Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Narzucająca sie kobieta.

Polecane posty

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Przecież wyraźnie napisał, że jest mało atrakcyjna. Doczytaj.

A on jaki jest ? Mnie bardziej to ciekawi ze tak wybrzydza. Pewnie zarabia 2 miesiecznie i wielki pan wybzydzacz 🤣 nie ma nawet o czym gadac.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A ty wiesz ze jestes dziadem?

Frustracja, złość, kompleksy. Spróbuj pomocy u specjalisty, jest jeszcze dla ciebie jakaś szansa. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Jest ich mnóstwo.

To dlaczego zadna cie nie chce ? Co mozesz takiej kobiecie zaoferowac ? Nic 🤣

Gość Gość

A on jaki jest ? Mnie bardziej to ciekawi ze tak wybrzydza. Pewnie zarabia 2 miesiecznie i wielki pan wybzydzacz 🤣 nie ma nawet o czym gadac.

Musi być bardzo fajny według tej dziewczyny z pracy, nie pomyślałaś?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

To dlaczego zadna cie nie chce ? Co mozesz takiej kobiecie zaoferowac ? Nic 🤣

Nie dość że głupia to jeszcze wróżka?

Gość Mniam
21 minut temu, Gość gość napisał:

Ale jak podrywa brzydka, to nie ma co doceniać. 

Wtedy tylko robi loda. 

Gość Gość

Frustracja, złość, kompleksy. Spróbuj pomocy u specjalisty, jest jeszcze dla ciebie jakaś szansa. 

Nie moge zniesc twojej glupoty. Jestem ladna mloda wyksztalcona inteligenta wszyscy mi to mowia. Nie ma miejsca na kompleksy. Twoje zdanie mnie nie interesuje. Jestes nikim i nie chesz tego przyznac. Sa facei na poziomie nigdy takie nie bedziesz.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie dość że głupia to jeszcze wróżka?

Od 20 minut wmawiasz mi komleksy gosciu. Wrozka ?🤣

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Musi być bardzo fajny według tej dziewczyny z pracy, nie pomyślałaś?

Moze to jakas desperatka ? A on taki sam.

Gość wtedy mniam

Ma duży celulit i rozstępy, krzywe nogi. 

Gość Gość

Juz wam napisalam jak ma facet funkcjonowac zeby byl z kobieta. Nie spelniacie nawet 10 %. Tazkr zostaje wam rasia i fap fap 🖕🤣

Gość Gość
1 minutę temu, Gość wtedy mniam napisał:

Ma duży celulit i rozstępy, krzywe nogi. 

A ty masz puste konto 🤷‍♀️

Gość w tedy mniam

A ty masz puste konto 🤷‍♀️

Jestem gościnnie dla jaj.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość w tedy mniam napisał:

Jestem gościnnie dla jaj.

W banku miernoto w banku 🤷‍♀️

Gość Gość

Waszym problemem jest wybujale ego i nieudane zycie

Kobieta wam kompleksow nie naprawi. Psychiatra sie klania i psycholog.

Gość Gość
13 minut temu, Gość Mniam napisał:

Wtedy tylko robi loda. 

Popros kolege depserata takiego jak ty na pewno ci zrobi. 👍

Gość w tedy mniam

W banku miernoto w banku 🤷‍♀️

Nie potrzebuje kasy mam na pęczki . 

Gość Autor

Widzę, że dyskusja zeszła na jakieś dziwne tory.  Problem jaki chciałem poruszyć to:

- dlaczego ona nie rozumie  sygnałów że nie jestem zainteresowany, dlaczego się narzuca.  

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Autor napisał:

Widzę, że dyskusja zeszła na jakieś dziwne tory.  Problem jaki chciałem poruszyć to:

- dlaczego ona nie rozumie  sygnałów że nie jestem zainteresowany, dlaczego się narzuca.  

Bylo pytanie. Jak wygladasz? Ile zarabiasz ? Bo to jest bardzo wazne.

Gość nie autor

Materialistki są same, żadna miłość. 

Gość Autor

Po pierwsze, tak jak pisałem, swoje lata mam i takie pytania trochę mnie obrażają.  Uważam, że w człowieku są inne ważniejsze rzeczy.  Jestem zadowolony że swojego wyglądu, zarobków i osiągnięć jakie mam.  Jestem po rozwodzie i nie mam ciśnienia na związek. Dzieci już mam.  Teraz szukam wielkiej miłości, a przynajmniej kogoś kto będzie miał takie same poglądy na życie. Nie narzekam na brak zainteresowania. :) i nie rozumiem dlaczego to jest bardzo ważne. 

Gość nie autor
3 minuty temu, Gość Autor napisał:

Po pierwsze, tak jak pisałem, swoje lata mam i takie pytania trochę mnie obrażają.  Uważam, że w człowieku są inne ważniejsze rzeczy.  Jestem zadowolony że swojego wyglądu, zarobków i osiągnięć jakie mam.  Jestem po rozwodzie i nie mam ciśnienia na związek. Dzieci już mam.  Teraz szukam wielkiej miłości, a przynajmniej kogoś kto będzie miał takie same poglądy na życie. Nie narzekam na brak zainteresowania. 🙂 i nie rozumiem dlaczego to jest bardzo ważne. 

Tutaj są same brzydule zdesperowane coś mają z głową, są wyjątki na jednej ręce policzyć. Napiszą na forum żadnego dystansu i rozumu. 

Gość Gość

Po pierwsze, tak jak pisałem, swoje lata mam i takie pytania trochę mnie obrażają.  Uważam, że w człowieku są inne ważniejsze rzeczy.  Jestem zadowolony że swojego wyglądu, zarobków i osiągnięć jakie mam.  Jestem po rozwodzie i nie mam ciśnienia na związek. Dzieci już mam.  Teraz szukam wielkiej miłości, a przynajmniej kogoś kto będzie miał takie same poglądy na życie. Nie narzekam na brak zainteresowania. 🙂 i nie rozumiem dlaczego to jest bardzo ważne. 

