Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem za szybko poszłam z facetem do łóżka?

Polecane posty

Gość gość

Poza tym jeśli znacie się 2 miesiące to i tak nie poszliscie az tak szybko

Gość gosc jasnowidz

Tylko, ze on jej to proponowal jeszcze przed pierwsza randka. 

Gość Gość

Ile ty masz lat autorko 16??

Gość Gość

Ile ty masz lat autorko 16??

4 godziny temu, Gość gość napisał:

[...] Wcześniej namawiał mnie kilka razy do nocowania u siebie, ale nie chciałam, jednak wczoraj stał się jakis oficjalny dla mnie i zaczął mnie traktowac jak koleżankę, więc sama zaproponowałam zostanie u niego i stało się to co się stało [...]

Jednym słowem poddałaś się manipulacji i presji, zamiast własnej woli i pragnieniu?... Wobec tego wątpliwości nie dziwią.

3 godziny temu, Gość gość napisał:

[...] Miałam w planie sie z nim najwyzej pocalować, ale nie garnał sie jakos do tego, zaczal mnie traktować bardziej oficjalnie bo ostatnio mielismy pewne nieporozumienia i pomyslalam, ze skoro proponował wczesniej juz nocleg u niego, to teraz ja zaproponuje...

Jakby mnie pocałował, to bym nie proponowała zostania u niego [...]

Seks nie rozwiązuje problemów i braku dopasowania partnerów. Warto nauczyć się szczerej bezpośredniej komunikacji i dojrzałej postawy wobec nieporozumień.

4 godziny temu, Gość gość napisał:

Czy waszym zdaniem za szybko poszłam z facetem do łóżka?

Takiego rodzaju dylemat obiektywnie nie ma racji bytu. Pytanie brzmi, czy poszłaś do łózka z odpowiednim facetem.

Gość gość

Seks jest super i trzeba się nim cieszyć a nie dopisywać ideologię jak jakieś zakompleksione koniotrzepki z kafeterii.

Gość Gosc
5 godzin temu, Gość gosc jasnowidz napisał:

Tylko, ze on jej to proponowal jeszcze przed pierwsza randka. 

No wlasnie wiec raczej nie traktuje jej poważnie a jedynie jako zapchajdziure. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

No wlasnie wiec raczej nie traktuje jej poważnie a jedynie jako zapchajdziure. 

niby czemu? skąd wy bierzecie te wszystkie teorie? z przedszkola?

Gość lamer
14 godzin temu, Gość gość napisał:

Wydawało mi się, ze jest pozytywnie nastawiony, tylko powiedział na koniec, ze sie zdzwonimy

czyli zaliczył i już ma cie w doopie, dałaś szybko doopy i koniec z tobą

Gość Rambo

Autorka planowała odkryć w sobie pole grawitacyjne aby zrobić z faceta satelitę.

Gość Gość
13 godzin temu, Gość gosc jasnowidz napisał:

No i pan z pensjonatu osiagnal to czego od poczatku chcial. Teraz to dopiero bedziesz plakac. Przeciez dobrze wiesz jaki on jest...

O czym piszesz? 

Gość gosc jasnowidz
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

O czym piszesz? 

No o czym? Przeciez od poczatku dazyl do seksu. Jeszcze zanim byluscie na randce cie chcial zaciagnac do lozka i jeszcze pytal czy siecstydzisz...Wcisnal ci swoj nr tel i gdybys sie nie odezwala, to on by tego nie zrobil. On wizytowki wciska co drugiej panience w pensjonacie, a ty myslalas, ze jestes wyjatkowa. 

Gość Gosc

Jesteś głupia że wskakujesz facetowi do łóżka tylko dlatego, że wyczuwasz zagrożenie w postaci zmiany jego nastawienia. Masz problemy emocjonalne i zanizona samoocenę. Ja też poszłam z facetem do łóżka na drugim spotkaniu i bzykalismy się od tego momentu codziennie jak króliki, ale ja szukalam typowo roochacza tylko do jednego, a nie do zwiazku i to ja miałam go wykorzystać dla własnych potrzeb i miał być jednym z wielu (taki był plan), a jest teraz moim mężem. Cóż. 

Gość geniusz

zrobilas bardzo dobrze nie sluchaj tych bzdur i zabobonow, zgodnie z koncepcja naukowa milosc tworzy sie w muzgu kobiety po seksie z mezczyzna na 3 do 5 randki na 6 juz moze sie nie wytworzyc.. zrobilas wszystko dobrze

teraz jest duza szansa ze juz bedzie ze soba na zawsze albo moze i na dlugo, zrobilas bardzo dobzer

Gość Gość
1 minutę temu, Gość geniusz napisał:

zgodnie z koncepcja naukowa milosc tworzy sie w muzgu kobiety po seksie z mezczyzna na 3 do 5 randki 

😂🤣😂😂😂Ci za Brednie! To ja musiałabym kochać już połowę Poznania! 

