Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy faceci to rzeczywiscie takie swinie ?

Polecane posty

Gość Gość

Bo jak sie czyta kafe i to co oni tu wypisuja to mam wstret do facetow. Nie myslalam nigdy ze facet moze napisac do kobiety jestes smieciem. Juz sama nie wiem czy tak jest ze wszyscy sa tacy czy tutaj tylko siedza same niudaczniki.

Gość Gość

Pierdlam sobie wy nieudaczniki wdychajcie!

Gość Gość

Usunęli tu wątek 'podobają mi się jej kolezanki' a tam było dokładnie opisane jacy są faceci, jakie mają taktyki, jakie wymówki, jakie patenty na zdrady, jakie podejście do związku itd. Szkoda że zostało to usunięte bo wiele dziewczyn przejzalo na oczy ale widać kogoś to bardzo zdenerwowało, że prawda ujrzała światło dzienne. 

Gość Gosc
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo jak sie czyta kafe i to co oni tu wypisuja to mam wstret do facetow. Nie myslalam nigdy ze facet moze napisac do kobiety jestes smieciem. Juz sama nie wiem czy tak jest ze wszyscy sa tacy czy tutaj tylko siedza same niudaczniki.

W Realu nie lepiej, jakieś 95% facetów jest takich samych a znalezienie porządnego, fajnego faceta w tych czasach graniczy z cudem. Przyzwyczaj się.

Gość ...
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

W Realu nie lepiej, jakieś 95% facetów jest takich samych a znalezienie porządnego, fajnego faceta w tych czasach graniczy z cudem. Przyzwyczaj się.

To moze nie szukaj (wszak jesteś taka silna) i nie podstawiaj nikomu pod nos swojej psity.

Gość Nic

Tamten watek namawial kobiety do zdrad wiec sobie nie zalujcie:) i nie wierzcie w milosne wyznania, bo oni oszukuja, uwaga wazne dotyczy ,80 %samcow, 

Gość gosc
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Usunęli tu wątek 'podobają mi się jej kolezanki' a tam było dokładnie opisane jacy są faceci, jakie mają taktyki, jakie wymówki, jakie patenty na zdrady, jakie podejście do związku itd. Szkoda że zostało to usunięte bo wiele dziewczyn przejzalo na oczy ale widać kogoś to bardzo zdenerwowało, że prawda ujrzała światło dzienne. 

A mogłabyś wypunktować kilka charakterystycznych rzeczy?

Gość Nic

Ci idioci sami sobie strzelili w kolano, madre to to jest? 🙂dla chwili zaistnienia na.babskim forum wyhodowali zdradzieckie zmije:) a baby potrafia lepiej sie kryc niz idioci:)

Oczywiście, że tak :) Ja również mam wstręt do facetów, ale nie musiałam wcale czytac tego forum, żeby ich "przejrzeć". Od zawsze wiedziałam, że tacy są, wystarczy ich dobrze obserwować. W realu wcale nie jest lepiej, też nie mają żadnego szacunku do kobiet, tylko różnica taka, że nie wszystko powiedzą w oczy :) 

Gość ...
1 minutę temu, Mizo napisał:

Oczywiście, że tak 🙂 Ja również mam wstręt do facetów, ale nie musiałam wcale czytac tego forum, żeby ich "przejrzeć". Od zawsze wiedziałam, że tacy są, wystarczy ich dobrze obserwować. W realu wcale nie jest lepiej, też nie mają żadnego szacunku do kobiet, tylko różnica taka, że nie wszystko powiedzą w oczy 🙂

A mimo to pragniesz prącia z całych sił!!!

Gość w kość
1 minutę temu, Mizo napisał:

Oczywiście, że tak 🙂 Ja również mam wstręt do facetów, ale nie musiałam wcale czytac tego forum, żeby ich "przejrzeć". Od zawsze wiedziałam, że tacy są, wystarczy ich dobrze obserwować. W realu wcale nie jest lepiej, też nie mają żadnego szacunku do kobiet, tylko różnica taka, że nie wszystko powiedzą w oczy 🙂

... a już chciałem napisać w tym temacie: zapytaj Mizo:P

Gość Nic
Przed chwilą, Gość ... napisał:

Jednego? Nie 🙂

Gość Hubaa

Jestem esencja tego kanalu, wiec streszcze nauki obecnych tu kulfonow:) za randki placimy pol na pol, na pierwsza randke ty zapraszasz i ty podrywasz, bo inaczej jestes drewno, o slubie nigdy nie wspominaj bo zmuszasz, milosc to tylko hormony, mowimy o milosci by zakryc randki z inna, zapewniamy jak beznadziejna jest dana s.uka by nie byla zazdrosna partnerka, zdradzamy zawsze gdy okazja, ogolnie jestescie miesem do seksu i do gotowania, wiec ponawiam pytania po co kobiecie facet?

Gość Gosc
17 minut temu, Gość ... napisał:

To moze nie szukaj (wszak jesteś taka silna) i nie podstawiaj nikomu pod nos swojej psity.

No wlasnie juz nie szukam nikogo na stale ani z nikim.nie sypiam.i nie szukam.okazji do seksu, jedynie czasem się z kimś poprzytulam, pomiziam bo lubię się całować, zapokoje się tym i na tym koniec zabawy z delikwentem (plus masturbacja w domu i żadnego bolca mi nie brakuje) noi kop w d...e delikwentowi, szukam następnego do pomiziania 😁 ale nie jakoś nachalnie, jak się trafi okazja to korzystam i zaspokajam swoją potrzebę czułości. Tyle. Niczego więcej od tych gnojkow nie chce, nie wierze w ich wierność. Tyle o moim.nastawieniu. 

