseksualny, przesadnie dbający o siebie jest mało męski, ważne byś w swoich ciuchach dobrze wyglądał i tak się czuł, by były czyste. Męski facet nie dba o strój, nie lubi zakupów, robi to za niego i dla niego kobieta, taki facet późno "dorasta" do dbania o siebie, ale ma bardzo porządną prz3z kobiety cechę - jest męski.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale nie pomarańczowy kombinezon? 😃

Mężczyzna metroseksualny, przesadnie dbający o siebie jest mało męski, ważne byś w swoich ciuchach dobrze wyglądał i tak się czuł, by były czyste. Męski facet nie dba o strój, nie lubi zakupów, robi to za niego i dla niego kobieta, taki facet późno "dorasta" do dbania o siebie, ale ma bardzo porządną prz3z kobiety cechę - jest męski.

c.d. Nie potrzebujesz dużo ciuchów by dobrze wyglądać - garnitur, 2 pary dżinsów, spodnie, kilka koszul, wełniana  marynarkę na zimę,  sweter w serek, tzw pulower, jakieś sportowe ciuchy. Kupuj raz w miesiącu jedna rzecz i skompletujesz garderobę. Najważniejsze nie spinaj się z tego powodu, bo to tylko ciuchy, nic więcej,  to co w nich jest ważniejsze, czyli ty.

Gość Stylista

Czeba zakupić garnitur z muchom. Na każda okazje. Na ślub własny i pogrzeb do trumny a jaka oszczędność. 

Gość gość

E tam gadasz głupoty, ja zakupy robie w 5 minut od razu wiem co kupić, a lubie dobrze wyglądać i co, to niby źle?

Gość gość

Do tego ja wole np. Trampki kupić w CCC bo na co mi buty na dwa sezony, jak można kupić takie co się rozlecą a zaraz będę miał nowe 

Gość Gość
16 minut temu, Gość Kiedys jak napisał:

Bylam piekna  i młoda  lubiłam chodzić  po sklepach  i wybierać  od sklepu  do sklepu  teraz jedyne co lubię  zamówić   przez  net  dostarcza  i nie trzeba  tracić  czasu 

Mam podobnie. Galerie odwiedzam 2-3 w roku jak już muszę...

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Mam podobnie. Galerie odwiedzam 2-3 w roku jak już muszę...

Z tym,że zaznaczam że jestem nadal piękna i mloda :)

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Do tego ja wole np. Trampki kupić w CCC bo na co mi buty na dwa sezony, jak można kupić takie co się rozlecą a zaraz będę miał nowe 

Ale oprócz trampek potrzebne jeszcze są pantofle,  latem klapki a zimą jakieś martensy czy inne ciepłe buty.

Gość Gość

A co nosi smieciarz? Pewnie dres i bluza z kapturem non stop.

Gość Lala
45 minut temu, Gość gość napisał:

To idź do galerii i nakup se coś w diverse albo housie i będzie git

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Gość gość
2 minuty temu, Gość Lala napisał:

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Z czego mi tu brechtasz 😛 Przecież tam fajne ciuchy są 

Gość gość

kolega na studiach chodził codziennie w tej samej koszulce porażka

Gość Gosc

Nie no mam pare ciuchow, dresow nie nosze, bluzy tak ale nie zawsze.

Gość akimuszki666ppp

kup sobie odzież ze sklepow specjalistycznych np z wyposażeniem w góry tam moze nie byc juz szmat i nie byc w o gole ludzi i przy tym takie kurtki alpinusa czy cos z N to starczaja na lata i zawsze wygladaja jak nowe 🙂 ja mma juz dwie co maja jedna 11 lat druga 8 i dobrze sie starzeją. polecam spodnie tam kupisz buty skarpetki wszystko i nic nie musisz sie bac ze sa ludzie. 

Gość Dobrze ktoś

Napisał  wyżej  jak  masz  problem  to twoja  żona  Cię  w ciuchy  zabezpieczy 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość akimuszki666ppp napisał:

kup sobie odzież ze sklepow specjalistycznych np z wyposażeniem w góry tam moze nie byc juz szmat i nie byc w o gole ludzi i przy tym takie kurtki alpinusa czy cos z N to starczaja na lata i zawsze wygladaja jak nowe 🙂 ja mma juz dwie co maja jedna 11 lat druga 8 i dobrze sie starzeją. polecam spodnie tam kupisz buty skarpetki wszystko i nic nie musisz sie bac ze sa ludzie. 

Ostatnie zdanie idealnie opisuje was kafeteriusze...

Gość nenene
1 godzinę temu, Gość akimuszki666ppp napisał:

nic mnie tak nie smieszy jak widok ludzi na miescie ubranych w ciuchy do wspinaczki, chodzenia po górach itd. kurtka alpinus czy north face, buty trekkingowe i plecak zdolny pomiescic prowiantu na 2 tygodniowa wyprawe, jeszcze do tego apaszka/chusta na glowie

idz do zary czy reserved jak beda wyprzedaze i za 200zl sie obkupisz