Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hejjegwl

Jaki smak ma sperma? **

Polecane posty

Gość Hejjegwl

Moj chłopak namawia mnie na finał w  ustach ale ja jakoś nie mogę się  przełamać po prostu się brzydze. Jaki smak ma sperma? jakos sobie nie wyobrazam jak ciepłe glutowate coś strzela mi prosto w gardło

Gość Buraczka

Zależy od wielu czynników i cech osobniczych, diety i wielu innych. Bywa gęsta i klejąca jak budyń i można ją prawie gryźć. Bywa glutowata jak piszesz ale i wodnista. W smaku? Hmmm... Też bywa różna - słodkawa, słonawa, z posmakiem orzechowym itd. ale prawie zawsze pozostawia cierpki posmak. Do niczego się nie zmuszaj. Dojrzejesz do tego by spróbować tego nektaru albo i nie. Mój powiedział że i tak w większości przypadków nie wie czy kończy w moich ustach czy gdzieś obok. No chyba, że Go dosyć ostro ssę albo na koniec zrobię prezentację. Aaaa najważniejsze - zapytaj czy będzie się z Tobą całował bezpośrednio po?

Gość Agula

Ja uwielbiam go wyssac do konca jak szczytuje to az jęczy , smak do przejscia a posmak na pol dnia 😉

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Agula napisał:

Ja uwielbiam go wyssac do konca jak szczytuje to az jęczy , smak do przejscia a posmak na pol dnia 😉

Nie lepiej jakby ci zrobił wlewkę bezpośrednio do żołądka?

Gość Agula

we mnie czasem tez szczytuje bez gumki , a najbardziej lubie w analu

Gość gość
Przed chwilą, Gość Agula napisał:

we mnie czasem tez szczytuje bez gumki , a najbardziej lubie w analu

Uważaj żeby ci cienkiej ścianki nie przebił, smród na całą chałupę!

Gość Gość

Śmierdzi tak odrzucająco. Lepsza jest rzadsza, bo łatwiej przełknąć niż taką jak glut. może być lekko słodka  to jeszcze ujdzie.  Najgorsza gorzką albo kwaśna.  Często czuć w niej co jadł mężczyzna  szczególnie ryby, ser albo jak palił papierosa. Jest ohydna, ale da się pokonać odrazę żeby mężczyzna był zadowolony. Możesz po wszystkim dyskretnie wypłukąć gardło .  Ja tak robię.