Gość geniusz
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

😂🤣😂😂😂Ci za Brednie! To ja musiałabym kochać już połowę Poznania! 

ty tez zrobilas dobrze... bo teraz bedzie ci latwiej kogos pokochac milosc tworzy sie po seksie po prostu masz w muzgu wiecej milosci

Gość Gość

Ty masz się bzykac z facetami bo CHCESZ, a nie dlatego że się boisz... Masakra! 

Gość Gość

Jak ja poszłam z facetem do łóżka to on mi po tym napisał eske że mnie kocha 😄 więc chyba ma kobiecy mozg.

Gość Zpaznokcilakier

;))) to on jest łatwy, Ona zaproponowała o On się zgodzil. Mógł się nie zgodzić. Łatwy. Uciąć mu głowę , a później na stos. Ech to Wasze opowiastki..🙏

Gość gość
36 minut temu, Gość geniusz napisał:

zrobilas bardzo dobrze nie sluchaj tych bzdur i zabobonow, zgodnie z koncepcja naukowa milosc tworzy sie w muzgu kobiety po seksie z mezczyzna na 3 do 5 randki na 6 juz moze sie nie wytworzyc.. zrobilas wszystko dobrze

teraz jest duza szansa ze juz bedzie ze soba na zawsze albo moze i na dlugo, zrobilas bardzo dobzer

Brednie piszesz.

Gość gość

Tak, pytaj prawiczków na kafe to najlepiej Ci odpowiedzą. 

Gość gość

Moim zdaniem troszkę za szybko, tzn. w sensie za mało randek i najlepiej gdyby to przechodziło stopniowo od pocałkunku itd.

Ale to nie był jakiś wielki błąd, jeśli facetowi się naprawdę podobasz z wyglądu i charakteru to nie powinno Cię moim zdaniem skreslić w jego oczach, chyba, ze ma jakieś bardzo konserwatywne poglądy, ale mało jest takich ludzi.

Ważne żebyś teraz nie pokazała mu po seksie, ze wariujesz na jego punkcie i masz paracie na zwiazek bo wtedy ucieknie. To powinno wyjsć od niego i wydaje mi się, ze jemu tez wypada sie odezwać teraz pierwszemu

Gość gość

No i też co innego pójść do łożka przy pierwszym poznaniu się np. w klubie, albo na pierwszej randce, czy na drugiej w tym samym tygodniu znajomości, ale skoro przez te 2 miesiące sporo rozmawialiscie i sie troche poznaliście to nie jest tak źle.

W sumie mogłaś z tym trochę poczekać i nie panikować, kiedy sie oddalił tylko to przeczekać, ale nie zrobiłaś tez wielkiego błedu moim zdaniem idąc z nim do łózka. 
Tylko na przyszłość nie pij duzo na randkach bo wtedy wyłącza się racjonalne myslenie  😉

Nigdy nie rozumiem tych problemów i tych pytań. Poszłaś do łóżka i tyle. Jak coś z tego ma być więcej, to będzie. Jeśli nie, to nie będzie. Proste.

Gość gość
5 minut temu, Koczownik napisał:

Nigdy nie rozumiem tych problemów i tych pytań. Poszłaś do łóżka i tyle. Jak coś z tego ma być więcej, to będzie. Jeśli nie, to nie będzie. Proste.

No tak, tylko pytanie czy to pójscie do łożka z nim wszystkiego nie zepsuło?

Gość gość
2 godziny temu, Gość Zpaznokcilakier napisał:

;))) to on jest łatwy, Ona zaproponowała o On się zgodzil. Mógł się nie zgodzić. Łatwy. Uciąć mu głowę , a później na stos. Ech to Wasze opowiastki..🙏

No właśnie, dlaczego tylko kobieta ma być łatwa, a facet to niby co? też zdecydował się na seks

Gość kurde szatan

Nieprawda.

Zgwałcił ją bo jej się nie podobał seks.

Gość kurde szatan

Jak idziesz z kobietą do łóżka to jeżeli jej się podoba wtedy jest seks

A jak jej się nie podoba to jest gwałt

Gość kurde szatan

Dlatego zanim się przespicie z babą niech wam da na piśmie że wyraziła na to zgodę

Gość kurde szatan

Wasza zgoda nie jest potrzebna bo nie macie nic do gadania.

Jak kobieta chce seksu z facetem to ten musi z nią pójść do łóżka inaczej oskarży go o gwałt