Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy faceci to rzeczywiscie takie swinie ?

Polecane posty

Gość Dragoniasty

Wszyscy oprócz mnie 🙂

Gość Gość

Swyne 100procent. 

Gość Gosc
36 minut temu, Nadine Lu napisał:

Musiałaś się bardzo zawieść na mężczyznach. Skąd tyle wszystkiego na nie? Gdzieś przeczytałam że masz dopiero 20 kilka lat.  

Ma poglądy jak mnostwo innych kobiet, powiedzialabym ze wiekszosc. 

Gość Gość

Z usług panienek korzystają nawet ci, których żony są w ciąży. Później moralizują innych. Świnie, to za mało powiedziane.

Gość vvv
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

W Realu nie lepiej, jakieś 95% facetów jest takich samych a znalezienie porządnego, fajnego faceta w tych czasach graniczy z cudem.

Bzdura. Znalezienie fajnego i porządnego faceta jest bardzo proste, pod warunkiem, że nie patrzycie na wygląd.

Gość taki obraz wasz
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

W Realu nie lepiej, jakieś 95% facetów jest takich samych a znalezienie porządnego, fajnego faceta w tych czasach graniczy z cudem.

Jakieś 95% kobiet jest takich samych a znalezienie porządnej, fajnej kobiety w tych czasach graniczy z cudem.

Poprawiłem.

Gość Gość

Czytałam ten wątek o tym "..." i najpierw ty napisałaś do faceta per "...". Więc bardzo obłudne jest to co napisałaś autorko. Bo to nie jest tak, że ty możesz, ale do ciebie już nie. Wychodzi straszna hipokryzja. 

Gość Gość

Napisałaś do niego ..., nie wiem czemu nie przepuściło. 

Gość gość

Czytając to forum to przede wszystkim można NABRAĆ WSTRĘTU DO KOBIET. Wy które się tu wpisujecie jesteście: wulgarne, prostackie, i większość naprawdę na poziomie intelektualnym ameby. Roszczeniowe, nic od siebie nie chcące dać, potrafiące tylko żądać i na siłę wciskać facetom jacy mają być i jak się zachowywać, żeby udzielne niby-hrabianki z Koziej Wólki (a tan naprawdę typowe chłopki) mogły tylko leżeć i pachnieć. Razi też wasz wszechobecny we wpisach materializm, lenistwo, bierność, poglądy ze średniowiecza. I oczywiście równouprawnienie zawsze rozumiane tylko jako zbiór szeregu przywilejów dla kobiet, ale nigdy żadnych obowiązków. Bo paniusiom ego by pękło. Jesteście też niesamowicie sfrustrowane i zakompleksione, co wyziera z co drugiego posta. Jednym słowem - jesteście naprawdę KOSZMARNE.  

Gość Cala prawda
10 godzin temu, Nadine Lu napisał:

Tylko tutaj tacy są, piszą tak że uszy więdną niestety :D

Nie zgadzam się. W realu oni myslą tak samo o kobietach tylko nigdy nie powiedzą tego kobiecie wprost, bo nie dostaliby seksu.  To muszą udawac milosc, żeby zaliczyc. 

Aleś naiwna skoro wierzysz,  że oni potrafia kochac kogokolwiek oprocz siebie i swoich synow (choć znajda sie i tacy co nawet biologicznego syna mają w dupie).

Kobiety i mezczyzni potrzebuja sie tylko do rozmnazania.  Gdyby nie popęd trzymalibysmy się od siebie z daleka, bo jestesmy naturalnymi wrogami. 

Gość Ona
10 godzin temu, Mizo napisał:

W realu przeciętni faceci tak samo gadają, tylko w swoim męskim gronie, gdy nie ma kobiet :) To są ich prawdziwe myśli - w internecie ludzie nie mają hamulców, więc mogą się całkowicie otworzyć, natomiast w życiu realnym po prostu istnieje pewna "poprawność polityczna". To, że nie wszystko uslyszysz nie znaczy, że tak nie jest :)

W punkt! 

Ja mam jednego kumpla 30kilkuletniego, ktory uwaza kobiety za słabsze i durnowate jednostki, bo kieruja sie emocjami i daja sie manipulowac i wykorzystywac (co w duzej mierze sie zgadza) i on potwierdza,  ze miedzy soba to co faceci mowia o kobietach (w tym swoich żonach i dziewczynach) to żadna nie chcialaby uslyszec:D 

Gość łysy1410
10 godzin temu, Gość ... napisał:

A przed miziankiem myjesz swoją zapoconą, obszczaną pudernicę?

Dobre :)

Gość Intelektualistka
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Większosc?  Gdyby wiekszosc kobiet myślala "faceci pogardzaja kobietami, wiec jaki sens z nimi byc" to nie byloby tyle męzatek i kobiet w zwiazku.  Tyle złamanych serc i przede wszystkim tyle marudzenia pt "nie moge znalezc faceta ".

