Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana

pierwszy raz...

Polecane posty

Gość nana

No więc, głupio mi o tym pisać ,ale nie mam kogo się poradzić, a w internecie takowej satysfakcjonującej mnie odpowiedzi, nie znalazłam 😞 

Nie będę się rozwodzić nad tym kim jestem, ile mam lat itd... Niedawno straciłam dziewictwo ze swoim chłopakiem, którego bardzo kocham i jestem z nim bardzo zżyta ❤️ 

Na różnych stronach przeczytałam, że większość konsekwencji pierwszego razu ma podłoże psychiczne, jednak nie wyczuwam u siebie nic w ten deseń.

Przechodząc do mojego problemu... Otóż pierwszy raz mnie bardzo bolał, a następny stosunek był równie bolesny. Nie mogłam się skupić na niczym innym, tylko na bólu. Co za tym idzie - nie miałam orgazmu i czuję, że on zawiódł się. Potem trochę minęło, aż do obecnej chwili. Podczas mojej miesiączki nie krwawiłam, tak jak zawsze. Niestety mam długie i obfite miesiączki, ale teraz było inaczej. Krwawienie przerywało i było skromne, trwało to ok. tydzień. Nie wiem czy to też nie był wynik stresu, ale nigdy nie miałam takiej sytuacji. Nie chce iść do ginekologa, szczerze boję się - nigdy u niego nie byłam. Założyłam sobie, że pójdę, gdy zajdę w ciążę ( nie wieżę testom ciążowym - stąd to stwierdzenie).

Bardzo proszę o radę przyjaciółki ❤️ 

Gość Gość

Do ginekologa chodzi się nie tylko jak zajdzie się w ciążę, ale również w innych celach profilaktycznych. Jeżeli chłopak sprawia Ci ból, to poproś go o więcej delikatności, trochę wolniej i więcej pieszczot zamiast twardego mechanizmu. Jeżeli chcesz przeżyć orgazm to musicie ze sobą rozmawiać i wybrać najodpowiedniejszą pozycję dla Ciebie. Pamiętaj też, że jak Twoja pochwa nie będzie wystarczająco wilgotna, to może spowodować liczne obtarcia.

Gość Gość

A ja sądzę, że jesteś dużo dużo za młoda na seks stąd te wszystkie problemy, a największy problem to wizyta u ginekologa, a raczej jej brak. Do ginekologa nie idzie się już zapłodniona tylko wcześniej celem eliminacji przeszkód dla prawidłowego rozwoju płodu w ciąży. Takie podejście jest jak sądzę tylko u nastolatki, że nie pójdzie do ginekologa bo nie.

Gość Gość

Coo??? Zaczęłaś przed 18-tką??? Nie za wcześnie???

Gość Gosc
Dnia 26.09.2019 o 23:37, Gość nana napisał:

No więc, głupio mi o tym pisać ,ale nie mam kogo się poradzić, a w internecie takowej satysfakcjonującej mnie odpowiedzi, nie znalazłam 😞 

Nie będę się rozwodzić nad tym kim jestem, ile mam lat itd... Niedawno straciłam dziewictwo ze swoim chłopakiem, którego bardzo kocham i jestem z nim bardzo zżyta ❤️ 

Na różnych stronach przeczytałam, że większość konsekwencji pierwszego razu ma podłoże psychiczne, jednak nie wyczuwam u siebie nic w ten deseń.

Przechodząc do mojego problemu... Otóż pierwszy raz mnie bardzo bolał, a następny stosunek był równie bolesny. Nie mogłam się skupić na niczym innym, tylko na bólu. Co za tym idzie - nie miałam orgazmu i czuję, że on zawiódł się. Potem trochę minęło, aż do obecnej chwili. Podczas mojej miesiączki nie krwawiłam, tak jak zawsze. Niestety mam długie i obfite miesiączki, ale teraz było inaczej. Krwawienie przerywało i było skromne, trwało to ok. tydzień. Nie wiem czy to też nie był wynik stresu, ale nigdy nie miałam takiej sytuacji. Nie chce iść do ginekologa, szczerze boję się - nigdy u niego nie byłam. Założyłam sobie, że pójdę, gdy zajdę w ciążę ( nie wieżę testom ciążowym - stąd to stwierdzenie).

Ile masz lat ?

Gość Gosc
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Coo??? Zaczęłaś przed 18-tką??? Nie za wcześnie???

Może została zgwałcona ,ja właśnie szukam sposobu jak udowodnić ze Maz zgwałcił córkę ona ma dopiero 15lat.Nie daruję mu tego.!Odchodzę od zmysłów.Chyba zwariuję.

Gość love
Dnia 26.09.2019 o 23:37, Gość nana napisał:

Przepraszam bardzo, ale o co konkretnie chcesz zapytać, bo tak jakoś na około nawijasz 🙂

Gość Anastazja

idź koniecznie do ginekologa on ci wszystko wyjaśni i pogada z tobą to nic strasznego, poza tym możesz sobie kupić tester owu ze śliny afrodyta - ja używam i będziesz bardziej świadoma jak zmienia się twój cykl i że nawet niewinne zabawy w czasie dni płodnych mogą się źle skończyć, i ciesz się, bo seks jest fajny!