Gość Koneser

Napierdziałem w kołdrę własnie - czekam na was dziewczyny

10 minut temu, Gość w kość napisał:

... a już chciałem napisać w tym temacie: zapytaj Mizo:P

Niepotrzebnie. Nie ja jedyna mam o Was takie zdanie :) 

10 minut temu, Gość ... napisał:

Tak sobie tłumacz :) 

Gość ...
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

No wlasnie juz nie szukam nikogo na stale ani z nikim.nie sypiam.i nie szukam.okazji do seksu, jedynie czasem się z kimś poprzytulam, pomiziam bo lubię się całować, zapokoje się tym i na tym koniec zabawy z delikwentem (plus masturbacja w domu i żadnego bolca mi nie brakuje) noi kop w d...e delikwentowi, szukam następnego do pomiziania 😁 ale nie jakoś nachalnie, jak się trafi okazja to korzystam i zaspokajam swoją potrzebę czułości. Tyle. Niczego więcej od tych gnojkow nie chce, nie wierze w ich wierność. Tyle o moim.nastawieniu. 

A przed miziankiem myjesz swoją zapoconą, obszczaną pudernicę?

Gość Zzzzzzz
Przed chwilą, Gość ... napisał:

A przed miziankiem myjesz swoją zapoconą, obszczaną pudernicę?

A co cie to obchodzi czy myje plotkarzu sflustrowany? Nie twoja dzialka to cie udzielasz 

Gość w kość
4 minuty temu, Mizo napisał:

Niepotrzebnie. Nie ja jedyna mam o Was takie zdanie 🙂

niejedna ma dobre o mnie zdanie:P

Gość mowa fascynacji

Czy to prawda, że laluniom wali z zadka?

4 minuty temu, Nadine Lu napisał:

Tylko tutaj tacy są, piszą tak że uszy więdną niestety :D

W realu przeciętni faceci tak samo gadają, tylko w swoim męskim gronie, gdy nie ma kobiet :) To są ich prawdziwe myśli - w internecie ludzie nie mają hamulców, więc mogą się całkowicie otworzyć, natomiast w życiu realnym po prostu istnieje pewna "poprawność polityczna". To, że nie wszystko uslyszysz nie znaczy, że tak nie jest :)

Gość Asia
1 minutę temu, Gość w kość napisał:

niejedna ma dobre o mnie zdanie:P

Zapewne wszystko co mowisz to klamstwo, tak mowia twoi koledzy 

Gość Zzzzz
2 minuty temu, Gość mowa fascynacji napisał:

Czy to prawda, że laluniom wali z zadka?

A co nigdy nie sprawdzales dziaciaku?

Gość Nic

80 % pamietajcie, jak widzicie ze to przecietny samczyk, jaskiniowy sa podsluchy i detektywi

Gość sendzia Stuleja
3 minuty temu, Gość Zzzzz napisał:

A co nigdy nie sprawdzales dziaciaku?

Nie!

Gość Nic

Dam wam podpowiedz pierwszy test na samczyka jaskiniowego, to czy czyta ksiazki, i jak pytacie sprawdzcie czy zna tresc, jaskiniowcy nie czytaja ksiazek:) drugi test, czy osobnik wierzy w zycie po smierci, jaskiniowcy maja to gdzies, liczy sie teraz, kasa samochod itp jesli da odpowiedz jednym slowem, jednym zdaniem to znaczy ze ograniczony umysl, sluchajcie uwaznie co mowi czy jest logiczny i zadawajcie podchwytliwe pytania, no ale to dla kosiarek:)

Gość ...
4 minuty temu, Gość Nic napisał:

Dam wam podpowiedz pierwszy test na samczyka jaskiniowego, to czy czyta ksiazki, i jak pytacie sprawdzcie czy zna tresc, jaskiniowcy nie czytaja ksiazek:) drugi test, czy osobnik wierzy w zycie po smierci, jaskiniowcy maja to gdzies, liczy sie teraz, kasa samochod itp jesli da odpowiedz jednym slowem, jednym zdaniem to znaczy ze ograniczony umysl, sluchajcie uwaznie co mowi czy jest logiczny i zadawajcie podchwytliwe pytania, no ale to dla kosiarek:)

No i czy lubi włoski wokół odbytu. Jesli nie, to 99% kobiet odpada.

Gość gosc

Czyli, że facetów trzeba traktować jak bankomaty

Gość Nic
4 minuty temu, Nadine Lu napisał:

Musiałaś się bardzo zawieść na mężczyznach. Skąd tyle wszystkiego na nie? Gdzieś przeczytałam że masz dopiero 20 kilka lat.  

Bo siedzi na forum okupowanym przez prymitywnych ...ow i dlatego ze koledzy w realu tez podobni, nie miala okazji byc w glebokiej relacji i poznac rozwiniete swiadomosci

Gość Gość

Na pewno nie wszyscy faceci, to świnie. Jednak w większości zdradzają swoje kobiety. Żeby nie mieć problemów z relacjami najczęściej korzystają z płatnych portali. Tymczasem żony, czy dziewczyny są niczego nieświadome.