Słuchac sie nie da tego jojczenia kobiet jak to bardzo chcą byc w związku:/

Jak sie widzi prwdę o męzczyznach to sie trzyma od nich z daleka a nie pcha w związek z nimi:D

Gość gość
6 godzin temu, Gość gość napisał:

Czytając to forum to przede wszystkim można NABRAĆ WSTRĘTU DO KOBIET. Wy które się tu wpisujecie jesteście: wulgarne, prostackie, i większość naprawdę na poziomie intelektualnym ameby. Roszczeniowe, nic od siebie nie chcące dać, potrafiące tylko żądać i na siłę wciskać facetom jacy mają być i jak się zachowywać, żeby udzielne niby-hrabianki z Koziej Wólki (a tan naprawdę typowe chłopki) mogły tylko leżeć i pachnieć. Razi też wasz wszechobecny we wpisach materializm, lenistwo, bierność, poglądy ze średniowiecza. I oczywiście równouprawnienie zawsze rozumiane tylko jako zbiór szeregu przywilejów dla kobiet, ale nigdy żadnych obowiązków. Bo paniusiom ego by pękło. Jesteście też niesamowicie sfrustrowane i zakompleksione, co wyziera z co drugiego posta. Jednym słowem - jesteście naprawdę KOSZMARNE.  

W punkt.Ja bym jeszcze dodał samouwielbienie i egoizm.

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Dragoniasty napisał:

Wszyscy oprócz mnie 🙂

Ty jesteś największą, jaką spotkałam w życiu, knur do potęgi 

Gość Kiss

Nie, w realnym życiu jest dużo fajnych. Faceci to tylko ludzie, tak, jak my. Jedni są fajni, inni nie, jedni dojrzali emocjonalnie i zaradni, inni zakompleksieni i problemowi.
Ja znam wielu wartościowych facetów, z kręgosłupem moralnym, kochających swe rodziny i pielęgnujacych przyjaźnie,

Gość ŁYSY1979

Wy kobiety według Biblii nie jesteście ludźmi.

Gość Kiss
5 minut temu, Gość ŁYSY1979 napisał:

Wy kobiety według Biblii nie jesteście ludźmi.

Chyba słabo czytałeś.

Gość Pii

Tyleże Biblia to tylko bajeczka by umoralniać i wspierać maluczkich czyt. istot płci meskiej

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Prawda. 

Gość Gość
25 minut temu, Gość gość napisał:

W punkt.Ja bym jeszcze dodał samouwielbienie i egoizm.

Też dodam, jedyne co je interesuje to szmal u faceta, czy ma swoje mieszkanie, samochód i dużego kóttasa. Przynajmniej 95% kobiet to fleje nieroby i brudasy!

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Też dodam, jedyne co je interesuje to szmal u faceta, czy ma swoje mieszkanie, samochód i dużego kóttasa. Przynajmniej 95% kobiet to fleje nieroby i brudasy!

A ciebie kūrwo tylko interesuje mlodsza 20stka w  duzym cycem!

Gość Pii
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Już tak się nie wzdrygaj, chlopcze. Po co kobietom facet jak nie ma porzadnego sprzetu. 

Gość taki obraz wasz
56 minut temu, Gość Cala prawda napisał:

Nie zgadzam się. W realu oni myslą tak samo o kobietach tylko nigdy nie powiedzą tego kobiecie wprost, bo nie dostaliby seksu.  To muszą udawac milosc, żeby zaliczyc. 

Aleś naiwna skoro wierzysz,  że oni potrafia kochac kogokolwiek oprocz siebie i swoich synow (choć znajda sie i tacy co nawet biologicznego syna mają w dupie).

Kobiety i mezczyzni potrzebuja sie tylko do rozmnazania.  Gdyby nie popęd trzymalibysmy się od siebie z daleka, bo jestesmy naturalnymi wrogami. 

Mizo, nie pisz z gościa, podpisz się. O tak wiadomo, że to ty.

To kobiety nie potrafią kochać mężczyzn (z wyjątkiem własnych dzieci).

Gość Gosc
11 godzin temu, Gość Gość napisał:

Pierdlam sobie wy nieudaczniki wdychajcie!

I słusznie, nie trzymaj baka w dópie niech polata po chałupie.

Gość Wiem co mówię
3 minuty temu, Gość Pii napisał:

Już tak się nie wzdrygaj, chlopcze. Po co kobietom facet jak nie ma porzadnego sprzetu. 

Było się nie jepać z kim popadnie, to byś nie miała cylindra jak 25 letni Polonez, na przeciętny tłok byś nie narzekała.