Czlowieku to jak ty masz taka sytuacje to dla ciebie to komplement ze taka mlodka sie do ciebie lisi. Rozwodnik  pewnie z twojej winy rozwod dzieci to alimenty ja bym na ciebie nawet nie chciala splunac. Wybacz ze tak wprost pisze a jestem w wieku tej dziewczyny. Nie wiem jak nisko musialabym upasc zeby ganiac za rozwodnikiem. To jest juz dno. Ale odpwiem ci na twoje pytanie. Po prostu nie dales jej jasno do zrozumienia ze nie jestes zainteresowany musisz jej to powiedziec w twarz. Zrobisz tej jej przysluge niech sobie dziewczyna szuka faceta bez zobowiazan z swoim wieku. Jakby mi facet powiedzial ze nic z twfo nie bedzie nie obrazilabym sie naprawde. To nie ty masz problem tylko ona zniszczyl bys jej zycie. Piszesz ze nie kasa jest najwazniejsza a kobiety oceniasz tylko po wygladadzie. Jestws hipokryta.

Gość Gość
10 minut temu, Gość Autor napisał:

Ty jestes obrazany. Ty obraziles dziewczyne twierdzac ze za toba lata i ze jest brzydka. Ja nie wiem co sie dzieje z tymi kobietami ze lataja za dziadkami. Przeciez jeat mnostwo mlodych facetow.

Gość Autor

Czlowieku to jak ty masz taka sytuacje to dla ciebie to komplement ze taka mlodka sie do ciebie lisi. Rozwodnik  pewnie z twojej winy rozwod dzieci to alimenty ja bym na ciebie nawet nie chciala splunac. Wybacz ze tak wprost pisze a jestem w wieku tej dziewczyny. Nie wiem jak nisko musialabym upasc zeby ganiac za rozwodnikiem. To jest juz dno. Ale odpwiem ci na twoje pytanie. Po prostu nie dales jej jasno do zrozumienia ze nie jestes zainteresowany musisz jej to powiedziec w twarz. Zrobisz tej jej przysluge niech sobie dziewczyna szuka faceta bez zobowiazan z swoim wieku. Jakby mi facet powiedzial ze nic z twfo nie bedzie nie obrazilabym sie naprawde. To nie ty masz problem tylko ona zniszczyl bys jej zycie. Piszesz ze nie kasa jest najwazniejsza a kobiety oceniasz tylko po wygladadzie. Jestws hipokryta.

Nie napisałem o wyglądzie tylko o kobiecosci, a raczej jej braku.  Czy to komplement ..hmmm, raczej uważam ja za kobiete w " moim wieku".  Ja mam 39 ona 31 więc to raczej nie jest ogromna różnica. 

Gość nie autor

Y

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Coś z głową masz, on nie szuka ciebie, kobita ma się podobać facetowi, ciebie nawet na oczy nie widział, czyta jakieś wywody nikogo nie znaczącego,  świat nie kręci się wokòł ciebie, nie reprezentujesz nic. 

Gość juuuupi

Ona nie jest normalna ale tobie też do normalności trochę brakuje skoro sobie z jej zachowaniem nie radzisz. Może sprawia ci to przyjemność? W twoim wieku lata za tobą 30-stka? Ego skacze pod sufit XD

A tak na serio człowieku, ty nawet nie musisz być dla niej niemiły wystarczy, że będziesz ją zlewał. Dzwoni? Nie odbieraj. Jak zapyta się czemu nie odbierasz to mówisz, że byłeś w sklepie lub nie słyszałeś albo nie miałeś czasu odebrać i krótka piłka. Jak gdzieś cię zaprasza  lub chce do ciebie przyjść to mówisz, że nie możesz, jesteś zajęty, już się z kimś umówiłeś. W pracy z nią nie rozmawiaj jeżeli to nie jest konieczne. Witaj się , żegnaj i tyle. W pracy masz zajmować się pracą a nie pogaduszkami.

Gość Gość

Nie napisałem o wyglądzie tylko o kobiecosci, a raczej jej braku.  Czy to komplement ..hmmm, raczej uważam ja za kobiete w " moim wieku".  Ja mam 39 ona 31 więc to raczej nie jest ogromna różnica. 

Czlowieku to jest 8 lat ! Czy ty myslisz w ogole ? To jest mloda dziewczyna . Ty za rok masz 40stke jestes facetem po przejsciach. Wy ludzie naprawde nie macie za grosz przyzwoitosci i samokrytyki? To jak 8 lat to jest nic to dodajmy to w druga strone to mamy babke co ma 47 lat dalej twierdzisz ze to twoja rowiesnica ? Pewnie napiszesz ze za stara. Chlopie masz dzieci miales zone zejdz na ziemie plisss. Co to znaczy malo kobieca ? Nie ma cyckow  tylka ? Powiedz jej ze nie szukasz teraz zwiazkow teraz masz czas dla siebie i chxesz sie poswiecic dzieciom i zeby sobie ze robila nadziei i masz problem z glowy. Na pewno zrozumie.

Gość Onsam

z kobietami z pracy lepiej nie robić takich rzeczy, wkurzona może nagadać szefowi na ciebie odwalać jakieś numery przeszkadzać robić coś, żeby wyszło że to ty zrobiłeś coś źle i może się to źle skończyć

Inni powiedzą ale oczywiście, że można.

Są właśnie takie możłiwości.

ALe jak narzuca się kobieta to cooś jest nie tak jak powinno, musi być ustawiona do pionu, bo sie jej rola pokręciła chyba